Ilegaltuner píše:presně tak,je to taková orange sračka Bacha na oči vystřeluje z toho víčko když je teplo a je to žiravina jak sviňa prsklo mi to do ksychtu,a málem jsem to nestih k vodě
Moje rec bacha na otvirani znicil sem takhle nejedno tricko Ale pekne to prska jen co je pravda
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
dík ,takže nic spešl bejt nemusí no a pak tedy to normálně utřeš hadrem a může se jít na to???
něco už jsem taky poleštil takže si jenom upřesňuju info ohledně těch kol,mam na nich taky ten speci lak z fabriky,ale musí to jít dolů+ty šrouby,ale mam typa a ten dával zlatý a ty jeho titanový mu zůstali takže bych měl možná po starostech
Přílohy
motor upgrade 05.jpg (56.95 KiB) Zobrazeno 1759 x
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA opel warriors pilsen [/img]
Ted jsem nechal lestit svoje kola a typek, ktery to dela, ma fakt velkou trpelivost! Zatim jsou jen nahrubo limce, budou se lestit kompletne cele, ale myslim, ze i tak to vypada dost dobre!! Rucni prace s vrtackou a bezne dostupnyma pastama..co rikate??
je to znamej kamarada. Takze mi tu cenu trochu prizpusobil... On se tim nezivi, jen ho to bavi a prilezitostne takhle neco vylesti...2tis/kolo je docela dobra cena... jsem zvedavej, jak to bude vypadat kompelt!! Snad se to podari...
tak me to taky bavi, ale bohuzel na to nemam ted moc casu, je zkouskovy a mam jeste jine problemy a hlavne ne misto, kde bych to mohl delat...proto jsem se domluvil s nim, protoze za tu cenu, to je fakt bomba!!! Jinak jsem lestil treba alu krytky stredu na kolo a parada. Pristi tyden bych chtel udelat alu. pedaly, kryt rucni brzdy a alu. koberecky...
2000 za kolo je doooost! na www.lestenikol.cz si reknou 6000 za sadu!
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
ale předně vnitřní límec leštit je luxus hoden auta voženého na platu az aautem,jinak to bude pořád zašpiněný a naopak to bude přitahovat pozornost lidí,ale proti gustu..
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA opel warriors pilsen [/img]
komplet 10000,- ale pouze predni strana, ktera staci je za 6000,-
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
myslis kdyz uz tak uz ale to uz je o tom kolik do toho vrazis...
Hmm, tak to asi zalezi kus od kusu Ja sem jenom citoval to co maji na strankach... Ale to je celkem dost penez
Dneska jsem se do toho pustil, strávil jsem na tom půl dne a výsledek ještě nijakej-žádnej, je to rasovina na ruce a ty trpělivosti tam je třeba. Zítra z toho snad dostanu tu barvu a přejdu do fáze leštění.
Trošku obnovím tohle starý téma
Potřebuju poradit, mám hliníkový kola a chtěl bych límce vyleštit... byly na nich vlivem oxidace puchýřky a to docela dost, na jednom kole jsem to už zbrousil 180 smirkem pod vodou, ale člověk na tom nechá ruce a ještě to není dokonalý.. Na těm límcích jsou prostě místa, kde je to zbroušení až na samotný hliník (tam, kde ty puchýře byly) ale zbytek jsem jen zbrousil do hladka... Nechci nějakej mega lesk, ale chci je vyleštit... Dělám to prvně a tak se na tom chci i naučit a vůbec nevím, jaký kotouč koupit na vrtačku na zahlazení těch puchýřků na dalších kolech ... postup leštění mi je celkem jasnej, ale i tak nevím, jaká pasta je na to nejlepší a jaký kotouč na vrtačku... díky za rady