zprávy na ČT 1
zprávy na ČT 1
opět moderátoři nezklamali! ať se jedná o ČT nebo N@vu nebo jakoukoliv jinou televizu! všechno překoroutili a udělali z toho to co to ve skutečnosti není! jen by mě zajímalo co na to řekne I.C. ...
jo a kdo to neviděl, ať koukne sem -> http://www.czech-tv.cz/vysilani/index.p ... eamtype=WH
jo a kdo to neviděl, ať koukne sem -> http://www.czech-tv.cz/vysilani/index.p ... eamtype=WH
2 Muchylin By mě zajímalo proč si myslíš, že to překroutili??? Je jasný, že z tvýho pohledu to byla parádní akce plná adrenalinu, ale musíš si přiznat, že celkem nelegálni a zrovna na čt1 to podaly celkem, tak jak měly... a nijak to nepřekrucovali
Ford Focus Ghia 5dv. 66kw r.v. 2000 Úpravy? Zatím jen autohifi...
Shamania.cz
Shamania.cz
neříkám, že je to vše košér, ale v reprotáži v hlavních zprávách vynechali vše co by nás alespoň trošku podrželo nad vodou! reportáž v týdnu v regionech už byla OK, tam bylo vše co tam mělo být, i to + i to - ! jen v těch hlavních zprávách z toho udělali málem skandál... toť vše!shamania píše:2 Muchylin By mě zajímalo proč si myslíš, že to překroutili??? Je jasný, že z tvýho pohledu to byla parádní akce plná adrenalinu, ale musíš si přiznat, že celkem nelegálni a zrovna na čt1 to podaly celkem, tak jak měly... a nijak to nepřekrucovali
jinak nesmím zapomenout GRATULACE směr Goldies! zvládls to chlape dobře!!!
jo, pokusim se ji najít, nevím jestli to bude mít ČT na stránkách... anebo při nejhorším, někdo to bude mít kopnutý na PC, tak se počká až to ten někdo hodí na netvodilla píše:Hele Muchiline dej ten druhy reportaž na net prosim chci se na to podivat?Nemužu to najit...
mimochodem Goldies tam exceloval a celkově to bylo moc dobrý! kdyby to takhle podali i v těch pátečních zprávách, tak budu happy
přesně! souhlas s tebou, v těch zprávách to vyznělo, jako že jezdíme po celým městě minimálně 180 v protisměru... ale ten týden, tam to bylo řečeno vše, tak jak mělo bejtI.C. píše:Tak uz jsem to konecne videl. V Tydnu v regionech to bylo dobry, ale v tech Udalostech to sestrihali tak, ze to vyznelo uplne jinak
Jinak mam to na VHS a nemam to jak prevest do digitalni podoby - muj notas proste nema TV-in
snad to někdo někam hodí na net v digi podobě
jináč, jak bylo? viděl sem od Jarmila (počasí) pár fotek, jak si vyhrál nad Pavkou
Protože jsme dřevaMuchylin píše:Ostatně, proč u vás v Praze není něco takovýho jako u nás?
Nu dobrá dobrá, ale potřetí už to doufám zvládneš, seš tady bohem, ale skoro nás neznáš, styď seRitchma píše:Poprvé to fakt nešlo a podruhé mi nejezdilo auto. Ale napotřetí už to snad vyjde A možná i s dračicí!
Stydim se!!! Tak ho hlavně neděljte moc brzo, nevim kdy budu mít v pořádku autoLaconi píše:Protože jsme dřevaMuchylin píše:Ostatně, proč u vás v Praze není něco takovýho jako u nás?
Nu dobrá dobrá, ale potřetí už to doufám zvládneš, seš tady bohem, ale skoro nás neznáš, styď seRitchma píše:Poprvé to fakt nešlo a podruhé mi nejezdilo auto. Ale napotřetí už to snad vyjde A možná i s dračicí!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
nemám pro tebe dojet?Ritchma píše:Stydim se!!! Tak ho hlavně neděljte moc brzo, nevim kdy budu mít v pořádku autoLaconi píše:Protože jsme dřevaMuchylin píše:Ostatně, proč u vás v Praze není něco takovýho jako u nás?
Když mi nebude jezdit auto, tak proč ne????Muchylin píše:nemám pro tebe dojet?Ritchma píše:Stydim se!!! Tak ho hlavně neděljte moc brzo, nevim kdy budu mít v pořádku autoLaconi píše: Protože jsme dřeva
Nu dobrá dobrá, ale potřetí už to doufám zvládneš, seš tady bohem, ale skoro nás neznáš, styď se
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
víš určitě že neni já už o nich slyšel předloniRitchma píše:Tak já bych jen dodal - proč proboha tohle neni v Praze? Asi bych neměl odvahu jezdit, ale kouknul bych se!
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel