Ozvuceni do facka
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Ozvuceni do facka
Zdravim potreboval bych poradit jak nejlepe (levne a dobre) ozvucit facko. Diky moc
Re: Ozvuceni do facka
no záleží kolik si ochotný investovat a kolik si schopný sám udělat
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
30 tis.kč za tolik to bude dobře hrát,záleží jestli je to pro tebe levně
Škoda forever
No jasny pro kazdyho je to jiny, ja sem taky zacinal s muzikou za par korun a dostal sem se na nakejch 30tis. a taky pohoda ale stale vylepsuju, ale ted mam problemi z basakem me odesel druhej Helix W12 tak ted uz sem se namichnul a pudu do Hertz 600W RMS tak doufam v to ze to bude poradne tlacit.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
Za 10 tis mam:
Sony CDX-R3350 - nove!!
přední repro 165mm 70/140W - nove!! ale na znacku se radsi neptej
zadní ovály 80/360W - nove!! na znacku se taky neptej ale hrajou dobře
Sub Spectron SPC300Z - nove!!
Zesilovač - starši
a nějaké nové kable
a na zvuk si vůbec nestěžuju, nepotřebuju mit něco co mi vybije okna
Sony CDX-R3350 - nove!!
přední repro 165mm 70/140W - nove!! ale na znacku se radsi neptej
zadní ovály 80/360W - nove!! na znacku se taky neptej ale hrajou dobře
Sub Spectron SPC300Z - nove!!
Zesilovač - starši
a nějaké nové kable
a na zvuk si vůbec nestěžuju, nepotřebuju mit něco co mi vybije okna
Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Škoda forever
Já to s aparaturou asi trošku přehnal (myšleno v mým autě ) Zadní stěrač už nestírá, protože poskakuje na okne
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Celica2.0GTI
kolik jsi natlačil?Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
- Celica2.0GTI
To už sis koupil zesilovač nebo to pořád taháš z rádia?SPEEDY píše:Já to s aparaturou asi trošku přehnal (myšleno v mým autě ) Zadní stěrač už nestírá, protože poskakuje na okne
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Já dal za muziku do fáčka zhruba tak 6,5k. Ovály+přední repro+rádio+kabely+koberec na potažení plata Hraje to jak to hraje, mě to stačí. A hlavně na to padla celá brigáda + ještě něco našetřenýho
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
JeFavo RS píše:Není každej basák jinej?
Celica2.0GTi: Živí to rádio + vyhýbka
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Celica2.0GTI
Přesně, já mam Alpine 9833 a to hraje DOBŘE, naši maji v autě Panasonica - nevim jakej model, ze začátku sem si říkal jak to pěkně hraje, než sem si do Feldy koupil Alpinku a zjistil že ten Panasonic neni vono. Mimochodem už sem do toho dal 40 000 a ještě musim vytlumit, doorboardy, zesík pro přední repro - zadní repro zatim nemam. Vše je od Alpine - takže hranice 10 000 je docela vzdálená. Jdu po SQ - no, řek bych že to už mluví samo za sebe.Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Jak tady někdo napsal, záleží co komu stačí. Jestli doma posloucháš muziku na nějakým malým rádiu, tak se do 15tis. vejdeš, ale jestli máš nějakou kvalitní věž a chceš aby to v autě hrálo taky pěkně, tak podle mě počítej 30tis a možná víc - podle náročnosti. Záleží taky jakou značku vybereš.
Felda forever
Hodnota byla 140,7 dB.Ten aparát na db drag ani postaven nebyl,jen jsem to zkusil.Celica2.0GTI píše:kolik jsi natlačil?Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Škoda forever
Jo ,chce to ty správný komponenty,samozřejmě každý máme své hranice,ale do 10tis to fakt DOBŘE hrát nebudeOXiDE.cz píše:Přesně, já mam Alpine 9833 a to hraje DOBŘE, naši maji v autě Panasonica - nevim jakej model, ze začátku sem si říkal jak to pěkně hraje, než sem si do Feldy koupil Alpinku a zjistil že ten Panasonic neni vono. Mimochodem už sem do toho dal 40 000 a ještě musim vytlumit, doorboardy, zesík pro přední repro - zadní repro zatim nemam. Vše je od Alpine - takže hranice 10 000 je docela vzdálená. Jdu po SQ - no, řek bych že to už mluví samo za sebe.Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Jak tady někdo napsal, záleží co komu stačí. Jestli doma posloucháš muziku na nějakým malým rádiu, tak se do 15tis. vejdeš, ale jestli máš nějakou kvalitní věž a chceš aby to v autě hrálo taky pěkně, tak podle mě počítej 30tis a možná víc - podle náročnosti. Záleží taky jakou značku vybereš.
