Na ovinu, jedine OZ! Daytony bude mit letos spousta lidi, takze nebrat a zbytek je hnus....
Jinak na rovinu, 16ky sou malo, sam sem mel na Focusovi 16ky a je to maly!!!! Dokud sem neudelal jedinou upravu, tak to bylo OK, ale jakmile sem snizil a dal prvni spojler a prahy tak byli straaaasne malinkaty
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jak říká goldies, budou moc malý, chce to aspoň 17"
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Cau Froste... vim, ze je mas na FoFo, sak se taky na foru Ford-Focus.cz "potkavame" v posledni dobe docela casto (viz.podsviceni) Puvodne jsem premyslel i nad Superturismem, ale zda se mi to uz moc husty. Jako kompromis jsem proto dal MAK, ktery ma tech paprsku min. Muj favorit byly a jsou OZety... nejlip tak v kombinaci s Daytonou. Proste OZ s limcem, ale o zadnych nevim
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
No joo...já si to neuvědomil, že jsi to ty.
Ty OZ Record by mu ale taky dost padli....takže z toho výběru rozhodně OZ + mrkni na jejich váhy.... lehčí je lepší
frost píše:No joo...já si to neuvědomil, že jsi to ty.
Ty OZ Record by mu ale taky dost padli....takže z toho výběru rozhodně OZ + mrkni na jejich váhy.... lehčí je lepší
Jasan, lehci=lepsi .... ale kde ty hmotnosti najdu? Zkousel jsem je hledat, ale bud nenajdu pro vsechny kola a nebo jeste k tomu pro ten spravny rozmer
Ty tam mas klasicky kovovy ventilky a nebo skryty? Podle fotek asi normal
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
tohle vypadá pěkně, ale ty kola na tom jsou tak 18", s 16" to tak dobře vypadat nebude
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tohle vypadá pěkně, ale ty kola na tom jsou tak 18", s 16" to tak dobře vypadat nebude
bohuzel souhlasim, ale momentalne se s 16tkama musim smirit na vic nejsou chechtaky
tak s tím počkej a šetři
To je pravda, abys potom nemusel ty co ted koupis prodavat (hodne na tom budes tratit!)
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Čeče, stigi, nechci prudit, ale jak nebyl by lepší Matrix bez čísla? Myslím že by se s roztečí 5x... dával na pětidíru fikuse líp ne?nebo tam máš 4 šrouby?
Jinak volím OZ Record...
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre"
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár