Tuning za 100 000Kč

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

já to chápu. Nic proti tomu (ani Tobě a Tvé otázce) nemám:)
Celkem tu otázku i chápu...

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

hlavně se vyvaruj různejch serepetiček a tuzingovejch pozlátek, věci co maj nějakej smysl a jsou tudíž funkční, tak bejvaj i na pohled hezký 8)
pro začátek kola, případně tuhej a nižší podvozek (né jen pružiny, ale i tlumiče), filtr (kužel) a děrovaný kotouče, nějaký spoilery nech až nakonec.
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 10 bře 2006 23:32, celkem upraveno 1 x.

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

jj, s tím chce brácha začít. Chce začít od kol, pak chce brzdy, snížit podvozek, atd. Potom by rád udělal něco v interiéru a vnějšek v podstatě až na konec. Ono to nejvíc závisí na něm... Já mu s tím budu jen pomáhat:)

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

hmmm... podľa mňa by si si to mal v hlave najprv poriadne upratať, v tom dobrom zmysle slova... hlavne čítať, počúvať, hladať inšpiráciu a vytvoriť si aspoň akú, takú predstavu o tom ako by to malo vyzarať... myslím, že netreba sa len tak bezhlavo do niečoho púšťať... radšej si to nechaj uležať v hlave, a poriadne si premysli, čo a ako... ako potom ľutovať zbytočne utratené peniažky

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

jj, to je mi jasný. Zatím jen zjišťujeme co se dá. Určitě jen tak nevezmu peníze a nepůjdu je utratit. Teď jsme se o to začali pořádně zajímat, ptáme se na fórech (hlavně tady) a řešíme co a jak. Je to hodně meněz a my je chceme využít dobře, takže se rozhodně nechceme unáhlit...to určitě ne.

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

ako napísal T-O-M, hlavne žiadny tuzing...

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Co jsme se zatím s bráchem bavili, tak to nechceme moc přeplácat. Chceme to v nějakém stejném stylu. Aby to všechno nějak ladilo a nebylo to jak pěst na oko. Chceme to tak trochu "decentní":)

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Blbý je, že jste si vybrali zrovna Octavii. K tomu, abyste se odlišili od jiných Octavií a současně měli elegantní a originální úpravy, budete muset hodně s rozmyslem přemýšlet, než se do toho pustíme.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning za 100 000Kč

Příspěvek od Ivan »

toitoi píše:
Ivan píše:Kámo, naprosto souhlasím s wacim, ale jestli toužíš vrazit 100.000 Kč do Octavie 1,6, tak proč ne, jsou to Tvoje peníze... :-)
a tys vrazil do tý nexie kolik hm?
Tak po tom je Ti kulový ... :snooty:

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Ono to není o tom, co jsme si vybrali, ale o tom, co máme. To aouto je našich rodičů a my jsme pouze dostali konečně povolení s tím něco udělat...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ivan píše:
toitoi píše:
Ivan píše:Kámo, naprosto souhlasím s wacim, ale jestli toužíš vrazit 100.000 Kč do Octavie 1,6, tak proč ne, jsou to Tvoje peníze... :-)
a tys vrazil do tý nexie kolik hm?
stejně jako tobě je prd po tom do čeho on vrazí 100 litrů
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

méně je dost často více - přeplácanejch oktávek jezdí mraky. Já zrovna tunim Felici a chci jí udělat na orvní pohled nenápadnou ale aby se kolemjdoucí pozastavili a zjistili že to není úplně sériovka - prostě jako nějaká pěkná slečna, ne kila make-upu a bůhví co všechno. Snad jsem to napsal nějak srozumitelně.
Felda forever

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

toitoi píše:
Ivan píše:
toitoi píše: a tys vrazil do tý nexie kolik hm?
Kámo, opravdu mě rozesmíváš. Přemýšlíš někdy vůbec? Dotyčný se na tomto foru ptá, jak má účelně utratit 100000 Kč za úpravy, tak jsem napsal, co si o tom myslím. Kdyby nechtěl, aby mu do toho lidi kecali, tak se asi neptá, ne? :?:

to Jakudo: tak to je dobrý, že Vám to rodiče dovolili - to je prvotní úspěch.

