Kotúče
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Kotúče
Zdravím, aký máte názor (skúsenosti) na kotúče ATE Power Disc? Poprípade aké kotúče a platničky by ste mi doporučili.
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
Já mám kotouče Brembo a destičky TRW a spokojenost. Ovšem je fakt že s tím autem vyjedu jednou za uherskej rok. Zkus se zeptat na možnosti,ne vždy se ti nabídnou nejlepší a kolikrát dáš za horší víc. Jinak moje kotouče stály 740 za kus a 690 stály destičky.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Re: Kotúče
Kamoš je má na Rencku 19 1.8 16v desky má nějaký feroda,říka že je velmi spokojen,mu bych docela věřil už má něco najetýho není to žádnej klučina.Co se týče mě,doporučil bych ti Brembo Max,jso to výborný kotouče za dobrý prachy no a desky,ja mám německý Textary,a že tahle kombinace brzdí můžu potvrdit zase já.
Škoda forever
Dík, ale Brembo MAX nevyrábajú v tomto rozmere.Favo RS píše:Kamoš je má na Rencku 19 1.8 16v desky má nějaký feroda,říka že je velmi spokojen,mu bych docela věřil už má něco najetýho není to žádnej klučina.Co se týče mě,doporučil bych ti Brembo Max,jso to výborný kotouče za dobrý prachy no a desky,ja mám německý Textary,a že tahle kombinace brzdí můžu potvrdit zase já.
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
Nie, proste Brembo MAX som v sériovom rozmere 284mm x 24mm 5x110 nikde nezohnalFavo RS píše:Máš snad jiný brzdiče nebo co???
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
Škoda,že jsi tak z daleka pokud by jsi měl zájem o ty ATE,dokázal bych je sehnat za dobrej peníz
Škoda forever
dalka neni porblem;, bezne posilam dily po cr nebo do polska a slovenska dobirkou nebo po prevodu zalohy na konto, neboj se toho ... sice jsou pak reklamace a reseni problemu trosku zdlouhavejsi ale je to otom ze co si zakaznik objedna, to dostane, a pokud doda spatna data, bohuzel poslu spatny vyrobek - ale i to je resitelne..Favo RS píše:Škoda,že jsi tak z daleka pokud by jsi měl zájem o ty ATE,dokázal bych je sehnat za dobrej peníz
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Vďaka za ponuku, ale tie ATE Power Disc viem zohnať po 1400Kč/ks čo myslím, že nieje zlá cena. Inak žijem v ČRFavo RS píše:Škoda,že jsi tak z daleka pokud by jsi měl zájem o ty ATE,dokázal bych je sehnat za dobrej peníz
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
Tak ja jsem ještě cenu nezjišťoval,ale to si myslim že tato cena je velmi dobrá,zvlášť pro toto auto. len aby to malo dobrý účinok
Škoda forever
Tak ja to míň jak za 1500kc ks neseženu,máš asi dobrýho dodavatelePepoV6 píše:Vďaka za ponuku, ale tie ATE Power Disc viem zohnať po 1400Kč/ks čo myslím, že nieje zlá cena. Inak žijem v ČRFavo RS píše:Škoda,že jsi tak z daleka pokud by jsi měl zájem o ty ATE,dokázal bych je sehnat za dobrej peníz
Škoda forever