Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
když už tu tak porovnavate, jaky čas by zajelo CRX kdyby točilo 2x tak velkou převodovkou,kardanem a diferakem? prostě sou to jine auta a porovnat nejdou. S dvoukilem je uplně jina zabava.
A pro Zemiho mam už 3tiho nisana á nikdy sem předohrab neměl a nikdy si ho asi ani nekoupim..
A pro Zemiho mam už 3tiho nisana á nikdy sem předohrab neměl a nikdy si ho asi ani nekoupim..
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Martin_534 píše:nejlepší by bylo, kdyby nějakej moderátor - co zemi?
tudle debatu zbavil všech OT příspěvků, protože tedle flame nikdy neskončí
To bych u toho musel stravit pul hodiny... At si klidne zalozi novy tema...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
hele ja to od zacatku porovnavat nechtel...Martin_534 píše:co na to napsat? snad jen to, že za stejný peníze vytuněný dvoukilo zajede lepší časMattiK píše:tak budem brat turbo motory to bude prdel
vemem na sprint civica 1.6 SOHC type-T a uvidime jak na tom bude nissanak :D:D:D
a pak se můžeme dostat k autům co jezděj 1/4 míli pod 10s, a sx je pořát víceméně seriový auto s ca18det motorem bez razantního odlehčování, u crx si už tak jistej nejsem, ale věřim, že bude spousta crx, který se s přehledem pod 10s dostanou
ale kdyz uz teda beres kolik by to stalo tak podivej... kdyz vemes porizovaci cenu 200sx a civica tak ses jinde... a ten rozdil mezi tema autama vrazis do tech uprav tak za stejny penize budes kua rychlejsi treba jako type-T
ale uz je mi to kua jedno... seru na tuhle nesmyslnou diskuzi, zaclo to tim, ze se zeptal cim jezdim ja, ze se mi zda ze nissan nejede a kdyz sem to psal tak sem necekal ze to zacne hned srovnavat, kdybych vedel ze to takhle dopadne tak to sem nepisu, clovek tady rekne jednou svuj nazor a hned se toho nekdo chytne a pomalu ti aj nada ze sis neco vubec dovolil rict..
takze pro priste rikam "ano tento nissan je nejlepsi co muzes koupit a vsechno na nem je uplne dokonaly a vubec se nekazi"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co je to type-T?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Nejjednodussi bude kdyz se sjedete v Mimoni a pak sem napisete casy a bude pokoj. Porad se tu srovnava neporovnatelne
Ja osobne jsem v CRX se seriovym podvozkem nejel ale na 16' kolech a s komplet Koni podvozkem to pres 200km/h drzi jako prase a vubec jsem nakou nestabilitu necitil. A myslim ze i serie bude v pohode.
200SX nevim, nemel jsem tu cest. Jedinej zadohrab v mym zivote byla LADA 1500 hned po autoskole
Ja osobne jsem v CRX se seriovym podvozkem nejel ale na 16' kolech a s komplet Koni podvozkem to pres 200km/h drzi jako prase a vubec jsem nakou nestabilitu necitil. A myslim ze i serie bude v pohode.
200SX nevim, nemel jsem tu cest. Jedinej zadohrab v mym zivote byla LADA 1500 hned po autoskole
Ze by T jako turboDanecek píše:co je to type-T?
1.6 SOHC Type-T = 1.6 SOHC s turbemDanecek píše:co je to type-T?
nevím proč tady tlačíte type t, debata se zvrhla k tomu jestli crx nebo dvoukilo, já sem taky mohl vytáhnout 300 z, 350 z, skyline gtr 32 - 34, a mám pocit, že nisan versus honda, jsou stále věci který se nesrovnávaj, protože honda je špička v časování (vítek), a nisan je špička v turbomotorech
ad zemi,
proč jsem se ptal 0-250 - protože o tom omezovači jsem se dozvěděl ten den co jsem to psal, vedle autobenexu kam jezdím, je servis honda, a tak jsem se trochu ptal a chtěl jsem si rejpnout
ad mattik
takze pro priste rikam "ano tento nissan je nejlepsi co muzes koupit a vsechno na nem je uplne dokonaly a vubec se nekazi",
bál jsem se to napsat, ale máš pravdu, sám o sobě se nissan prostě nezkazí, vždycky ho zkazí nějakej pablb
o tom jestli auta plavou nebo ne, je to dáno taky rovností povrchu, čím horší povrch vozovky, tím hůře to vychází pro lehčí auto, já se na letišti cítil i se shadynou ve 200km/hod v pohodě, na dálnici s kolejema už jsem měl strach při 175, (nerejpejte do shadyny, tady o ní není debata)
ad matik
cekam kdy ten propagator nissana napise ze by to ten nissan urco vyhral
je spoustu dvoukil, kde je to pravda, jen nevím jestli i u nás má někdo odlehčený dvoukilo a upravenej motor natolik (možná raddy na slovensku, ale nevím), ale nepsal jsi že 200sx, takže nissan 300z by to vyhrál a stačily by mu malý úpravy
