jaký nejlevnější zesík?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jaký nejlevnější zesík?
Chci dát zesilovač na zadní repro, jenom kvůli tomu, že tam chci mít dvoje repro.
Chci za jetej dát max 1.000,-
Bez zesíku ty repro hrajou dobře, ale větší hlasitost nestíhá rádio.
Mám koupit nový za litra a nebo jetý za litra?
Chci za jetej dát max 1.000,-
Bez zesíku ty repro hrajou dobře, ale větší hlasitost nestíhá rádio.
Mám koupit nový za litra a nebo jetý za litra?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Re: jaký nejlevnější zesík?
Jasné že jetý, nový za litr asi těžko seženeš a když ano, bude to extrémní shit. Litr mají cenu jenom součástky na pulsní DC/DC zdroj.
Gr33N MoNsT3R
Kup jetej na autohificlub.cz když budeš mít štěstí radši bych si připlatil a koupil už nějaký 4 kanál kdybys pak náhodou chtěl i SW
za tu tisicovku kup radši měco mladé,to bude lepší investice
Škoda forever
Do litra v novotě jsem viděl nějakýho zlatýho Laudmana. Byla to katastrofa. Napájecí terminály na péro a kabel do 1,5 qmm. Na titulu měl tuším napsáno 2000 W PMPO (to už si nejsem jistý ale moc jsem se neseknul). Než tohle tak to mi ty prachy radši pošli a já je prochlastám na tvoje zdraví.
Ale vážně. Mohl by se podařit ojetý zesík z nejlevnější řady Carpoweru nebo Spectronu. Něco v těch relacích by snad mohlo být i od RTO. Musíš hledat a raději jetý než novou hrůzu a nic jiného než hrůzu v novotě za tisícovku nekoupíš.
Ale vážně. Mohl by se podařit ojetý zesík z nejlevnější řady Carpoweru nebo Spectronu. Něco v těch relacích by snad mohlo být i od RTO. Musíš hledat a raději jetý než novou hrůzu a nic jiného než hrůzu v novotě za tisícovku nekoupíš.
zapojeno a i bez zesíku to hraje moc dobře. Překvapenej jsem 
No a teď mám problém, když vypnu klíček, tak rádio vypne taky a všechno zapomene...
Můžu to zapojit natvrdo na baterku? Rádio má vlastní pojistku
EIFFEL

No a teď mám problém, když vypnu klíček, tak rádio vypne taky a všechno zapomene...

EIFFEL
Audi 80 cabrio
Na rádiu jsou žlutý a červený kontakt, nevím jak je to přesně, ale mám pocit že žlutý je stálé napájení (na paměť) a červený je plus přes klíček.Adelhide píše:zapojeno a i bez zesíku to hraje moc dobře. Překvapenej jsem
EIFFEL
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Stačí si zapojit jen správně dráty v iso konektoru,z rádia jdou 2 dráty na napájení,žlutej je memory,takže musí být zapojen na stálý plus od baterky a červenej si můžeš napijit na klíček.Ale jestli chceš můžeš i přímo na baterku potom spoj žlutej i červenej dohromady,černej je kostra.Od baterky k rádiu dej 1,5mm průřez,je to lepší pokud máš zapojený repro k rádiu
Škoda forever
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
horší je, že žlutej je zapojenej na klíček ve stavu, kdy není zapojena celá elektrika a jen jsi ten klíček pootočil, takže třeba neběží ani ventilátor. Červenej je zapojenej na klíček na nastartovanej motor. Musím natáhnout nový kabel
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
ja mel prehozenej zlutej a cervenej drat, taky se mi neuchovavala pamet
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fakt to hraje moc dobře, nejsem až takový fajnšmekr, potřebuju to v autě jenom jako podkres a na delší cesty když jedu sám 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- carhifipower
- Kontaktovat uživatele:
za 1000 Kč asi těžkou koupit neco slušného..za 2000 maš už neco pořadneho (použity)
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nekoupil jsem nic a nakonec spokojenostcarhifipower píše:za 1000 Kč asi těžkou koupit neco slušného..za 2000 maš už neco pořadneho (použity)

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...