Pí*oviny.....
Re: Píčoviny.....
Sádra: ooooo děkuji ale víc lidí koordinovat jak tebe, Vlaja a Lukyho už asi nedokážu takže prosím žádnou reklamu, nebo bude nával a ja nerada říkám NE
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O tom raději nemluv nebo na tebe budu naštvanej!tweetyna píše:Hattori: srabe.... loni jsem s nim jezdila každej víkend LTM-KV a zpět....bez TK a bez povinného
Jenom kvůli mě jo?Teda...taková pocta...nell3 píše:tweetyna: no jo mozna dorazim, ale doufm ze uz na tebe nebudeme muset cekat tak dlouho:-) a taky jsem byla vcera unavena. prijela jsem jenom kvuli hattorimu
✠Luftwaffle✠
Premejslel sem o Patrolu.Stacilo jedno svezeni a byl sem z toho hotovej.Proste absolutni narez.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Offroady jsou super,ale ať ti Zvooky řekne provozní náklady a už to tak super nebude...Mikael píše:Premejslel sem o Patrolu.Stacilo jedno svezeni a byl sem z toho hotovej.Proste absolutni narez.
✠Luftwaffle✠
Neboj se,vsechno vim.hattori_hanzo píše:Offroady jsou super,ale ať ti Zvooky řekne provozní náklady a už to tak super nebude...Mikael píše:Premejslel sem o Patrolu.Stacilo jedno svezeni a byl sem z toho hotovej.Proste absolutni narez.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo... Taky je dneska docela problém sehnat slušnej kus za slušný peníze,co takhle občas projíždím u táty časopisy tak jsou to už někde pětkrát na boudu otočený jebky a nebo zase až moc nový kusy za baťoh!Mikael píše:Neboj se,vsechno vim.
✠Luftwaffle✠
Ne...fakt???Patrol ma bejt omlacenej,spinavej,s velkou hrazdou.Vyvoneny radobyoffroady nebudi respekt.hattori_hanzo píše:Tak to jo... Taky je dneska docela problém sehnat slušnej kus za slušný peníze,co takhle občas projíždím u táty časopisy tak jsou to už někde pětkrát na boudu otočený jebky a nebo zase až moc nový kusy za baťoh!Mikael píše:Neboj se,vsechno vim.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A sakra...roste nám tady další "ofrouťák"...Mikael píše:Ne...fakt???Patrol ma bejt omlacenej,spinavej,s velkou hrazdou.Vyvoneny radobyoffroady nebudi respekt.
✠Luftwaffle✠
Nevidim na tom nic spatnyho.Musi to bejt narez,kdyz se nekde brodis,hrabes,vyjizdis kopce,kutalis se dolu a tak.hattori_hanzo píše:A sakra...roste nám tady další "ofrouťák"...Mikael píše:Ne...fakt???Patrol ma bejt omlacenej,spinavej,s velkou hrazdou.Vyvoneny radobyoffroady nebudi respekt.
ja chci takyyyyMikael píše:Nevidim na tom nic spatnyho.Musi to bejt narez,kdyz se nekde brodis,hrabes,vyjizdis kopce,kutalis se dolu a tak.hattori_hanzo píše:A sakra...roste nám tady další "ofrouťák"...Mikael píše:Ne...fakt???Patrol ma bejt omlacenej,spinavej,s velkou hrazdou.Vyvoneny radobyoffroady nebudi respekt.
R6 twin turbo + V10 + V12
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Člověče jestli ty na to nekoukáš moc idealisticky...brodění,hrabání a vyjíždění kopců beru ale chtěl bych tě vidět po dvou kotrmelcích přes boudu,to je jedna věc a druhá je že ježdění s offroadem v terénu taky není žádná prdel!...Mikael píše:Nevidim na tom nic spatnyho.Musi to bejt narez,kdyz se nekde brodis,hrabes,vyjizdis kopce,kutalis se dolu a tak.hattori_hanzo píše:A sakra...roste nám tady další "ofrouťák"...
✠Luftwaffle✠
hele, tak nas to pak muzes naucit, vypada to, ze o tom asi vis vic nez my......hattori_hanzo píše:Člověče jestli ty na to nekoukáš moc idealisticky...brodění,hrabání a vyjíždění kopců beru ale chtěl bych tě vidět po dvou kotrmelcích přes boudu,to je jedna věc a druhá je že ježdění s offroadem v terénu taky není žádná prdel!...Mikael píše:Nevidim na tom nic spatnyho.Musi to bejt narez,kdyz se nekde brodis,hrabes,vyjizdis kopce,kutalis se dolu a tak.hattori_hanzo píše:A sakra...roste nám tady další "ofrouťák"...
