Kurevsky se to třepalo

bohužel jsem si toho síma trochu pokurvil jak jsme začal blbnou s ježděním po zadním kole, přestam mít chut jezdit

Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
Jinak ja mel 125 a ta delal tak 130- 140 z kopce (enduro od Aprilie)...
ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to VespaFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše:Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)Fiesta píše:U nas v Mohelnickem klubu je chlapek jenz ma kozidecha a ten porazi na sprintu(1/4 mile) i moto o 125ccm ( Aprilie atd )...nekutecnej narez. Sice po zavode dela znovu motor , ale kdyz vidite ten odpych.
hospodskej píše:Jasný. Ono já jsem viděl turbo max na videjku. Měla to VespaFiesta píše:ty nevim jestli jsem si to nejak nesplet...ale mel tam kdysi ten karbec z motorovky s turbem....takovy maly turbicko....ale ted to ma asi jinak....uvidim jestli letos pojedehospodskej píše: Jj, dá se dělat plno věcí. Ono kozímu dechu hooodně moc pomůže už i jinej karbec a laděný výfuk (Třeba karbec z motorovky se hojně používá)a docela masakr
Já myslim spíš jakej je poměr hnacího a hnanýho kola ne ? Takže poměr zubů na přednim řetězovym kolečku a na zadní rozetě ne ?Tom_ píše:zalezi spis jak siroka nebo tenka rozeta je ne? podle toho se odviji bud maximalka nebo silny zatah . aspon myslim