jo abych nezapoměl ca18de se vyráběl a má v základu bez úprav 95 kw
ad zemi,
proč jsem se ptal 0-250 - protože o tom omezovači jsem se dozvěděl ten den co jsem to psal, vedle autobenexu kam jezdím, je servis honda, a tak jsem se trochu ptal a chtěl jsem si rejpnout
ad mattik
takze pro priste rikam "ano tento nissan je nejlepsi co muzes koupit a vsechno na nem je uplne dokonaly a vubec se nekazi",
bál jsem se to napsat, ale máš pravdu, sám o sobě se nissan prostě nezkazí, vždycky ho zkazí nějakej pablb
o tom jestli auta plavou nebo ne, je to dáno taky rovností povrchu, čím horší povrch vozovky, tím hůře to vychází pro lehčí auto, já se na letišti cítil i se shadynou ve 200km/hod v pohodě, na dálnici s kolejema už jsem měl strach při 175, (nerejpejte do shadyny, tady o ní není debata)
ad matik
cekam kdy ten propagator nissana napise ze by to ten nissan urco vyhral
je spoustu dvoukil, kde je to pravda, jen nevím jestli i u nás má někdo odlehčený dvoukilo a upravenej motor natolik (možná raddy na slovensku, ale nevím), ale nepsal jsi že 200sx, takže nissan 300z by to vyhrál a stačily by mu malý úpravy
jo abych nezapoměl ca18de se vyráběl a má v základu bez úprav 95 kw
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
to Mattik:a co si čekal za reakci když si napsal že dvoukilo prostě nejelo, když sem se ptal čim jezdiš,sem se ptal proto,že sem čekal nějakou soudnou odpověd a rozhodně sem nečekal CRX. tohle mě trochu pobavilo.ANO to dvoukilo mohlo jet jak mrdka a daleko huř jak tvoje auto, spousta dvoukil je v žalostnem stavu (bohužel) a nejedou,ale nikdy nejde porovnat mrdka a jine auto v dobrym stavu. Až se svezeš v nějakym vymazlenym byt i v základu a pojede CRX neupravovana líp tak napiš, že jede líp,ale zákony přírody prostě neumožnuji, aby to jelo v seriovem provedeni lip . Toto je muj nestranný nazor,..neni to tim, že vlastnim dvoukilo,je to prostě silnějši auto byt i težši..sou to vozy jine kategorie,nemůžou se nikdy srovnavat - nejen kvuli předo - či zadohrabu a nikdy bych je ani nesrovnaval. ted sem psal o
---seriovych vozech. seriovy vuz=v provedeni ve kterem vyjel z linky---
Doufam, že se tahle nesmyslna debata už ukonči, při laděni autiček mame spolupracovat a ne se napadat.
Doufam, že se tahle nesmyslna debata už ukonči, při laděni autiček mame spolupracovat a ne se napadat.
- Škoda Octavia Tuning
- Kontaktovat uživatele:
4blazen : jak uz napsal zemi, v serii maji ty dve nesrovnatelne auta uvadeny stejny zrychleni 0-100km/h
4kentoya : to snad nemyslis vazne... takze kazi se vsechny auta, ale nissan proste ne, tak to uz je co rict... a tu o karkulce neznas???
4kentoya : to snad nemyslis vazne... takze kazi se vsechny auta, ale nissan proste ne, tak to uz je co rict... a tu o karkulce neznas???
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tak já mám 300+ HP předohrab a řekněme 500+ zadohrab a s obojím se dá užít legrace (v tom prvním případě zejména s nějakou pěknou kundičkou na zadním sedadle )
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Naposledy upravil(a) kubajs dne 16 bře 2006 10:07, celkem upraveno 1 x.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
xxx vyřešeno po sz
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 16 bře 2006 14:29, celkem upraveno 1 x.
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jinak pro majitele 200SX vy vykládejte jak je vše super, Apexi řj sem rozcházel 3 dny než sem přišel kde je zakopanej pes (EU verze vs ostatní) a tzeď sem 5 hodin hledal jak rozchodit Z32 MAF aby to frčelo jak má
hrozná podpora ze strany výrobců ohledně manuálů resp. žádná běs běs běs
hrozná podpora ze strany výrobců ohledně manuálů resp. žádná běs běs běs
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proc se proboha nemuzou srovnavat? Na okruhu nebo na 400m je prece jedno s kym se kdo utka ne? Kdyz ma nekdo 1,8TURBO a dokaze se tady hadat o tom ze 1,6ka nemuze jet stejne ba lepe tak to mluvi samo za sebe.blázen píše:nemůžou se nikdy srovnavat - nejen kvuli předo - či zadohrabu a nikdy bych je ani nesrovnaval. ted sem psal o
stock vs. stock
200SX - 1185kg/169PS = 7,01kg/PS
CRX - 900kg/131PS = 6,87kg/PS
CRX VT - 1025kg/150PS = 6,83kg/PS
Myslim ze uz staci...
