U2 slavny autoeletrikar jo a uz abych byl na nastavbe musim udelat maturuLazz píše:Jasem z A3A slavisimo
Praha 5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pěkný křídlo náký povědomí
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Lucky: m tak to nevim proc... v nedeli jsem tam kolem jezdila dokolecka a hledala pumpu kde by byl vzduch v provozu hehe
a zkousela sem estli mi to kridlo drzi hihi a drzi takze superky ...
thomaswilliams: Ja uz jezdim, kdyz nejsem zrovna po nejaky kalbe
jaryn72: jeee dekujuuu
YANEK: Njo ty si ho videl v predstihu njo
a zkousela sem estli mi to kridlo drzi hihi a drzi takze superky ...
thomaswilliams: Ja uz jezdim, kdyz nejsem zrovna po nejaky kalbe
jaryn72: jeee dekujuuu
YANEK: Njo ty si ho videl v predstihu njo
-
- Kontaktovat uživatele:
xpolstarekx: Ok,tak budu mít oči na "šťopkách"
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
hehe oci si mej kde chces hlavne koukej kolemLucky píše:xpolstarekx: Ok,tak budu mít oči na "šťopkách"
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky,to byla rada nad zlatoxpolstarekx píše:hehe oci si mej kde chces hlavne koukej kolemLucky píše:xpolstarekx: Ok,tak budu mít oči na "šťopkách"
po dlouhé době jsem zde...jsem už přestěhovanej z Velký Ohrady z5 na Lužiny konečně budu v klidu parkovat
velka ohrada? haha tam sme nemohli ani projet natoz parkovat je to tam strasny zlatej motolHensel píše:po dlouhé době jsem zde...jsem už přestěhovanej z Velký Ohrady z5 na Lužiny konečně budu v klidu parkovat
Diesel power
Slavisimo píše:ne reditel mi rikal ze kdyz nebude misto tam kam chci jit tak me hodi jinam kam budu chtit a nakonec teda asi pujdu na mechanik elektronik se zamerenim na vypocetni techniku nebo tak nejakMirek999 píše:a ty mas podany 2 prihlasky jo?
jéé tenhle obor mám taky chodil jsem na něj do MUPSI v Motole
-
- Kontaktovat uživatele:
MUPSI se hlásí!Hensel píše:Slavisimo píše:ne reditel mi rikal ze kdyz nebude misto tam kam chci jit tak me hodi jinam kam budu chtit a nakonec teda asi pujdu na mechanik elektronik se zamerenim na vypocetni techniku nebo tak nejakMirek999 píše:a ty mas podany 2 prihlasky jo?
a jaky to bylo? ale je to obor vedenej na SOU ale chodil si do motola vid.Hensel píše:Slavisimo píše:ne reditel mi rikal ze kdyz nebude misto tam kam chci jit tak me hodi jinam kam budu chtit a nakonec teda asi pujdu na mechanik elektronik se zamerenim na vypocetni techniku nebo tak nejakMirek999 píše:a ty mas podany 2 prihlasky jo?
Diesel power
Slavisimo píše:a jaky to bylo? ale je to obor vedenej na SOU ale chodil si do motola vid.Hensel píše:Slavisimo píše: ne reditel mi rikal ze kdyz nebude misto tam kam chci jit tak me hodi jinam kam budu chtit a nakonec teda asi pujdu na mechanik elektronik se zamerenim na vypocetni techniku nebo tak nejak
přesně tak je to vedený jako SOU, ale normálka 4 roky + maturita....ale jo jako šlo to někdy záhul a záděr jindy zase pohodička (každej obor má něco)...jako v Motole v době kdy jsem chodil do druháku tenkrát otevřeli podobný obor i jako střední, ale výhoda u toho co jsem studoval byla praxe v prváku 4 dny škola den praxe a pak od druháku to bylo 3+2 (škola/praxe) a to byla pohodička vždycky nám to vyšlo pondělí až středa škola a od čtvrtka vlastně už víkend
jo a jinak abych pravdu řekl vůbec se tomu oboru nevěnuji na vojně po maturitě jsem byl jako elektrikář na letadlech, pak po vojně jsem stavěl BTS pro Eurotel (tam jsem dělal silnoproud a komunikaci), potom jsem šel pracovat do Svobodky, kde jsem dělal na údržbě silnoproud a dnes tu dělám na velíně řízení a provoz budovy (klima, topení a vzduchotechnika)
jj Lucky vím vím zdravím taky
takze to nebylo az tak strasny tak to jo jsem na to zvedavejHensel píše:Slavisimo píše:a jaky to bylo? ale je to obor vedenej na SOU ale chodil si do motola vid.Hensel píše:
přesně tak je to vedený jako SOU, ale normálka 4 roky + maturita....ale jo jako šlo to někdy záhul a záděr jindy zase pohodička (každej obor má něco)...jako v Motole v době kdy jsem chodil do druháku tenkrát otevřeli podobný obor i jako střední, ale výhoda u toho co jsem studoval byla praxe v prváku 4 dny škola den praxe a pak od druháku to bylo 3+2 (škola/praxe) a to byla pohodička vždycky nám to vyšlo pondělí až středa škola a od čtvrtka vlastně už víkend
jo a jinak abych pravdu řekl vůbec se tomu oboru nevěnuji na vojně po maturitě jsem byl jako elektrikář na letadlech, pak po vojně jsem stavěl BTS pro Eurotel (tam jsem dělal silnoproud a komunikaci), potom jsem šel pracovat do Svobodky, kde jsem dělal na údržbě silnoproud a dnes tu dělám na velíně řízení a provoz budovy (klima, topení a vzduchotechnika)
jj Lucky vím vím zdravím taky
Diesel power
-
- Kontaktovat uživatele:
ty woe tam je to vzydcky o zivot...me staci kdyz tam vzdycky jedu za kamrademHensel píše:po dlouhé době jsem zde...jsem už přestěhovanej z Velký Ohrady z5 na Lužiny konečně budu v klidu parkovat
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
provocation píše:ty woe tam je to vzydcky o zivot...me staci kdyz tam vzdycky jedu za kamrademHensel píše:po dlouhé době jsem zde...jsem už přestěhovanej z Velký Ohrady z5 na Lužiny konečně budu v klidu parkovat
o tom mi Pavlíku nemusíš nic říkat dva roky jsem tam bydlel fakt hrozný
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999: Pokud pojedu tak foťák 100% beru