Novej stroj ve stáji
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Novej stroj ve stáji
Po dlouhém čekání se dnes konečně naskytlo alespoň trochu přívětivý počasí,takže jsem mohl se svým novým strojem sjet na evidenčku a odvézt si ho domů!
Je to Aprilia SR 50 DiTech Replica(r.v. 2004) s motorem Minarelli horizontal chlazeným vodou a o objemu 50 ccm a výkonu 4 koně! Zatím je sériovej,jenom s odstraněným restriktorem,ale i tak skvěle táhne a nedělá mu problém dosáhnout 90km/h! Počítám že s jiným vejfukem a variátorem(samozřejmě i s jinejma válečkama a pružinkama)bych se mohl dostat na 100km/h...
Doufám že se konečně umoudří počasí a že ho budu moct co nejdřív vytáhnout na nějakej sraz!
Je to krasavec...
Sice je jenom do 80km/h,ale není problém ho poslat k označní KM/H,což odpovídá zhruba 95m/h
Jo jo,je to stříkačka a když se žhaví tak má zvuk jak naše automatická pračka
Kotoučovky jsou možná malý,ale jinak pěkně jedovatý
Žlutá je dobrá,ale taky pěkně tvrdá
Variátor půjde pryč...
...a vejfuk taky...
Je to Aprilia SR 50 DiTech Replica(r.v. 2004) s motorem Minarelli horizontal chlazeným vodou a o objemu 50 ccm a výkonu 4 koně! Zatím je sériovej,jenom s odstraněným restriktorem,ale i tak skvěle táhne a nedělá mu problém dosáhnout 90km/h! Počítám že s jiným vejfukem a variátorem(samozřejmě i s jinejma válečkama a pružinkama)bych se mohl dostat na 100km/h...
Doufám že se konečně umoudří počasí a že ho budu moct co nejdřív vytáhnout na nějakej sraz!
Je to krasavec...
Sice je jenom do 80km/h,ale není problém ho poslat k označní KM/H,což odpovídá zhruba 95m/h
Jo jo,je to stříkačka a když se žhaví tak má zvuk jak naše automatická pračka
Kotoučovky jsou možná malý,ale jinak pěkně jedovatý
Žlutá je dobrá,ale taky pěkně tvrdá
Variátor půjde pryč...
...a vejfuk taky...
✠Luftwaffle✠
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novej stroj ve stáji
Skůtry moc nemusim, ale na nějakejch jsem se svezl a můžu říct že mezi seriovejma 50ccm bylo SR nej! Kolik má natočíno?
Dyt je tam foto i tachometruMacca píše:Skůtry moc nemusim, ale na nějakejch jsem se svezl a můžu říct že mezi seriovejma 50ccm bylo SR nej! Kolik má natočíno?
Jinak nevypada to spatne...ale tomuhle ja nerozumim....
R6 twin turbo + V10 + V12
to jo, ale zdá se mi to dost málo za dva roky, tak přepokládám že to nebude odpovídat...
- georgzkulny
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dokopec,Starou pražskou to jede 60km/h a skopec jsem to ještě nezkoušel...wrenklin píše: takova nova pekna babeta od makaronu ikdyz takovy masinky asi pojedou by me zajimalo kolik zni dostane s kopce a dokopce
Je to dovezený z Itálie a stav naprosto odpovídá najetejm kilometrům,všechno je jako nový...Macca píše:to jo, ale zdá se mi to dost málo za dva roky, tak přepokládám že to nebude odpovídat...
No doufám že nebude "léto" jako minulej rok...georgzkulny píše:no na skutra je to dost hlavne v čechach je na motorku dobry podneby
Ručička byla někde za tím KM/H což podle rozložení tachometrů odpovídá cca. 95km/h takže jsem 5km/h ubral,přece jenom to bude proměřovat a dostal jsem se na teoretickejch 90km/h! Na skůtru musíš bejt vždycky trochu naivní!Hans píše:Jak jsi naměřil těch 90kmph? Tachometr je kalibrovaný jenom do 80kmph
Já znám kluka co má skůtra,čistě závodní stroj a ten z něj s dlouhejma převodama vytáhne +-160km/h! Ale to už je trochu psycho,hlavně co v tom má všechno narvaný,viz.Fiesta píše:treba to meril s autem...ale zazil jsem 50ku co letela 120km/hod...a tacho bylo jen do 70
"Yamaha Neos - only for race LC přestavba, filtr Malossi E13 > karburátor Stage6 TM 24mm > kit sání Stage6 > kliková hřídel Malossi MHR > válec Hebo Manston Racing 2 + zvětšené kanály v karteru > výfuk Hebo Mansto racing IV., Malossi Overrange kit, spojka Hebo R, spojkový zvon Stage6, Malossi Boost bottle, Innerrotor zapalování Malossi, Gumy: Sava Racing soft "
Jinak kdyby někdo chtěl tak za 30,000,- prodávám tohle
Je to začáteční cena,později by se nějaká sleva možná uhrála...
