Nehoda!!!!!

Tuningová scéna v Plzni a okolí
Stanleysniper

Nehoda!!!!!

Příspěvek od Stanleysniper »

Musim Vám to napsat,jakej jsem kretén,idiot,debil a vůbec nadávky nejvyššiho kalibru :evil: :evil: :evil:
Chvátal jsem do rachoty a poslal jsem Fiště,do lesa :oops: :oops: :oops:
Na namrzlej silnici ve 21:30 jsem nevybral levotočivou zatáčku a jel jsem rovně.
Fiště je totál :cry: :cry: :cry:
Já jsem celkem v poho:servaný a otlučený kolena,hrudník bolí celkem fest,ale nevim od čeho :? Mam tam 3bodový Shrott a bolí to jinde,než jsou :?
Car vem :evil: ,ale jel jsem s přítelkyní!!!
První strom jsem minul,ale o druhej jsem se zastavil čelně.Pavlínka má taky kolena naražený a problémy s hrudníkem,od pásu.
Pavlínku jsme s jejím otcem vzali do nemocnice na vyšetření a rentgen s tim hrudníkem a prej v poho 8) ,ale pořád jí to bolí :mad:
Kdybych jel sám,tak nad tím mávnu rukou,ale Já jsem ublížil Pavlínce :evil: :evil: a to si neodpustim do smrti :nono: :nono: :nono: :evil: :evil: :evil:
Car tam ještě stojí v lese :cry:Ráno ho odtáhnem.
Kdo je z Plzně a okolí se může podívat,za Zálužím odbočka na H.Břízu-po levé straně,jel jsem od H.B.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Tos boural kde? Vždyť je to tam "skororovina". Já mám tu silnici najetou celekm dost a přemýšlím, kdes nevybral levotočivou zatáčku. Tam jsou samý mírný, to spíš pravotočivý jsou tam napytel. :(

Jinak hlavně že jste vy dva v pořádku. Když jsem boural já s bejvalou, tak ta měla taky od pásů naraženou prsní kost a mezi prsama pěknou modřinu. Bolelo jí to poměrně dost dlouho. :( Já vyváznul ze všeho nejlíp, měl jsem airbag. Škoda na feldě 86t, na favorit, do kterýho jsem zezadu naboural, asi 35t (totálka), jeho řidič naštípnutej obratel. A já to měl za 4,5t pokuty. :(

Tak držím palce, ať to co nejdřív přebolí. A příště jeď opatrněji. :mad: Snažim se řídit podle toho, že když jedu sám, tak ať se klidně zabiju, ale pokud někoho vezu, tak co nejopatrněji. 8)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun + VW Golf III Variant

Stanleysniper

Ty poslední věty,jsou i moje zásady.
Je to silnice z H.B.,je tam zatáčka do prava,pak jsou 3 mostíky,tan poslední má černožlutý barvení na krajích.Pak je křižovatka do T,tam jsem zatáčel do leva.....spíš rovně!!Pak je vlevo rybník.
Dneska,když jsem to vyděl za světla,tak jsem vybral to nejlepší místo mezi stromy!trefil jsem,až 3tí řadu,kdybych vzal hned tu první :sibenice:
Odvážela to odtahovka z H.B.,když jsme na ní čekali,tak jsem ještě pokácel nějaký stromy,aby to šlo vytáhnout.
Ale jaký jsou (lidi) svině!!
Nějaký koště my servalo zadní SPZ,asi kvůli známkám :? Ve finále jsem jí našel o kousek dál a celou,já mam STK+ME jen do 25.3.,tak se jim asi nehodila.Taky při čekání na odtah přijeli dopravácí,že je nějakej aktivista volal,že je v lese auto bez SPZ,štěstí,že jsem to večer nahlásil!!!
Fiště je k přednímu oknu totál i motor-rozsekanej blok motoru,převodovka,dokonce i střecha u spolujezdce.
Už jsme na tom (trochu) líp.O mne nejde,hlavně Pavlínka,aby byla brzo fit.
Takže mam nějaké ND Golf II-1,3i.Výfuck Bosíma-najeto max.150km :evil:
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Phoenix

Příspěvek od Phoenix »

Stanleysniper píše:Ty poslední věty,jsou i moje zásady.
Je to silnice z H.B.,je tam zatáčka do prava,pak jsou 3 mostíky,tan poslední má černožlutý barvení na krajích.Pak je křižovatka do T,tam jsem zatáčel do leva.....spíš rovně!!Pak je vlevo rybník.
Dneska,když jsem to vyděl za světla,tak jsem vybral to nejlepší místo mezi stromy!trefil jsem,až 3tí řadu,kdybych vzal hned tu první :sibenice:
Odvážela to odtahovka z H.B.,když jsme na ní čekali,tak jsem ještě pokácel nějaký stromy,aby to šlo vytáhnout.
Ale jaký jsou (lidi) svině!!
Nějaký koště my servalo zadní SPZ,asi kvůli známkám :? Ve finále jsem jí našel o kousek dál a celou,já mam STK+ME jen do 25.3.,tak se jim asi nehodila.Taky při čekání na odtah přijeli dopravácí,že je nějakej aktivista volal,že je v lese auto bez SPZ,štěstí,že jsem to večer nahlásil!!!
Fiště je k přednímu oknu totál i motor-rozsekanej blok motoru,převodovka,dokonce i střecha u spolujezdce.
Už jsme na tom (trochu) líp.O mne nejde,hlavně Pavlínka,aby byla brzo fit.
Takže mam nějaké ND Golf II-1,3i.Výfuck Bosíma-najeto max.150km :evil:
Škoda auta, ale hlavně že jste v pohodě. Mohlo to dopadnout i hůř. O ten výfuk bych měl eventuálně zájem, pošli mi kdyžtak fotku a představu o ceně na mail: phoenixvw@tiscali.cz. Díky.

radek28
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehoda!!!!!

