Tigra...
Tigra...
Je tu někdo z Plzně a okolí, kdo jí vlastní mavani
Re: Tigra...
ja ji kdysi mival me prvni auticko
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
- Stanleysniper
vis jak,vice koni,vice funny
myslim,ze sem tu tvoji i nekde videl parkovat,parkrat sem te i potkal...tak az pojede nekde cervena ibiza,tak se nediv probliknuti
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Největší problém Tigry je ten že je udělaná z Corsy, jinak pro babu auto co jí jde k pleti
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
to muzu potvrdit,taky obcas pozlobila,ale v budoucnu uz clovek vzpomina jen na to hezke
hééééj
no já žiju jak socka od září a našetřila jsem si na hondy, felicie je ted už otce ale máme jí jakoby napůl.
no a chtěla jsem si koupit i galanta ale z toh asi sejde pář je to dvoulitr a s dalším autem by mi asi mama vykopla na ulici
jinak já do jiných věcí prachy necpu jenom do aut a sem tam hadry, kavárny, cigára a takový ty pí*ovinky
no já žiju jak socka od září a našetřila jsem si na hondy, felicie je ted už otce ale máme jí jakoby napůl.
no a chtěla jsem si koupit i galanta ale z toh asi sejde pář je to dvoulitr a s dalším autem by mi asi mama vykopla na ulici
jinak já do jiných věcí prachy necpu jenom do aut a sem tam hadry, kavárny, cigára a takový ty pí*ovinky
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206
tomu rikam spravny pristup,koukej si Lady uzivat,dokud jsi v plne sileLadyCroft píše:hééééj
hihi no já už to vidim až budu živit ty auta....to budu fakt vyloženě jak socka. tričko jedno od čongů na celej měsíc, roztraný botasky se žralokem, nebudu mít co do huby, ve škole budu psát na hajzlpapír a hlavně že honda dostane novej motor nebo koupim nějaký sporotvní sedačky....coupe328 píše:tomu rikam spravny pristup,koukej si Lady uzivat,dokud jsi v plne sileLadyCroft píše:hééééj
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206