podvozek na seat leon
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
podvozek na seat leon
chtěl bych na svého leona dát sportovní podvozek,má stím tady někdo nějakou skušenost??porádít mi nějakou dobrou značku..kde se dá nejlíp koupit..dík
Re: podvozek na seat leon
Napiš co tam máš za motor , rok.v , a o kolik to chceš poslat dolu . jeětě je možný bud pevnej nebo štelovací
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
1,6 16V 77Kw r.v.2002,¨chtěl bych to dolů asi tak 3-5cm..co by jsi mi doporučil,pevnej nebo staviteknej??asi bych ale chtěl stavitelnej..kolik by byla cena??
Pevnej :
Supersport -40/-40 ..................12100,-
Supersport -50/-30...................12100,-
Cobra -30/-30..........................12850,-
Cobra -45/-45..........................12850,-
Supersport -40/-40 ..................12100,-
Supersport -50/-30...................12100,-
Cobra -30/-30..........................12850,-
Cobra -45/-45..........................12850,-
CARTECH Tuning CENTRUM
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
štelovací ti sem dám zítra 

CARTECH Tuning CENTRUM
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
hmm dobře,kdyžtak ti písnu na měila,dík
vse zalezi na tom, kolik do toho chces vrazit. ja doted jezdil 3 roky na koni tlumicich a pruziny gx racing, snizeni o 4,5 cm a tlumice nafest dotazene, byl jsem spokojen, ted uz ale objednavam komplet stavitelny vyska i tuhost, kdyz neco slusne, tak cca 24 tisic a vice - na ebayi. Je tam toho plno. Rozhodne ne supersport, na bezne jezdeni neni.
Pro 1,6 by bylo dle mne rozhodne dostatecne pro univerzalni pouziti - leto, zima - HP sporting - www.hpsporting.cz , budes jenom chrochtat pri dobrem nastaveni, navic jdou 3-4x zrepasovat tlumice u nich ve firme, mne ale vadi, ze nemaji vzadu stelovaci vysku, jen fixni snizeni, proto do nich nejdu. Kdo je ma tak je spokojen. a cena - taky dobra.
Pro 1,6 by bylo dle mne rozhodne dostatecne pro univerzalni pouziti - leto, zima - HP sporting - www.hpsporting.cz , budes jenom chrochtat pri dobrem nastaveni, navic jdou 3-4x zrepasovat tlumice u nich ve firme, mne ale vadi, ze nemaji vzadu stelovaci vysku, jen fixni snizeni, proto do nich nejdu. Kdo je ma tak je spokojen. a cena - taky dobra.
jo kdyz uz nejaky seatak tady - nechces ode mne koupit novy koncovy tlumic vyfuku Remus? nikdy nemontovany. u prestavby jsem pouzil neco jineho a tento mi zbyl. 2koncovka, gravirovane logo seat. Urceny primo pro leona. foto:
http://seat-klub.cz/clenove/002/remus.jpg
http://seat-klub.cz/clenove/002/remus.jpg
leon.zl hmm stím podvozkem to by jsme spolu mohli pořešit...jak budeš na ICQ tak pokecáme..
na icq budu cca v 18 hod. - muzes? jedu ted do mesta, pak doma zapnu PC, ozvi se. Cus
hej tohle jsem už nečetl,ale jinak jak budeš na Icq a ja tam budu tak tě uvidím,pač jsem si tě dal do kontaktů..zatím
jinak jsem si už dal do profilu ICQ tak si mě kdyžtak hod do kontaktů..zatím