Příspěvek od radek28 »

hele já to řikam furt,prostě když je bordel na silnici tak jedu pomalu,vim üž o čem to je..
to samí se mi stalo před 10lety za přimdou 13.října...jel jsem do srn makat...namrzlá vozovka
pak ještě morký přivaděč na d5+široká guma=brutální 3smyky poslední čelně svodidla+přítelkyně,taky nic moc
někoho(jako mě)tyhle příhody vyškolí natolik,že když opravdu je silnice volezlá(jakože v pátek okolo22.00 bylajel jsem z plzně na křimice)tak jedu prostě osm pětek a vyližte mi každej...
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Phoenix

Příspěvek od Phoenix »

radek28 píše:hele já to řikam furt,prostě když je bordel na silnici tak jedu pomalu,vim üž o čem to je..
to samí se mi stalo před 10lety za přimdou 13.října...jel jsem do srn makat...namrzlá vozovka
pak ještě morký přivaděč na d5+široká guma=brutální 3smyky poslední čelně svodidla+přítelkyně,taky nic moc
někoho(jako mě)tyhle příhody vyškolí natolik,že když opravdu je silnice volezlá(jakože v pátek okolo22.00 bylajel jsem z plzně na křimice)tak jedu prostě osm pětek a vyližte mi každej...
To znám, přesně na tom samým místě mi to rozhodilo služební feldu. Ta mrcha se mi začala v zatáčce přetáčet a měl jsem hodně co dělat, abych zůstal na silnici. Naštěstí nejelo nic proti.

Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Stanleysniper píše:Ty poslední věty,jsou i moje zásady.
Ta křižovatka je hustá. Ale spíš od Záluží. ;) Krásně na tom štěrku pod plynem, lehce s ručkou.... ;) Ale z druhý strany od HB je na prd. :( Hlavně že vše je OK. Auto bude jiný, lidi se ale sehnat jiní nedají. :nono:

Stanleysniper

Jaman,Já jsem na 99% O.K.Pavlínka ještě ten hrudník,teď do toho ještě krk,no a ty kolena nic moc,ale chodí.
Já to fuckt nějak přitahuju,či co.Tak uvydim zda na jaře budu něco shánět,když Já auta mam fuckt rád :P
Koupím baterky do digi a něco sem hodím,pro poučení mě a ostatních.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Stanleysniper píše:Jaman,Já jsem na 99% O.K.Pavlínka ještě ten hrudník,teď do toho ještě krk,no a ty kolena nic moc,ale chodí.
Já to fuckt nějak přitahuju,či co.Tak uvydim zda na jaře budu něco shánět,když Já auta mam fuckt rád :P
Koupím baterky do digi a něco sem hodím,pro poučení mě a ostatních.
radši ji vem na rentgen čéšky, zda není poškozená , u Kryszulky tohle zanedbali a ted stačí aby dýl stála, nebo šla delší cestu nemuže skoro chodit.. a to je to cca 12 let po nehodě :(( na normálním rentgenu nic nepoznali ( dělali celou stehenní kost ) dnes už ví, že má od té doby asymetrické čéšky ( obě :( )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Stanleysniper

Díky za radu,je to fakt.Dost Mě dostalo,jak tu drží Tuneři při sobě,díky.

Stanleysniper

To je můj sen VOLVO C70Coupé.Ale kde vzít prachy?

Stanleysniper

Teď jezdim s Pavlínky Tigruškou,buď jako spolujezdec nebo řidič.

Stanleysniper

Končim ve 22:00hod,ale na velkym parkingu u Arény,tak ve 22:30by to šlo.Vezem z rachoty Pavlínky mamku dom.Což?

Stanleysniper

S Pavlí,počítám s tím.

Stanleysniper

Tak a Foto je na světě :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: najdete ho ve Veřejný galerii!!!!!!!!

Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Stenley: Hele, sorry, ale nějak jsem to nenašel. :( Hoď sem odkaz.

Stanleysniper

SpeedyS4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 »

je to fuj, ale dokud nejde o zivot, porad se na to da casem zapomenout.... ale lidske zivoty cas nikdy nevrati :´(
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz

Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS

malminka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malminka »

to nevrátí a zmařených je jich čim dál víc :((
:friends:

Stanleysniper

SPEEDY tuning píše:je to fuj, ale dokud nejde o zivot, porad se na to da casem zapomenout.... ale lidske zivoty cas nikdy nevrati :´(
Na to nikdy nezapomenu,jel jsem s Pavlínkou a první co jsem slyšel po hrozný ráně,bylo:Já nemůžu dejchat :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Shiby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiby »

Chce to mozna zacit zvladat rizeni :)
Šumperská jízda !!!

Stanleysniper

Jezdim 12 let :) Na jednom DVD z Tuning Magazínu někdo řek:každej vydí auto ve švestce,ale,už nevidí těch 300 zvládnutejch smyků :evil: :evil:
Taky nikdo nevydí,kolika nehodám jsem zabránil.Např.:několikrát mi nedali přednost,nemluvě o HOVADECH na dálnici Brno-Praha,předjíždění v zatáčce atd.,tak si ty rady o řízení nech pro sebe. :nono: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Plzeň“