Nazory Hondaru
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Nazory Hondaru
Co rikate na tuto Hondu???
http://cze.autoscout24.com/home/index/a ... Notverkauf
cena: 450 euro
r.v. 11/92
1.6 16V(150Ps)
http://cze.autoscout24.com/home/index/a ... Notverkauf
cena: 450 euro
r.v. 11/92
1.6 16V(150Ps)
VW PASSAT B5
Re: Nazory Hondaru
dobra cena a to je asi tak vsechno co ti kdo k tomu muze rict
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
woe ty jezdis smoulou a ne Hondou ....spis co a jak je u tohoto modelu haklivy a hlavne motor...je to uz novejsi(modifikovanejsi) model...proto se ptam....SkejT píše:dobra cena a to je asi tak vsechno co ti kdo k tomu muze rict
VW PASSAT B5
jestli nevis,tak Rover 200 je 1) akorad jina modifikace Hondy Civic a za 2) Rover ma Hondacky motory ,tak ...Fiesta píše:woe ty jezdis smoulou a ne Hondou ....spis co a jak je u tohoto modelu haklivy a hlavne motor...je to uz novejsi(modifikovanejsi) model...proto se ptam....SkejT píše:dobra cena a to je asi tak vsechno co ti kdo k tomu muze rict
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no vim ze to je neco s Hondou dohromady...ale precijen bych potreboval nazor nejakeho HONDARE....
VW PASSAT B5
má recht cecilkoSkejT píše:jestli nevis,tak Rover 200 je 1) akorad jina modifikace Hondy Civic a za 2) Rover ma Hondacky motory ,tak ...Fiesta píše:woe ty jezdis smoulou a ne Hondou ....spis co a jak je u tohoto modelu haklivy a hlavne motor...je to uz novejsi(modifikovanejsi) model...proto se ptam....SkejT píše:dobra cena a to je asi tak vsechno co ti kdo k tomu muze rict
jinak to je asi tahle co
HONDA CRX 1.6i-16 V-Tec Notverkauf Detaily € 450
D-40589, Rok výroby 11/1992, Coupé, Červená metalíza (met.), 128.000 km, 110 kW/PS
ten motor je pila
nejvíc Ti poví k céru určitě Zemi a Sly
tady alespoň základní info z HC o 110kW crx:
CRX/EE8/B16A1 VT VTEC/1595ccm
150koní/7600ot.min - 144Nm/7100ot.min
970-1040kg
jako každá starší honda... bacha na rez
zaráží mě, že tam není fotka motoru, ta by odhalila, jestli je to to za co se vydává podle nadpisu
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
prave...kdyby to bylo ve slusnym stavu(coz asi je) a byl tam ten motor co pisou...nevaham a jedu pro ni
uz sem mu psal dotaz...uvidim
uz sem mu psal dotaz...uvidim
VW PASSAT B5
jenom tenhle motor (VTi 110kW) tady prodával Minor za 28tis. Kč
ta cena v euro je nějaká... podezřelá
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
to si myslim takyxenon04 píše:jenom tenhle motor (VTi 110kW) tady prodával Minor za 28tis. Kč
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
podle kapoty to vypada jako no vtec, ale mozna vymenenymu motoru ta kapota nevadi...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Origo VTEC to neni stoprocentne. Nema elektriku oken, nema kuzi, nema vubec nic z verze EE8 (snad jen zadni naraznik) a navic je to "lina" 124HP verze (o B16 silne pochybuju pac by na ty kapote musel vyrezat vyztuz - jinak to boucha - imo swap z D na B je peknej vomrd)... Cena dobra, ale muj nazor je ze pod tema plastovyma prahama bude paseka... No jinak fotky stoji za hovno...
notverkauf (anglickonemcina asi )- neni na prodej/prodano
notverkauf (anglickonemcina asi )- neni na prodej/prodano
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Notverkauf je něco jako nucený prodej, v tomto případě z důvodu úmrtí. Jinak jsem vycházel z popisu vozu, ne z fotek, a tam píše právě to servo, eletriku a tak. Podle mě o tom autu nic neví.
737574121, icq 225505717
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja tomu inzeratu neverim.
ad nemecky termin tak sorry mas pravdu jsem se seknul.
ad nemecky termin tak sorry mas pravdu jsem se seknul.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já taky ne. Navíc jsem párkrát mailem žádal o bližší informace, ale nikdy mi neodpověděli.
737574121, icq 225505717
A nebo je vychcanej a ceka, ze to auto koupi nekdo kdo o VTECu nic nevi. Takovych ku*rev je dostMinor píše:Notverkauf je něco jako nucený prodej, v tomto případě z důvodu úmrtí. Jinak jsem vycházel z popisu vozu, ne z fotek, a tam píše právě to servo, eletriku a tak. Podle mě o tom autu nic neví.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A na ventilovym viku bude vodovkama "VTEK".CAD píše:A nebo je vychcanej a ceka, ze to auto koupi nekdo kdo o VTECu nic nevi. Takovych ku*rev je dostMinor píše:Notverkauf je něco jako nucený prodej, v tomto případě z důvodu úmrtí. Jinak jsem vycházel z popisu vozu, ne z fotek, a tam píše právě to servo, eletriku a tak. Podle mě o tom autu nic neví.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Nejvic me "pobavilo" kdyz bracha koupil svoji CRX II a pri prvni projizdce se "kroutil" motor kdyz tomu nalozil a pak pri blizsim ohledani zjistil, ze chybi jeden sroub na silentbloku na prevodovce. Jsou vselijaky "hondari"Zemi píše:A na ventilovym viku bude vodovkama "VTEK".CAD píše:A nebo je vychcanej a ceka, ze to auto koupi nekdo kdo o VTECu nic nevi. Takovych ku*rev je dostMinor píše:Notverkauf je něco jako nucený prodej, v tomto případě z důvodu úmrtí. Jinak jsem vycházel z popisu vozu, ne z fotek, a tam píše právě to servo, eletriku a tak. Podle mě o tom autu nic neví.