přepínač světel

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
pecak
Kontaktovat uživatele:

přepínač světel

Příspěvek od pecak »

nějak mě blbne přepínač světel... mam a4 rok 97...

prepinac funguje tak, ze ma dv polohy. ve predu dalku, ve stredu potkavacky... potkavacky funguji normal. rpoblem je v tom, ze kdyz to hodim dopredu, tak proste obcas vypadne kontakt a nesviti a ni jedny svetla - coz je docela blbe, kdyz jede nekde v serpentinach po lese... jezdim proto jen s potkavackama jak idiot uz asi 3 dny...

bude tam asi jen spatny kontakt. je to prece jen 10 let stare auto a bude to trosku ochozene...

co s tim? hodit to do audi servisu a cekat, jakou palku mi za to hodi? a nebo to zvladne udelat i nejaky normal servis? kolik muze stat nova packa? (pochybuju, ze to pujde nejak zrepasovat :-)

diky za pomoc.. vim, ze bych si mohl zavolat do servisu a 5 min. komunikovat s nejakym manikem v audi, ale jsem trosku introvertni :oops:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

udelej si to sam a kdyz mas drahe auto tak taky hezky plať

monty01

Re: přepínač světel

Příspěvek od monty01 »

pecak píše:nějak mě blbne přepínač světel... mam a4 rok 97...

prepinac funguje tak, ze ma dv polohy. ve predu dalku, ve stredu potkavacky... potkavacky funguji normal. rpoblem je v tom, ze kdyz to hodim dopredu, tak proste obcas vypadne kontakt a nesviti a ni jedny svetla - coz je docela blbe, kdyz jede nekde v serpentinach po lese... jezdim proto jen s potkavackama jak idiot uz asi 3 dny...

bude tam asi jen spatny kontakt. je to prece jen 10 let stare auto a bude to trosku ochozene...

co s tim? hodit to do audi servisu a cekat, jakou palku mi za to hodi? a nebo to zvladne udelat i nejaky normal servis? kolik muze stat nova packa? (pochybuju, ze to pujde nejak zrepasovat :-)

diky za pomoc.. vim, ze bych si mohl zavolat do servisu a 5 min. komunikovat s nejakym manikem v audi, ale jsem trosku introvertni :oops:
dálky bývaj spínaný přes relé -zkus zkontrolovat zda ten kontakt je v čudu-měřák ,a pak zkusit to relé -jestli je (na 90% bude).

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

Mirek999 píše:udelej si to sam a kdyz mas drahe auto tak taky hezky plať
jestli je pro tebe deset laet stare auto, ktere stoji kolem 160t. drahe, tak nevim...

pecak
Kontaktovat uživatele:

Re: přepínač světel

Příspěvek od pecak »

monty01 píše:
pecak píše:nějak mě blbne přepínač světel... mam a4 rok 97...

dálky bývaj spínaný přes relé -zkus zkontrolovat zda ten kontakt je v čudu-měřák ,a pak zkusit to relé -jestli je (na 90% bude).
bude mi to delat servis vw nakonec... opravit to svepomoci nejde.. ale dik za pomoc

monty01

Příspěvek od monty01 »

Všechno jde 8)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“