Škoda forever
tak takFavo RS píše:Jo ,chce to ty správný komponenty,samozřejmě každý máme své hranice,ale do 10tis to fakt DOBŘE hrát nebudeOXiDE.cz píše:Přesně, já mam Alpine 9833 a to hraje DOBŘE, naši maji v autě Panasonica - nevim jakej model, ze začátku sem si říkal jak to pěkně hraje, než sem si do Feldy koupil Alpinku a zjistil že ten Panasonic neni vono. Mimochodem už sem do toho dal 40 000 a ještě musim vytlumit, doorboardy, zesík pro přední repro - zadní repro zatim nemam. Vše je od Alpine - takže hranice 10 000 je docela vzdálená. Jdu po SQ - no, řek bych že to už mluví samo za sebe.Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Felda forever
Kdyz jsem chtel taky neco na hrani do auta,tak jsem si to myslel taky.Ale jak se me do toho vlozil Favo RS,tak jsem prekrocil 40Favo RS píše:Jo ,chce to ty správný komponenty,samozřejmě každý máme své hranice,ale do 10tis to fakt DOBŘE hrát nebudeOXiDE.cz píše:Přesně, já mam Alpine 9833 a to hraje DOBŘE, naši maji v autě Panasonica - nevim jakej model, ze začátku sem si říkal jak to pěkně hraje, než sem si do Feldy koupil Alpinku a zjistil že ten Panasonic neni vono. Mimochodem už sem do toho dal 40 000 a ještě musim vytlumit, doorboardy, zesík pro přední repro - zadní repro zatim nemam. Vše je od Alpine - takže hranice 10 000 je docela vzdálená. Jdu po SQ - no, řek bych že to už mluví samo za sebe.Favo RS píše:Tak to seš dobrej ,ja jsem se do 10tis nevlez,mam radio alpine 9831,no a dál už psát nemusím,už je to skoro 2násobek ceny tvé soustavy . Samozřejmě ja jsem to trochu pojal jinak,chtěl jsem aby to bylo trošku na úrovni. Vysloužil jsem si 1. místo na db drag v kategorii street max 1-2,to jen tak bokem . Ale docela rad bych si poslechl to tvoje
Tak stálo to nějakou kačku navíc,ale myslím si že to stálo zato,a sound je dost dobrej.Jinak sestava byla postavena z komponentů Mac Audio a rádio AlpineSkejT píše:Kdyz jsem chtel taky neco na hrani do auta,tak jsem si to myslel taky.Ale jak se me do toho vlozil Favo RS,tak jsem prekrocil 40Favo RS píše:Jo ,chce to ty správný komponenty,samozřejmě každý máme své hranice,ale do 10tis to fakt DOBŘE hrát nebudeOXiDE.cz píše: Přesně, já mam Alpine 9833 a to hraje DOBŘE, naši maji v autě Panasonica - nevim jakej model, ze začátku sem si říkal jak to pěkně hraje, než sem si do Feldy koupil Alpinku a zjistil že ten Panasonic neni vono. Mimochodem už sem do toho dal 40 000 a ještě musim vytlumit, doorboardy, zesík pro přední repro - zadní repro zatim nemam. Vše je od Alpine - takže hranice 10 000 je docela vzdálená. Jdu po SQ - no, řek bych že to už mluví samo za sebe.
Škoda forever
jj, Alpine. Už mi od nich chybí jenom zesík na repro. Kde sou ty časy sériovejch repráků a rádia do 1000Favo RS píše:Tak stálo to nějakou kačku navíc,ale myslím si že to stálo zato,a sound je dost dobrej.Jinak sestava byla postavena z komponentů Mac Audio a rádio Alpine:) píše:bla bla bla
Felda forever
na druhou stranu si ale nestezuji,kvalita zvuku odpovida ceneFavo RS píše:Tak stálo to nějakou kačku navíc,ale myslím si že to stálo zato,a sound je dost dobrej.Jinak sestava byla postavena z komponentů Mac Audio a rádio AlpineSkejT píše:Kdyz jsem chtel taky neco na hrani do auta,tak jsem si to myslel taky.Ale jak se me do toho vlozil Favo RS,tak jsem prekrocil 40Favo RS píše:Jo ,chce to ty správný komponenty,samozřejmě každý máme své hranice,ale do 10tis to fakt DOBŘE hrát nebude