ojetiny do 50 000,-
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: ojetiny do 50 000,-
Kajo, ja myslel ze sem naky napises
Trhyy, tady neni pokec, takze bych byl rad aby se sem psaly opravdu jen auta co cenove zapadaji do te ktere kategorie a taky jejich vyhody ci nevyhody...
Tak treba: Chrysler Neon 2.0i 16v r.v.1996
aut. převodovka, 2 x airbag, ABS, posilovač řízení, dělená zadní sedadla, klimatizace, centrální zamykání, imobilizér, el. přední okna, el. zrcátka
cena: 49000,-
http://www.tipcars.com/applications/scr ... volvo=0632
jizdni vlastnosti uspokojive,poruchovost odpovida stari vozu
aut. převodovka, 2 x airbag, ABS, posilovač řízení, dělená zadní sedadla, klimatizace, centrální zamykání, imobilizér, el. přední okna, el. zrcátka
cena: 49000,-
jizdni vlastnosti uspokojive,poruchovost odpovida stari vozu
joo, ten se mi libi !!! Amerika
)milosh píše:joo, ten se mi libi !!! Amerika
u tehle aut pada dost cena smerem dolu,samozrejme z duvodu ze lidi projevuji velky nezajem (kecy tipu, nejsou nahadni dily,sere se to a tak podobne ) samozrejme to neni pravda
no kouknete do pokecu je tam tema o Ajflove cestě po bazarech. daj se najít mooc hezký kousky, já osbně mít peníze jdu okamžite do té E30tky.. i když to bylo 4dvířko
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Do 50 kupis Ladu s riadiacou jednotkou- 21073, 21044(kombi) (vsetko 1700i) alebo nejaku Samaru 1300/1500... rok vyroby cca 1997-2000, vykon myslim 62KW (ta 1.7i) super stav, ide to perfektne, zere cca 6 litrov, maxiamalka aj 180, sevis si urobis aj sam (teda neviem ako s RJ, ale s karburatorom so servisu nikdy nebudes potrebovat... celkom spolahlive, inak su aj 1700 s karburatorom, ale spotreba nieje taka dobra ako i) nahradne diely mas z kazdej Lade skoro rovnake (vsetko aj na vrakaci), so Samarou sa dostanes aj tam kde vecsina aut nie (1 vyhrala nejake amaterske rally ci co vo svojej objemovej kategorii (same 4x4) Prisiel, skusil a vyhral...seriova!!) a ked vezmes napriklad nieco okolo 97" rataj ze do takeho 2015-2020 ti vydrzi. Su to super auta (akurat necakaj servo klimu a ine somariny... central a alarm este najdes) Startuje aj v -20 a vnutri mas teplo hned.
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
Uplne v klidu
Jako treba Corsa B? Ja myslim ze nejlepsi by byla Nexiamilosh píše:Uplne v klidu
no to si pis, ja mozna budu prodavat svoji, kolik das?
no problemo, uz neni rok 1990, kdy to bylo o necem jinymSojer píše:a jak je to u DAEWOO s náhradními díly.sou dobře k sehnání?
www.autodilykrc.cz nebo www.autokelly.cz maj vse v pohode, nebo mrkni sem www.nexiaclub.com a pak do daewoo fora, uvidis...
Clio
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
teď jsem koukal že se dá do 50 sehnat hodně dobrý Seat Ibiza kolem roku 1995-1996 a docela pěkný auto ,ale nemám bohužel se Seatem žádnou zkušenost jinak Clio je dobrá volba s tim zkušenosti mám a byl jsem spokojen
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
a pokud jste zastáncem velikých automobilů tak taková Mazda 626 od roku výroby 1992 (to je ten kulatý model už) do roku tak 1995 se do 50 taky sehnat dá a to je už pořádná limuzína
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
Jedine VW GII
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
mondeo.. podstatně hezčí než starej golf
hezčí ale hrozná mrdka, i když to bude asi s tím golfem ve spolehlivosti na stejnoblázen píše:mondeo.. podstatně hezčí než starej golf
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
mám opačné zkušenosti...spolehlivý pěkná výbava.. nízká cena.. v poho motoryIdaho píše:hezčí ale hrozná mrdka, i když to bude asi s tím golfem ve spolehlivosti na stejnoblázen píše:mondeo.. podstatně hezčí než starej golf
Záleží jestli se chceš svézt, nebo jestli koukáš na ceny ND a spotřebu. Měl jsem Vectru B Caravan 1,8 16V, Renault Megane 1,6 , VW G3 1,4 a teďka mám Felinu 97, 1,3 MPI a na to v jaký se to pohybuje cenový relaci dobrý. Mám motor 50Kw, Ty moje poslední dvě co jsem měl před Felinou by jsi taky splašil do 50t. Jen u Megana dej pozor na prasklé parohy u výfuku. Hodně praskají. Je to vada z výroby. Praská to normálně. Jinak na Felinu jsou levné ND.
POLO rv. 1987
Cau lidi ted jsem skoncil skolu a udelal ridicak a chtel bych nejake auta na nauceni. Ted mam nabidku na POLO r. vyroby 1987 za 10t nebourany ,nove gumy a baterka a vyfuk. pry najeto 57t ale melo to uz vic majtelu tak kdo vi. Neni nikde videt koroze. Brat? Jak to je s nahradními díly?
Stacilo by mi kdyby to jezdilo 2-3 roky a pak do srotu.
Stacilo by mi kdyby to jezdilo 2-3 roky a pak do srotu.