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm tohle mi nic neříká!! i když jsem na tom už jezdil tak mě to nevzalo!! jinak tu pružinu bych minimálně seřízl a snížil bych to!!
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
kurňa nejakej skutřik abych mohl jezdit na pivko by sehodil.....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
Torontak píše:kurňa nejakej skutřik abych mohl jezdit na pivko by sehodil.....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole,už takhle je to tvrdší než všechny tvoje tlumiče na Escu dohromady!Eskláda píše:hmm tohle mi nic neříká!! i když jsem na tom už jezdil tak mě to nevzalo!! jinak tu pružinu bych minimálně seřízl a snížil bych to!!
Nechceš toho mýho co prodávám?Torontak píše:kurňa nejakej skutřik abych mohl jezdit na pivko by sehodil.....
✠Luftwaffle✠
Hattori: Hlavně nic neřež - to by byla pěkná prsárna...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze nic rezat nebude, to je kladovo styl...
Hattori: pekny, konecne mas stroj se spravnou zemi puvodu...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak,na flexatuning jsou tady jiní experti!ARV6 píše:Myslim ze nic rezat nebude, to je kladovo styl...
A budeme se teď kamarádit když teď oba máme ty italy?
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NO to jeste promyslim... Ale asi i jo...hattori_hanzo píše:Kdepak,na flexatuning jsou tady jiní experti!ARV6 píše:Myslim ze nic rezat nebude, to je kladovo styl...
A budeme se teď kamarádit když teď oba máme ty italy?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sakra,já snad upustím slzu dojetí...ARV6 píše:NO to jeste promyslim... Ale asi i jo...
✠Luftwaffle✠
Kua to je alchymie.A jak si pak poradi spojka s tim tuningem???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky Tak to nejedu,to by jsi mi pořád ujížděl! Na ST se asi zase začnu objevovat až bude počasí a začnu se v tom vrtat...salfa72 píše:hattori: nádhernej kousek Někdy dáme spicha..... mám yamahu aerox, ted dávám 70ccm, měnim komplet celej motor Takze nekdy muzem zajezdit... Jo a začni chodit na ST zase ne?
Jinak kolik je tady na foru lidí z Chebu prosiiim
To je hezký,ale já nechci aby to žralo 8 litrů na sto!GeeTee píše:ten di-tech je na tuning motoru dosť neštastná volba kvoli tej striekačke na výkon by som radšej toho neosa dať 2fast valec a trocha dosť večší karb......... a hneď máme 26koní
Tam není spojka,je tam variátor,válečky a pružinky což se celý vezme,vyhodí a koupí nový,když děláš nějakou větší úpravu...Mikael píše:Kua to je alchymie.A jak si pak poradi spojka s tim tuningem???
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok,někdy na léto se domluvímesalfa72 píše:hattori hanzo: neboj, jezdim stejně jak s hnojem, tak neni ceho se bat Jinak spojka tam samozrejme je, na tuningove valce se pak samozrejme delaju i tuningove spojky, takze neni problem...
Fakt jo?Já myslel že když je tam variátor tak ten mění převod plynule dle otáček...
✠Luftwaffle✠
Převod mění kontrastní pružina co je na řeminic u které je spojka se spojkovým zvonem.. čim dáš tvrdší pružinu tím později se ti to ''přeřadí'' na rychlejší převod Jinak gratulace..hattori_hanzo píše:Ok,někdy na léto se domluvímesalfa72 píše:hattori hanzo: neboj, jezdim stejně jak s hnojem, tak neni ceho se bat Jinak spojka tam samozrejme je, na tuningove valce se pak samozrejme delaju i tuningove spojky, takze neni problem...
Fakt jo?Já myslel že když je tam variátor tak ten mění převod plynule dle otáček...
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
Ja casto slychaval pojem "odstrediva spojka" ... co je na tom pravdy???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice mi v tom teď udělali kluci trochu bordel,ale myslím že řadí podle otáček - víc otáček - větší odstředivá sílá - větší rychlost - přeřazení...myslím... ... ... ...kluci?...Mikael píše:Ja casto slychaval pojem "odstrediva spojka" ... co je na tom pravdy???
✠Luftwaffle✠