to vis...14tky sestricky nedelajiPoolista píše:hele tady neni nic moc je to spatny asi malo platej
![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
to vis...14tky sestricky nedelajiPoolista píše:hele tady neni nic moc je to spatny asi malo platej
V12 píše:to vis...14tky sestricky nedelajiPoolista píše:hele tady neni nic moc je to spatny asi malo platej
kusuj vole pockej az ti to opravi, neblniPoolista píše:asi beru roha jsou na me zli tak podepisu reverz
Tak se z toho hlavně nějak dostaň!Poolista píše:mam tam zanet jako pica uz od ctvrtka jsem nic nejedl
Až nebude každejch půl hodiny pršet a nebudeme už v devět mrznout!Poolista píše:me uz je fajn co ta kalba kdy ji udelama ??,
Vole lez tam,dokud to de a az potom bez lezet do Prahy.A pak se pekne zahojis na pojistovne za dlouhodoby pobyt v nemocnici.Poolista píše:asi beru roha jsou na me zli tak podepisu reverz
Asi tak,byl jsem tam dvakrát,pokaždý do tejdne a i tak mi tam z toho vždycky málem jeblo!zvooky píše:ja bych do nemocnice nechtel ani za boha
Mikael píše:A tak to ja uz tam byl.A docela sem to vychytal.Jednou sem lezel v Ostrove a to ji zrovna nejak rusili,takze sem mel nadstandart zadacko a pak ve Varech sem lezel jeden den s nejakym klukem a pak zbytek sem byl na pokoji sam.A ke vsemu zrovna na detskym,kde delaly holky ze zdravky praxi...
No co co,nemocnice to je vždycky zážitek!zvooky píše:to jsou teda zažitky