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

Jezis kdo to tady hazel od janka ty plastovy veci na kapotu. Prosimte to hlavne nedelej, ja mam treba od milotecu treba nafuk na strese ale proste mam to tam proto ze se to hodi ke stylu narazniku pasuje to tam jak prdel na hrnec, ale na tu kapotu to prosimte hlavne ne. Taky sem takhle podobne zacinal a uvazoval, prohlidni si casaky a snaz se prpodobnit jim, ne zakazdou cenu tam neco naflakat, aby byl tuning. Ja mit sto klacku zacnu asi zahlazavanim, kliky paty dvere, nekomu se to nelibi tak budiz, potom snizeni podvozek, pokud stim nelitas mozna budou stacit pruziny pro zacatek zkusis a uvidis podvozek muzes koupit vzdy, pak aby ti to dostatecne brzdilo, treba od ATE sporotvni brzdy a vyjde to relativne levne a sou dobry. Vejfuk urcite! peknej takovej brumlavej nikoli rvavej, kola jasny na koktu min. 17", kvalitni pneu! Nejlepe Pirelli Pzero Nero sou za dobrou cenu, co dal narazniky urco, kdyz chces styling, vybrat to co se libi tobe, ale pro klid v dusi asi bude lepsi se ubrat takovym nemeckym stylem to je ted hit, kdyz koupis brutalku japonec tobe se sice bude libit ale 80% ostatnich se bude usklibat. To zhodnot sam, me se treba ten od Axonu ve stilu Audi co tu byl libi :) s peknym lakem muze vypadaj zajimave. Atd... atd.. pokracovat se da mega hafo dlouho, ale jak tu vsichni rikaj poradne se rozmyslet, neznamena ze mas seriovku ze nemuzes na sraz, jet na sraz pokecej s tunerama porad se, zeptej se hlavu ti neutrhnout, nadhod ze mas volnej financ a co by udelali oni prvni zeptej se vic tuneru a pak si k tomu pridej s vuj nazor a udelej nakej kompromis.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

PS: forum.skodahome.cz tam najde fabia a oktavia klub, jelikoz mate koktu tak se tam taky muzes zamerit.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

No já bych těch 100 000 Kč dal mě :lol:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Šigy píše:No já bych těch 100 000 Kč dal mě :lol:
:lol: :lol: :lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ivan píše:
toitoi píše:
Ivan píše: Tak po tom je Ti kulový ... :snooty:
Kámo, opravdu mě rozesmíváš. Přemýšlíš někdy vůbec? Dotyčný se na tomto foru ptá, jak má účelně utratit 100000 Kč za úpravy, tak jsem napsal, co si o tom myslím. Kdyby nechtěl, aby mu do toho lidi kecali, tak se asi neptá, ne? :?:

to Jakudo: tak to je dobrý, že Vám to rodiče dovolili - to je prvotní úspěch.
ty mně asi nechápeš řekls to takovým tím stylem že 100 litrů v oktávce je na prd že je to srak, přitom tvoje nexie taky není nejnovější a taky jsi do ní už vrazil docela dost :(
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

amogh

Příspěvek od amogh »

no mit oktavku a 100 000 tak skacu

pokud budete postupovat z rozmyslem tak muzete udelat krasny auto, jestli 100 000 utopite v kravovinach tak to bude horsi

za 100 000 mas stelovaci podvozek, krasny kola s obutim, naky decetni upravy exterieru a interieru a novej lak co vic si prat :D
Touran BMM

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

OK, napíšu si Tě do seznamu :)
pošli číslo účtu :idea:

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

jakudo píše:
OK, napíšu si Tě do seznamu :)
pošli číslo účtu :idea:
:D
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

vittorio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vittorio »

ja tuhle mel taky a 100 sem do ni nenacpal a vypadala obstojne...navrhuju predelat na facelift zvenku i zevnitr, vsechno do barvy, snizit, kola 17ky na 205/50 - pohodicka i s timhle lenochem, a pak zadni kotoucovou napravu..lepsi filtr a dovnitr rs volant a mate paradu v klidku kolem 70ti tisic a asi prehanim

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

jakudo píše:Zdravím všechny a mám na všechny velkou prosbu. Chceme s bratrem tunigovat Octavku 1.6 (tu nejslabší:(, ale aspoň něco:) ). Máme na to 100000,- Co všechno by jste doporučili, aby tam bylo a aby to nevypadalo blbě. Nikdy jsme se o to s bráchem nějak nezajímali, ale teď...
Beru všechny rady a návrhy. Dik...

P.S.: zatím jsme v tunigu uplny lamy...
Prodal bych ji, přiložil těch 100 a koupil si aspoň jednavosmu nebo 1.8T ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

co za ty prachy koupit motor? :-)
MSG

F.l.a.n.e.l.

Nebo třeba nissana 200sx :lol: a těch 100 000 narvat do něho... :slina:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

amogh

Příspěvek od amogh »

proc to auto motor má
Touran BMM

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

No, silnější nepotřebuji, o tom jsme už psal.
Akorát by mě zajímalo to s těma kolama. Já nevím, jak to funguje, když mám v techničáku napsaný max 16'', jak to se 17 vyřeším? Musí se to v tom techničáku nějak přepsat nebo tak něco?

F.l.a.n.e.l.

teoreticky ne... přepsáno to má tak 10 % všech, kteří mají větší kola než je povoleno

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

pokud se budeš řídit blbostma co je v techničáku nebo stavět auto tak aby oficiálně prošlo technickou tak nikdy nebudeš mít libovku :lol:

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

OK, já se tím moc zabývat nebudu, ale aspoň něco by mělo projít. Auto je mojich rodičů:) Ale máš pravdu, řešit kola v techničáku není zrovna to nejvíc důležité;)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“