Vyhřívání sedaček

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
milde11
Kontaktovat uživatele:

Vyhřívání sedaček

Příspěvek od milde11 »

čau, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s dodělávaným vyhříváním sedaček.
Jak je to nákladné a co všechno je potřeba, popřípadě firmy které se tím zabývají. Je mi jasné, že třeba v autorizovaném servisu to bude asi pěkný ranec. díky za odpovědi

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

jestli se do tvýho auta dával výhřev sedaček,tak nejjednodušší je si sehnat sedáky s vyhříváním plus komplet kabeláž s relátkama a ovládacíma prvkama. Pak už to zvládneš zapojit sám :wink:

milde11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milde11 »

no mě právě jde o to, že v sedačkách nemám přípravu pro vyhřívání. takže mě zajímalo jestli to jde dodělat i do sedaček bez přípravy z výroby nebo se musí koupit jenom s přípravou. no a kdyby to šlo dodělat i do normálních tak jestli se musí sedačky nějak kuchat nebo tak něco a kolik to asi tak kompletně stojí. díky za odpověď

Bolek

Příspěvek od Bolek »

Tobě je zima na prdel, či co??? :lol: Levně ji Tě vyjdou teplé trenky :wink:
Já myslim že do sedačky která ne to není vůbec ale vůbec upravená a připravená to asi fakt nenarveš. Jo a do jakýho auta to chceš dávat?
Mazda 323F 1.8 16V DOHC 94KW

Hynek

Příspěvek od Hynek »

:nono: Prodávají se vyhřívací polštáře, které se pouze zasunou mezi potah a sedačkový polstr.Žádné kuchání . V létě je můžeš za 3 minuty vyndat.Automatiku s termostatem koupíš zvlášť , nebo už je v soupravě! :nono:
Červená Tavria De luxe,rok výr.1994,katalyzátor,střešní okno,zabud.pom.reflektory.
Bohužel již ve šrotu!!!

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

jj.jednodušší jsou ty polštáře,nebo "potahy".Stojí něco kolem 500kč za ks a dáš to mezi sedačku a potah...... :) Kuchat sedačku :nono: I kdyby jsi byl kápo a nějak to tam narval tak jen za sešití sedačky dáš půlku vejplaty tak aby to vypadalo

kentoya

Příspěvek od kentoya »

doma napust termofor avyjde to ještě levněji
ted vážně, pokud není příprava, tak bych do toho nešel a dal tam raději origo sedačky s vyhříváním kaďáčku, anebo polštář
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Boháček

Příspěvek od Boháček »

kamarádi v servisu to dělali do Octávky a je to docela porod.
sehnali sedačky s vyhřejváním na vrakáči, jenže byly prosezený, takže přendavali potahy.
práce na celej den a ještě natahat kabely.
kdybys to někde vyndaval z auta, je dobrý si ustřihnout ty protikusy konektorů, poněvadž celej svazek se ti asi nebude chtít kuchat

takže jestli to existuje jako doplněk - samostatný polštář - rozhodně doporučuju
vzdělání není zárukou inteligence

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Mám na zimu vyhřívaný potah, je to jak na zadek tak na záda, na podzim to hodím na sedadlo. Prodává se víc variant, většinou jsou do zapalovače, některé jsou s regulací, některé bez. "Montáž" asi na minutu, včera jsem to vytahoval z auta. Ale přiznám se že jsem taky přemýšlel že to schovám pod potah, musím na to mrknout.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“