Koupit Volvo V40???

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
ondra marin

Koupit Volvo V40???

Příspěvek od ondra marin »

ČAu, premyslim o koupi Volva V40 asi z nemecka. Mate nekdo nejake poznatky, nebo rady??? Dik O.

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

si najdi na www.auto.cz recenzi na ten vuz... je tam bud na vecko a nebo na s40... ja se taky rozhodoval, co koupit a volvo jsem tehda zavrh. chtel jsem naftu a ta u tohohle volva pry neni nic moc.. ale nefim...

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

jel jsem s tim a je s tim pekne svezeni pro male lidi spatny vyhled,bylo to 1,9D zatah pekny i to pohodli byl to rok 2003 sel bych do toho akorat ten vyhled sloupky jsou masivni jako krava takze takhkle

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

volvo je dobrá značka a prima auto, ale náhradní díly nebudou asi levný :nono: a neni to zrovna značka o kterou by se lidi prali, takže až se toho nabažíš a budeš to chtít prodat, tak nepočítej s takovym zájmem jako třeba u vw/audi
ale to nedělá z volva špatný auto, to rozhodně ne.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupit Volvo V40???

Příspěvek od Idaho »

překvapilo mne ( mile ) u těchto vozu výška zavazadelníku .. :) určo bych do něj šel ale z mého pohledu slabej moturek :(
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Podle toho co od toho očekáváš
ale VOLVO is great choice 8) :lol:

scryper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scryper »

podivej se na http://www.volvoklub.cz/modely.php?link ... 06-m40.txt a na nase forum (http://forum.volvoklub.cz) - o 40kach se tam toho dozvis hodne a kdyz neco nenajdes, staci se zeptat.

Ja Ti toho bohuzel kolem "malych" volv moc neporadim, protoze me zajimaji hlavne ty stary tanky jako rady 2/7/9, ale kluci co je maj (a je jich mezi nama cim dal vic), tak jsou velice spokojeny. Ja osobne jsem nekolikrat jel s motorem 1.8 benzin a svezeni OK. Nicmene pokud bys chtel neco rychlejsiho, tak treba verze s motory 2.0T nebo T4 by te urcite nadchly. Na druhou stranu pokud chces jezdit za levno, tak se poohlidni po nekterym z Volvo-dieselu, reference na chrochtaky renault nejsou nic moc, ale ty se davaly jen do prvnich verzi.

Tak, snad Ti tohle k necemu bude :wink:

PS: pokud chces ladit volvo, tak zrovna 40ky patri mezi vhodne modely a da se toho na ne dost sehnat

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupit Volvo V40???

Příspěvek od ARV6 »

Idaho píše:překvapilo mne ( mile ) u těchto vozu výška zavazadelníku .. :) určo bych do něj šel ale z mého pohledu slabej moturek :(
No ale uznej ze ta T5 220PS verze bude celkem prijemna... :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“