Ďoura!!!
- Stanleysniper
Ďoura!!!
To se tady v tej Plzni a okolí,nic neděje?
Nikdo sem nepíše,nikdo nereaguje.
To se všichni odstěhovali nebo,už jsou v Mexicu
Vždyť není Plzeň zase tak malá,sakra kde jste?
Nikdo sem nepíše,nikdo nereaguje.
To se všichni odstěhovali nebo,už jsou v Mexicu
Vždyť není Plzeň zase tak malá,sakra kde jste?
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
- Stanleysniper
- SpeedyS4
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ďoura!!!
tak ja vam pomuzu v aktivite, ale jsem z TEPLIC
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
- Stanleysniper
- Stanleysniper
- Stanleysniper
L.A.M.A. píše:neprovokuj nebo si toho tveho Golfa najdu
No moc se tu neozývám, portože ve volném čase makám
BTW pokud by měl nekdo zájem prohlédnout si rozhozenej 3.0 bi-turbo než bude v autě bydlím jen 40km od plzne
k plzenákum s etak trošku počítám i když mne nikdy příjemně nepřijali protože v plzni makám ( Daikin )
BTW pokud by měl nekdo zájem prohlédnout si rozhozenej 3.0 bi-turbo než bude v autě bydlím jen 40km od plzne
k plzenákum s etak trošku počítám i když mne nikdy příjemně nepřijali protože v plzni makám ( Daikin )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Co to kecas? TO jsme nebyli my, co ti obesli auto klicem. Nee, delam si srandu. Jakto ze te Plzenaci neprijali prijemne? To jsi neckoho prechlastal ci co?Idaho píše:k plzenákum s etak trošku počítám i když mne nikdy příjemně nepřijali protože v plzni makám ( Daikin )
ale kdepak, objevili jsem se na srazu pod kauflandem a prostě jsem čeklai lepší přivítání než jen nepřátelské pohledy a stěží od poloviny lidí odpověd na pozrdav .. skussil jsem to asi 3x ( s kryszulky rapidem, mou CD7, nebo Porjectem - a že to byla auta za kterými sle lidé otáčeli - a ne kvuli plastum )SKury píše:Co to kecas? TO jsme nebyli my, co ti obesli auto klicem. Nee, delam si srandu. Jakto ze te Plzenaci neprijali prijemne? To jsi neckoho prechlastal ci co?Idaho píše:k plzenákum s etak trošku počítám i když mne nikdy příjemně nepřijali protože v plzni makám ( Daikin )
potom jsem to vzdal a přestal jezdit uplne..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Stanleysniper
heh kdypak? o víkendu je u mne menší "workshop" na téma "Programovatelné řj Megasquirt" takže bude návšteva ale třeba někd yjindy osobně sem několikrát zkoušel zajít nekam v plzni zakalit ale nikde se mi moc nelíbilo ( to víš sám, max ve dvou jak je větší banda posedí se kdekoliv )...
..takže se nebráním ničemu
BTW v so nebo ne ke mě jede z Plzne na kole STqeno neceh se někdo přidat at ho cestou po lesích neznásilní nejaká srnka ? ( nebo ho vzít sebou do auta - nemá tu kárku.. )
..takže se nebráním ničemu
BTW v so nebo ne ke mě jede z Plzne na kole STqeno neceh se někdo přidat at ho cestou po lesích neznásilní nejaká srnka ? ( nebo ho vzít sebou do auta - nemá tu kárku.. )
no je to na domluve, na beno jiste přidá a vy alespon budete vedet kde mne najít
heh pokud máš GPS - no problem