Filcka podruhé - já tu svini zapálim!!

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mirek999 píše:tak jestli takhle resisn vsechny zavady tak jsi peknej debil to kdyz pichnes tak to radsi prodas aby jsi si nezamazal ruce pri vymene za rezervu?

:lol: :lol:

Mi to pripomina jeden vtip z drivejska - hlaska na porsche forum :
"pichl sem. Ma to senu vezt do servisu a nechat opravit, nebo to radsi mam prodat na dily? " :lol:

M/irku neber to tak vazne, bejt to jeho auto , jiste by to resil, pokud to neni jeho, proste se s tim nechce srat... A mezi nami, nekdy je lepsi to pordat bez opravy nez se do toho vysipat za opravu a potom pordavat opravene za cenu stejnou protoze clovek nema na jidlo...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

ale vys co jako nekdo potom koupi tohle auto a bude mit nasrano v botech proste do toho bude srat furt prachy a nic no ale rozhodne bych si ani tohle auto nekupoval je v tom motor kterej se daval do aut 30let a ten motor nenajede nic

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jj, já spíš sonduju co a jak a postupně to pomalu dávám do kupy, moje auto to neni a dokud jezdí tak s nim jezdim, jenom už mam takový blbý tušení že brzo dojezdí takže rozchodim svoje auto který sem na zimu nechal odpočinout. U toho opravuju všechno jak to příjde pod ruku, už do něj za dva roky skončilo tolik jako stálo samotný auto 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

tak to je normalni pokud se o nej chces starat a upravovat tak to stji penizky

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Mirek999 píše:tak to je normalni pokud se o nej chces starat a upravovat tak to stji penizky
Kdyby sis to přečetl pořádně, tak bys zjistil, že on se o to starat nechce, natož to upravovat, protože to je auto na normální popojíždění a navíc není jeho, akorát on s tím má problémy, protože to je starej vylítanej střep.

By mě zajímalo kolik ti je a jaký auto vlastníš, že se cpeš do každýho druhýho příspěvku a ve většině případů tam píšeš ptákoviny.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Beaver píše:
Mirek999 píše:tak to je normalni pokud se o nej chces starat a upravovat tak to stji penizky
Kdyby sis to přečetl pořádně, tak bys zjistil, že on se o to starat nechce, natož to upravovat, protože to je auto na normální popojíždění a navíc není jeho, akorát on s tím má problémy, protože to je starej vylítanej střep.

By mě zajímalo kolik ti je a jaký auto vlastníš, že se cpeš do každýho druhýho příspěvku a ve většině případů tam píšeš ptákoviny.
Sice pravda, ale teď asi reagoval na můj poslední příspěvek kde sem psal že sem do saxa za dva roky narval jednou tolik co byla jeho pořizovací cena.
Function > Form

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mirek999 píše:ale vys co jako nekdo potom koupi tohle auto a bude mit nasrano v botech proste do toho bude srat furt prachy a nic no ale rozhodne bych si ani tohle auto nekupoval je v tom motor kterej se daval do aut 30let a ten motor nenajede nic

ale to uz je problem kupujiciho, ze si auto poradne neproveril....
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Bych toho magora co by naší felinu koupil chtěl teda vidět :lol:
Dneska sem si jí zase půjčil a jednou prostě při rozjezdu cvak a chcíp a chvilku nechtěla chytit svině jedna :lol: Ale jak to vypadá tak snad v úterý zkusim přivézt saxo do prahy a pak už by to bylo rychlý, babča se překonala a dala mi pár korun k narozkám dopředu
Function > Form

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Ritchma píše:Bych toho magora co by naší felinu koupil chtěl teda vidět :lol:
Dneska sem si jí zase půjčil a jednou prostě při rozjezdu cvak a chcíp a chvilku nechtěla chytit svině jedna :lol: Ale jak to vypadá tak snad v úterý zkusim přivézt saxo do prahy a pak už by to bylo rychlý, babča se překonala a dala mi pár korun k narozkám dopředu

dej to na bazar - tam ji uz vychvalej a prodaj :)

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

Mirek999 píše:tak jestli takhle resisn vsechny zavady tak jsi peknej debil to kdyz pichnes tak to radsi prodas aby jsi si nezamazal ruce pri vymene za rezervu?
pane ňoumo, on nikde neříkal, že to chce prodat. A jeho auto to není. Trošku bych se uklidnil. Vaše přízpěvky jsou jak od nějakého pepíka, co tráví celý den rozděláváním 105 u dědy v garáži... hmm

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Idaho píše:
Ritchma píše:Bych toho magora co by naší felinu koupil chtěl teda vidět :lol:

dej to na bazar - tam ji uz vychvalej a prodaj :)
Asi to tak dopadne. Ona nejede špatně, ale netušim jestli jí někdo bude zkoušet kolik jede na max :lol:
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“