Jeste takovej malej dodatek... Kolik stoji udelat z 131PS prijemnych 151PS (tzn. 5,9kg/PS ktery nema ani Integra TypeR) ? Vsak si to spocitejme sami.
short ram intake,4-2-1,50 mm midpipe with no silencers,cat replacer,freeflow muffler,d16z5 ecu with chip 8300 rpm!fuel pressure regulator,fuel 98 octan(super plus) > http://home.karneval.cz/10521362/D16A9.jpg
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já myslel že Civic 1,6 Type-R je výrobek z továrny ofiko Honda žádnej úpravce
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
tys byl na brzděZemi píše:Proc se proboha nemuzou srovnavat? Na okruhu nebo na 400m je prece jedno s kym se kdo utka ne? Kdyz ma nekdo 1,8TURBO a dokaze se tady hadat o tom ze 1,6ka nemuze jet stejne ba lepe tak to mluvi samo za sebe.blázen píše:nemůžou se nikdy srovnavat - nejen kvuli předo - či zadohrabu a nikdy bych je ani nesrovnaval. ted sem psal o
stock vs. stock
200SX - 1185kg/169PS = 7,01kg/PS
CRX - 900kg/131PS = 6,87kg/PS
CRX VT - 1025kg/150PS = 6,83kg/PS
Myslim ze uz staci...
Jeste takovej malej dodatek... Kolik stoji udelat z 131PS prijemnych 151PS (tzn. 5,9kg/PS ktery nema ani Integra TypeR) ? Vsak si to spocitejme sami.
short ram intake,4-2-1,50 mm midpipe with no silencers,cat replacer,freeflow muffler,d16z5 ecu with chip 8300 rpm!fuel pressure regulator,fuel 98 octan(super plus) > http://home.karneval.cz/10521362/D16A9.jpg
tady nekdo mluvil o type-R????MarauderZ28 píše:já myslel že Civic 1,6 Type-R je výrobek z továrny ofiko Honda žádnej úpravce
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jo aha T to mi nějak uniklo
no tahle debata mi pride uplne stejna jako se hadali moji kolegove, kteryho babicka dojde pozdeji ke schrance vo dvou berlich, malo tehle aut je ve stavu funglovky, ikdyz si treba majitel mysli ze mu to dobre jede
to mattik:zrychleni na 100km ma stejne a co dal? co na 200km? co za 200km? nezlob se ale opravdu to jede jinač obě auta mam projete trochu víc než myslíš. Mám mezi kamarády vlastniky pěkných CRX tak sem se svez víckrát toho se neboj,..
to zemi:necpi tu surt bláboly za kolik se da zvyšit výkon.. je to k smíchu mam ti spočitat za kolik se da u dvoukila zvednout na 220-230K? pak si propočti PS/kg .. ¨
to marauder: no comment,
to zemi:necpi tu surt bláboly za kolik se da zvyšit výkon.. je to k smíchu mam ti spočitat za kolik se da u dvoukila zvednout na 220-230K? pak si propočti PS/kg .. ¨
to: Marauder
Přišel jsem včera domů celkem dost nametenej a nevím proč jsem šel zrovna tady,
ale to co tady vidím po vystřízlivění mě opravdu mrzí. po přečtení posledních třech stran to šlo asi nějak od
srce takže beru spět a mažu,nevím proč jsem označil zrovna tebe a neber to vážně.
ještě jednou se všem omlouvám....
Přišel jsem včera domů celkem dost nametenej a nevím proč jsem šel zrovna tady,
ale to co tady vidím po vystřízlivění mě opravdu mrzí. po přečtení posledních třech stran to šlo asi nějak od
srce takže beru spět a mažu,nevím proč jsem označil zrovna tebe a neber to vážně.
ještě jednou se všem omlouvám....
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Boze ty jsi tak ukecanej tvor uz mi zase zacinas srat. Doufam ze prijedes na tu Mimon... Normalne si te hezky vyfotim a jsem schopnej si te dat na plochu co ty jsi za exota...blázen píše:to mattik:zrychleni na 100km ma stejne a co dal? co na 200km? co za 200km? nezlob se ale opravdu to jede jinač obě auta mam projete trochu víc než myslíš. Mám mezi kamarády vlastniky pěkných CRX tak sem se svez víckrát toho se neboj,..
@Honza 2.0 16v: ee to je "kolega" z Anglie... Ja na brzde nebyl.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
zemi ty mě nemáš vůbec rád...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemam te rad , ale podivej co jsem nasel za hezky stranky o RS13...blázen píše:zemi ty mě nemáš vůbec rád...
http://silviars13.free.fr/ma_rs13.htm
Frajer tam ma 230PS/310Nm a i rozpis uprav...
- BOV Bailey Evo (un gros pshciiiit qui fait tourner toutes les têtes)
- Ligne Mongoose phase 1 à double sortie (bruit d'enfer)
- Pression de turbo à 1 bar
- double cartographie sur mesure en fonction des modifs (switchable par un inter au tableau de bord)
- kit d'admission K&N
- oil catch-tank Cusco
- bougies froides Denso Iridium IQ24 puis NGK Iridium BKR7EIX11
- injecteurs 444cc de Skyline (RB26DETT)
- pompe à essence Walbro (255L/h)
- FMIC de Safrane (2.1TD)
- AFM de S14
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Kontaktovat uživatele: