X16XE kde najdu krokac a EGR??
X16XE kde najdu krokac a EGR??
zdravicko, mam problem se svym autickem.. nejak zacalo skubat hlavne v nizkych otackach.. Obcas se i rozsvitila kotrolka od motoru a to je prave divne, ze pak jelo auto uplne normalne. Vcera sem menil lamda sondu ale myslim, ze to nebude tim. Hodne sem cet o problemech s EGR a krokacem... Poradite mi nekdo, kde to najdu u meho motoru a jak to vycistit ci lepe jeste zaslepit? Kdyby se nasla i naka dobra duse v okoli Plzne, kterej by se to chtelo i udelat, tak odmena by byla jiste slusna...
No měnit krokač to je šílenost ale radeji zajet na diaknostyku!taky me to delalo a nekdo me rekl ze je to krokac tak jsem ho za 4000Kč koupil a nakonec to byla takova krabycka z umele hmoty za 400Kč co to delala
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
vyčištění krokáče bys měl najít někde na stránkách http://www.opelclubrenbau.cz stačí to vyhledat v jejich vyhledávači,řešilo se to tam už mockrát a postup tam máš taky srozumitelně napsanej
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
vyměnit krokáč(pokud neni integrovanej s klapkou sání) je práce na 10minut..ALES píše:No měnit krokač to je šílenost ale radeji zajet na diaknostyku!taky me to delalo a nekdo me rekl ze je to krokac tak jsem ho za 4000Kč koupil a nakonec to byla takova krabycka z umele hmoty za 400Kč co to delala
Nicméně bych též začal tou diagnostikou..
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: X16XE kde najdu krokac a EGR??
qpc....byl jsem v Brně na tuning srazu a několikrát jsem si na TEbe vzpoměl.....
-
- Kontaktovat uživatele:
čoveče měly tam pěkný doplňky irmscher... a steinmetz pouze samolepky
-
- Kontaktovat uživatele:
všechno možný....hele tvůj dvorní světlař...má na svojí vectře taky pěknej předek...to je stejnej jako ten Tvůj ???