Praha 5
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
Mirek999: Black Bridge Tuning Party
Lucky: to uz treba nic takovyho nebude ) hehe
Lucky: to uz treba nic takovyho nebude ) hehe
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
xpolstarekx: Simtě,TF je nesmrtelné Ale až se trošku oteplí,tak bych to možná tou sockou zkusil
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no já du ze 4 zpátky na 10 takže taky věrnej
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
ty jo ja se chci taky nekam stehovat, vemte me nekdo s sebou njo dobre jako vtip dobry... hihi
Oplik Astra G 2.0 DTI
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
mirek 999...dík jsem rád že se líbí já ji chci nechat ve stylu decentnosti... mě to tak vyhovuje...je v tom výbornej motor...moc to nežere při 240 tak kolem 12.. a míň nejezdím
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jako u nas na Chodove jenze my mame jeste squash, spinning a aerobic navicLucky píše:Ti dám konce světa..tady Lužiny to je metropole Metro mám naproti,bus taky,nějakej ten Albert,posilku,co víc si přátMirek999 píše:to jsou dobry konce sveta jeste ze jsem dole mam ke vsemu pristup hned
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Chodov,to už je mteropole sama osobě No my v té posilce máme ještě soláárko a aerobic bude taky...výhledově,zatím není no Spinning nevedeme...;o)tojebordel píše:jako u nas na Chodove jenze my mame jeste squash, spinning a aerobic navicLucky píše:Ti dám konce světa..tady Lužiny to je metropole Metro mám naproti,bus taky,nějakej ten Albert,posilku,co víc si přátMirek999 píše:to jsou dobry konce sveta jeste ze jsem dole mam ke vsemu pristup hned
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nojo na solarko a saunu bych malem zapomnelLucky píše:Tak Chodov,to už je mteropole sama osobě No my v té posilce máme ještě soláárko a aerobic bude taky...výhledově,zatím není no Spinning nevedeme...;o)tojebordel píše:jako u nas na Chodove jenze my mame jeste squash, spinning a aerobic navicLucky píše: Ti dám konce světa..tady Lužiny to je metropole Metro mám naproti,bus taky,nějakej ten Albert,posilku,co víc si přát
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře,tak jste lepší notojebordel píše:nojo na solarko a saunu bych malem zapomnelLucky píše:Tak Chodov,to už je mteropole sama osobě No my v té posilce máme ještě soláárko a aerobic bude taky...výhledově,zatím není no Spinning nevedeme...;o)tojebordel píše: jako u nas na Chodove jenze my mame jeste squash, spinning a aerobic navic
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
já jsem půvadem ze sev.moravy akdyž tam, jedu za mámou....tak to je rozdíl...hlavně ta mentalita
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
nazdarek ja vam sem soupnu nakej obrazek abych se zase ozivila hihi
kdyztak dalsi jsou na mejch strankach http://www.qhodnoceni.cz/xpolstarekx ale ty uz kazdej znate hihi
kdyztak dalsi jsou na mejch strankach http://www.qhodnoceni.cz/xpolstarekx ale ty uz kazdej znate hihi
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas souhlas,já jezdím často do Oder nebo Ostravy a tak....rozhodně úplně jiní lidé,než v Praze!thomaswilliams píše:já jsem půvadem ze sev.moravy akdyž tam, jedu za mámou....tak to je rozdíl...hlavně ta mentalita
-
- Kontaktovat uživatele:
xpolstarekx: joo,hustá kára,škoda,že jsem ji v okolí ještě nepotkal
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Lucky píše:Souhlas souhlas,já jezdím často do Oder nebo Ostravy a tak....rozhodně úplně jiní lidé,než v Praze!thomaswilliams píše:já jsem půvadem ze sev.moravy akdyž tam, jedu za mámou....tak to je rozdíl...hlavně ta mentalita
JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.