1. Petrvaldsky session
Moderátor: Dave0401
Re: 1. Petrvaldsky session
JJ, každý nemůže mít to nej auto, jde oto si pokecat a taky se zasmát. Příště jedu zase.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vyškubli ho druhým gazikem, doslova.
Live4Ride Syndicate
Poradatel dekuje nejen za vysokou ucast... a za mesic bude Petrvaldsky session II. jinak offroad nakonec vytazen ze skarpy!!!
110% souhlas.Mr. Yaris píše:JJ, každý nemůže mít to nej auto, jde oto si pokecat a taky se zasmát. Příště jedu zase.
Live4Ride Syndicate
No prohral jsem sazku protoze jsem se s kolegou vsadil ze vas dojede mene nez 120 a lup ho a 140.. ale jsem spokojen a uz premyslim kdy bude dalsi...
http://www.provocationclub.wz.cz - Zde najdete fotky z Petrvaldskeho sessionu I. jestli mate este nejake rad je pridam!!!
jo jo srázek v pohodě, já se taky dost pobavil tim offroadem škoda že nemám vůz Jinak u batmana je přímo ukázka korupce za jeho první místo ale jinak gratulace všem za diplom, KARVINÁ RULEZZ
už jsem prozkoumal engine toho dvojkového golfa
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Ja ti dam korupcee....remix píše:jo jo srázek v pohodě, já se taky dost pobavil tim offroadem škoda že nemám vůz Jinak u batmana je přímo ukázka korupce za jeho první místo ale jinak gratulace všem za diplom, KARVINÁ RULEZZ
- Přílohy
-
- petrvald1103.jpg (91.33 KiB) Zobrazeno 1683 x
jj akce ušla, snad to přiště bude zas o něco lepší
Na 80% to lepsi bude, protoze prijedou i ti co auta teprve dodelavaji... takze si myslim ze hranice 200aut neni zas tak nerealna!!!WESLY.gsi píše:jj akce ušla, snad to přiště bude zas o něco lepší
Nebo když tam gumuje chuj s mašinou a točí se jak piča po okolí,přitom 5 metrů od něho stojí nej auta sev. moravy...to by mě fakt jeblo
das Auto
no a pritom jsem mu 3x rikal at nedela bordel!!!
Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roaduV-Y-V-I píše:Nebo když tam gumuje chuj s mašinou a točí se jak piča po okolí,přitom 5 metrů od něho stojí nej auta sev. moravy...to by mě fakt jeblo
Debilovi to mužeš říkat i 1000x a stejně pořad děla pi*oviny. Měl si ho poslat do fuckuTomasson píše:no a pritom jsem mu 3x rikal at nedela bordel!!!
No priste mu udelam tuning baseballovou palkou... jinak kamosi s offroadem nezklamali a predvedli docela zajimavou podivanou, zvlaste jak zapadli a pak se snazili hrabanim dolovat uhliGOLFINO píše:Debilovi to mužeš říkat i 1000x a stejně pořad děla pi*oviny. Měl si ho poslat do fuckuTomasson píše:no a pritom jsem mu 3x rikal at nedela bordel!!!
Já to tomu uchylovi s tou fiestou řekl jednou,a pochopil kuwa ten mě vytočil jak cip,jak jsem slyšel ty kamínky o muj lakGOLFINO píše:Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roaduV-Y-V-I píše:Nebo když tam gumuje chuj s mašinou a točí se jak piča po okolí,přitom 5 metrů od něho stojí nej auta sev. moravy...to by mě fakt jeblo
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
NO mi zas bylo rečeno ze se tam chce nekdo mlatit... prej a už se bijou!!!felda píše:Já to tomu uchylovi s tou fiestou řekl jednou,a pochopil kuwa ten mě vytočil jak cip,jak jsem slyšel ty kamínky o muj lakGOLFINO píše:Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roaduV-Y-V-I píše:Nebo když tam gumuje chuj s mašinou a točí se jak piča po okolí,přitom 5 metrů od něho stojí nej auta sev. moravy...to by mě fakt jeblo
...tak to zase nééé ale zasloužil byTomasson píše:NO mi zas bylo rečeno ze se tam chce nekdo mlatit... prej a už se bijou!!!felda píše:Já to tomu uchylovi s tou fiestou řekl jednou,a pochopil kuwa ten mě vytočil jak cip,jak jsem slyšel ty kamínky o muj lakGOLFINO píše: Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roadu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 17:47, celkem upraveno 1 x.
Priste uz to bude lepsi slibujuu... motorky budou jinde a gumovani budto vyhrazene nebo zakazane!!!romko píše:To bylo trochu nestastne reseni magori - palici mezi autama, to s tim Nissanem 200 taky nebylo 2x bezpecne, radeji jsem predcasne odjel.GOLFINO píše:Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roaduV-Y-V-I píše:Nebo když tam gumuje chuj s mašinou a točí se jak piča po okolí,přitom 5 metrů od něho stojí nej auta sev. moravy...to by mě fakt jeblo
Poradatele s basebolkama trochu zaspali a s tema motorkarema meli zasahnout a poslat je do bezpecne vzdalenosti
Tomasson píše:Priste uz to bude lepsi slibujuu... motorky budou jinde a gumovani budto vyhrazene nebo zakazane!!!romko píše:To bylo trochu nestastne reseni magori - palici mezi autama, to s tim Nissanem 200 taky nebylo 2x bezpecne, radeji jsem predcasne odjel.GOLFINO píše: Tak tak při pohledu na jeho jako že palení gumy za tim žlutym Seatkem jsem uplně pěnil byt to moje auto tak už by na te motorce nestal. Jinak srazik povedl se i s tím programem off roadu
Poradatele s basebolkama trochu zaspali a s tema motorkarema meli zasahnout a poslat je do bezpecne vzdalenosti
Táák tvrdě na ně maji štěstí že negumovaly u te moji výnove metalizy na mojem safety caru