Tankovací pistole..
Moderátor: Idaho
Tankovací pistole..
Kamarad ma zajimavej problem na BMW 325td 94, nejde mu strcit tankovaci pistole do nadrze ....
Naposledy upravil(a) payus dne 31 bře 2006 13:09, celkem upraveno 1 x.
- F.l.a.n.e.l.
Re: Tankovací pistole..
asi má pořád plnou
PS: jak nejde?? otvor musí být stejný u všech vozů...
PS: jak nejde?? otvor musí být stejný u všech vozů...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
-
- Kontaktovat uživatele:
tak at tam zkusi nelejt SUPER, ale NATURAL
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- F.l.a.n.e.l.
Není to BMW v bburagu, že ne???
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- F.l.a.n.e.l.
Vysvětli majiteli, že do toho nesmí lít natural... TDS je turbo ropa a ne Téměř Dokonalý Sporťák
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fakt dobry rady davate....
mne jde pistole strcit dovnitr ale taky mi porad vypina, celou nadrz tankuju tak 15 minut.
at kamos zkoukne jestli mu facha zpetnej odvod par z nadrze, jestli trba neni pricpanej, pak jestli mu neco neblokuje zaklopku co je kousek pod ustim tankovaciho hrdla, vim ze kamos co ma tdso mel stejnej problem, a bylo to tou zaklopkou.
mne jde pistole strcit dovnitr ale taky mi porad vypina, celou nadrz tankuju tak 15 minut.
at kamos zkoukne jestli mu facha zpetnej odvod par z nadrze, jestli trba neni pricpanej, pak jestli mu neco neblokuje zaklopku co je kousek pod ustim tankovaciho hrdla, vim ze kamos co ma tdso mel stejnej problem, a bylo to tou zaklopkou.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
-
- Kontaktovat uživatele:
:smich::smich::smich::smich:Mirek999 píše:no to je nejhorsi kdyz cvaka to uz jsem si parkrat do te pistole pristipl kuzi od ruky a byl jsem dost nasranej
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
Je fakt, že s Favoritem jsem měl u některých benzínek taky problém, že nešlo tankovat, Supra to samý, hlavně když bylo asi teplo a nádrž byla plná par. Takže bych asi doporučil omrknout odvětrávaní nádrže. A pokud nejde zastrčit pistole, tak tam někdo dal špatnou nádrž (benzínovou do nafťáka ?), nebo tankuje opravdu natural
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
U preludy tankuju zásadně s hadicí vzhůru nohama-strčím klasicky,abych se trefil a otočím hadicí nahoru -když vycvakne, stačí o kousek pootočit.Klapku i odvzdušňovací hadice jsem kontroloval ,je to ok ,klasicky se natankovat dá jen s neustálým vycvakáváním.Beaver píše:Je fakt, že s Favoritem jsem měl u některých benzínek taky problém, že nešlo tankovat, Supra to samý, hlavně když bylo asi teplo a nádrž byla plná par. Takže bych asi doporučil omrknout odvětrávaní nádrže. A pokud nejde zastrčit pistole, tak tam někdo dal špatnou nádrž (benzínovou do nafťáka ?), nebo tankuje opravdu natural
- fantomx
- Kontaktovat uživatele:
Mě cvaká též,ale stačí tam s tím trochu zamlátit a vše je OKMike Mad píše:fakt dobry rady davate....
jak ma to auto dlouho,ze to zjistil az ted,ze nejde tankovat? at se zepta byvaleho majitele jak to tam strkat
Peugeot 206 XS
http://www.h-keller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i165.photobucket.com/albums/u41/ ... m7rvck.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.h-keller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i165.photobucket.com/albums/u41/ ... m7rvck.gif" onclick="window.open(this.href);return false;