PaN EsKLadA jE zlY paNEskláda píše:NEKOMENTOVAT PROSÍM,nereagovat
Jak sem se dnes malem zabil
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sem se dnes malem zabil
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Koukam,ze je to tu F1 liga.Samej "super ridic"....Se mi libi,jak kazdej pise jak tam jezdi.
Ja tam jezdim do 80,pac mam svy auto rad.
Ja tam jezdim do 80,pac mam svy auto rad.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nemluvil o tobě,ptal jsem se co je frajerskýho na tom že to tam ten týpek co ho znáš jezdí 140km/h?georgzkulny píše:ja nepsal že sem frajer kdybych byl frajer tak by se to auto vubec nedostalo do smyku. ja tohle tema myslel jako že nikdy nevíš co se s autem nebo motorkou muže stat. ja ty serpentyny jezdim obbden a tentokrat stačilo litr oleje a všechno bylo jinak.
✠Luftwaffle✠
- georgzkulny
Jen zavodte paka.Dojde na vas.Ja ted jezdim predpisove.At se mi kazdej smeje jak chce,ale zere to malo,pohodli mam,takze nikam nespecham.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja v tom místě jezdim pomalu protože je tam rozbita silnice, ovšem jako všude....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- georgzkulny
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
georgzkulny píše:mikael- proti předpisovy jízde nic nemam ale když potkam nejakyho dedu ve sto dvace s kloboukem za kterym jedeš přes pul mnesta skoro třicíkou tak mi začne hrabat . jo a ty silnice sou fakt všude uplne v hajzlu at už je ten prutah hotovej
tys potkal myho dedecka?:D
ale s tema silnicema musim souhlasit. tuhle jsem jela pres Mirovou a jela jsem zadem. u odbocky na Sokolov jsem si malem urvala kolo a to jsem jela asi jen 70
Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...a nebo si jít koupit nový elektrony...Mikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
✠Luftwaffle✠
nemáš jo? sem tě už párkrát zahlídla na silnici.....to byl zážitek z pokoukání jezdíš jako já, ty prase silniční že ti nejni hanbageorgzkulny píše:proti předpisovy jízde nic nemam ale když potkam nejakyho dedu ve sto dvace s kloboukem za kterym jedeš přes pul mnesta skoro třicíkou tak mi začne hrabat
:oopsMikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
dit jo takle sem urval silentbloky na diferu a malem sem potratil. jinak as vijedu z laku a dam tam kola tak sem zvedavej na cepy po zime tobude prca
ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
BBS Motorsport
zvooky: a co cheš teda dělat s tou G60? vozit o víkendu na zadnim platě vajíčka, na hlavu si narazit klobouk a ve třicítce vytřeštit oči a křičet,: bože zabijem se! ? tak to pak jo....
G60 nestavim na běžny ježdění takže se me to opravdu netyka
BBS Motorsport
Ja uz jako "pan Klobouk" zustanu.Nesere me to,ze budu nekde o 10 minut pozdeji.Nedavno sem to meril.Pred Bochovem sem ujel tatovy.On jel 130 a ja 180,dokud to slo.Celkove sem spechal a v Chodove sem byl jen o 5 minut driv,nez on.O nicem.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
mno je tedy pravda, že když jsme jeli s Vlajem ode mě z Litoměřic do KV, tak on mi ujel, skoro celou cestu jsem ho neviděla, protože dost nerada předjíždím, ale ve finále jsem ho nejen dohnala, ale dokonce jsem byla doma o 2 minuty dřív, takže k čemumu bylo že celou dobu jel jak prase? jj, já sice jezdím jakoprase ale myslím že postupem času jsem klidnější a klidnější a klidně pojedu za traktorem dokud si nebudu jistá že ho bezpečně předjedu.....a ani už mě nevytáčí provokování k závodu....prostě si takjedu jen když je prázdná silnice tak autu triochu přišlápnu a jedu hlava nehlava...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
✠Luftwaffle✠
- georgzkulny
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cože?Hlídku antipokut?Wtf?georgzkulny píše:dneska vymnenim vodní pumpu a budu zase moc jezdit a budu hledat hlídku sazky antipokut. budu ve mneste jezdit 90 kmh a až mne zastaví tak řeknu že chci stotisíc. když ten frajer v reklamne dostal 50 tisíc za to že jel 45Kmh, tak to ja chci dvakrat tolik protože sem jel dvakrat rychleji
Jinak bacha na olej...
✠Luftwaffle✠
To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
BBS Motorsport
pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
R6 twin turbo + V10 + V12
asi jo ale musi to byt celkem show sledovat zezadu jak se vali ten platak a předjiždíV12 píše:pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše: Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?
BBS Motorsport
mno je to celkem hukotzvooky píše:asi jo ale musi to byt celkem show sledovat zezadu jak se vali ten platak a předjiždíV12 píše:pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše: To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Klobouk
R6 twin turbo + V10 + V12
Klobouci jo????HOVADA STE !!!
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pardón,to mělo bejt pro Mikaela! Ale že ty jsi kloboukář ti věřím asi tak jako komunistům že to není banda kurev!zvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?
✠Luftwaffle✠