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já o tom vím úplný prd,ale tady u nás bydlí člověk kterej jezdí offroady "závodně" už x let a ten když mi říkal zjednodušeně jak se tak asi jezdí v terénu(tím nemyslím rozmáčený pole ale trialový tratě apod.)tak jsem z toho nechápal a byl rád že existujou asfaltový silnice!...V12 píše:hele, tak nas to pak muzes naucit, vypada to, ze o tom asi vis vic nez my......hattori_hanzo píše: Člověče jestli ty na to nekoukáš moc idealisticky...brodění,hrabání a vyjíždění kopců beru ale chtěl bych tě vidět po dvou kotrmelcích přes boudu,to je jedna věc a druhá je že ježdění s offroadem v terénu taky není žádná prdel!...
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stryc jezdi na ty expedice a tak, videl sem videa a hustarna, ale jednoduchy to urco nebude... Chce to poradnej navijak (a celkove hafo penez aby to auto za neco stalo a nekde projelo)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě to nic neříká,,to je bláto a špína a to není ono
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to taky,když mi říkal ty částky co okolo toho lítají tak jsem taky nechápal!Hlavně co se týče podvozku...ARV6 píše:Stryc jezdi na ty expedice a tak, videl sem videa a hustarna, ale jednoduchy to urco nebude... Chce to poradnej navijak (a celkove hafo penez aby to auto za neco stalo a nekde projelo)
✠Luftwaffle✠
no me se Patrol osvědčil jako super pracant.....to co jsem odtahl a utahl s nim je až neuvěřitelny.....roztahnout s tim kamion nebyl problem.....
BBS Motorsport
Ja bych klidne sel do nejakyho orezlyho,klido by tam nemuselo nic fungovat,jen podvozek,motor aby byly v cajku.To by uuuplne stacilo.ARV6 píše:Stryc jezdi na ty expedice a tak, videl sem videa a hustarna, ale jednoduchy to urco nebude... Chce to poradnej navijak (a celkove hafo penez aby to auto za neco stalo a nekde projelo)
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to není nic pro mě
S-MAX
no me se na tom prvnim vysrala uzaverka...nektery maji manulani a nektery automaticky.....na černym byla manual a to nemelo chybu.....jo vlastne melo, když jsem se zahrabal do bahna a nemel zaplou čtyřkolku tak jsem musel vystoupit.....propad jsem se do metrovyho bahna a pak zasranej šel do auta ale vyjel jsem.....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A proč jsi vystupoval?To nejde zařadit zevnitř?zvooky píše:no me se na tom prvnim vysrala uzaverka...nektery maji manulani a nektery automaticky.....na černym byla manual a to nemelo chybu.....jo vlastne melo, když jsem se zahrabal do bahna a nemel zaplou čtyřkolku tak jsem musel vystoupit.....propad jsem se do metrovyho bahna a pak zasranej šel do auta ale vyjel jsem.....
✠Luftwaffle✠
slo ale on to nevedel!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
On se šel tutově podívat do kufru kde že je tam shovaná ta čtyřkolka,aby s ní mohl vyjet!Poolista píše:slo ale on to nevedel!
✠Luftwaffle✠
no jejda ty to taky vis ?
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ste č*raci neboco??
S-MAX
Na tom druhym patrolu sem to musel zapinat venku u kol.....nemel jsem automaticky uzaverkyhattori_hanzo píše:A proč jsi vystupoval?To nejde zařadit zevnitř?zvooky píše:no me se na tom prvnim vysrala uzaverka...nektery maji manulani a nektery automaticky.....na černym byla manual a to nemelo chybu.....jo vlastne melo, když jsem se zahrabal do bahna a nemel zaplou čtyřkolku tak jsem musel vystoupit.....propad jsem se do metrovyho bahna a pak zasranej šel do auta ale vyjel jsem.....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
My?Ne...a ty?...Eskláda píše:tak ste č*raci neboco??
Aha...tak to je ale trochu napyču ne?...zvooky píše:Na tom druhym patrolu sem to musel zapinat venku u kol.....nemel jsem automaticky uzaverkyhattori_hanzo píše: A proč jsi vystupoval?To nejde zařadit zevnitř?
✠Luftwaffle✠
No ja byl za ne rad, nebyly poruchovy, ty automaticky sli pri spatnym zachazeni hned do kytek.....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě by to tak nějak do chvíle kdy bych musel vylézt do vody/bahna/mezi dravou zvířenu taky nevadilo...ale já jsem zhejčkanej...zvooky píše:No ja byl za ne rad, nebyly poruchovy, ty automaticky sli pri spatnym zachazeni hned do kytek.....
✠Luftwaffle✠