Peugeot 307 cc nebo Renault Megane cc

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

sic

Re: Peugeot 307 cc nebo Renault Megane cc

Příspěvek od sic »

no ja bych sel do WRC :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

Nick
Kontaktovat uživatele:

Re: Peugeot 307 cc nebo Renault Megane cc

Příspěvek od Nick »

Renault-welt píše:
Nick píše:Golf půjde asi co nevidět z domů tak se rozmýšlím mezi těmito dvěma auty. Obojí 2,0 benzín. S meganem jsem včera jezdil a jízdní vlastnosti mě moc nenadchly , hlavně teda kroucení při přejezdu nerovnosí. S 307 cc jsem ještě neměl možnost se svézt.
Chtěl bych vědět na co si mám při koupi lehce jetého auta dávat pozor. A znát váš názor na tyto coupe-cabria. Díky moc za vaše odpovědi.
Mno radeji bych doporucil 307cc,ikdyž jsem zastance renaultu,tak se mi CCčko od renaultu moc nelibi,i zpracovanim,co se týče strechy,tak porad vrže.
Ale 307cc,je trochu nekde jinde,mám elegantni tvary,dost prostoru pro 4členou posadku.
Bral bych tedy 307cc 8)
Už jsem na 99% rozhodnutej pro megana , ta střecha prej vrže i u 307 , a co se tvarů týče , tak je to pravda , ale zase ty tvary 307 jsou už hodně okoukaný ... Megan se mi zdá celkově propracovanější , i prosklená střecha od firmy karman, která se skládá asi o 12 seknud rychlej.

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Vrzání se nezbavíš. Hlavně je to zapříčiněný tím, že je to cábo(menší tuhost kastle) s pevnou střechou -> narozdíl od kožené je to přece jen masiv a ten se hne více, popřípadě se to hýbe jako celek a ve spárách si to prostě vrzne o těsnící gumy. Je to jako u targy, tam když si dáš ty střešní panely a nemáznou se těsnění, tak to taky vrže.

Ale cábo je od toho, aby byla střecha co nejčastěji dole, ne? :lol: Jinak by jsi si ho nemusel kupovat přeci :nono: A když je dole, tak už nevrže 8)

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

Tak ve čtvrtek večer jsem si přivezl megana domu , uz jsem nalital asi 500km a jsem naprosto spokojenej.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“