PaN EsKLadA jE zlY paNEskláda píše:NEKOMENTOVAT PROSÍM,nereagovat
![Crying or Very sad :cry:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_cry.gif)
PaN EsKLadA jE zlY paNEskláda píše:NEKOMENTOVAT PROSÍM,nereagovat
Já nemluvil o tobě,ptal jsem se co je frajerskýho na tom že to tam ten týpek co ho znáš jezdí 140km/h?georgzkulny píše:ja nepsal že sem frajer kdybych byl frajer tak by se to auto vubec nedostalo do smyku. ja tohle tema myslel jako že nikdy nevíš co se s autem nebo motorkou muže stat. ja ty serpentyny jezdim obbden a tentokrat stačilo litr oleje a všechno bylo jinak.
georgzkulny píše:mikael- proti předpisovy jízde nic nemam ale když potkam nejakyho dedu ve sto dvace s kloboukem za kterym jedeš přes pul mnesta skoro třicíkou tak mi začne hrabat. jo a ty silnice sou fakt všude uplne v hajzlu at už je ten prutah hotovej
Mikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
...a nebo si jít koupit nový elektrony...Mikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
nemáš jo?georgzkulny píše:proti předpisovy jízde nic nemam ale když potkam nejakyho dedu ve sto dvace s kloboukem za kterym jedeš přes pul mnesta skoro třicíkou tak mi začne hrabat![]()
:oopsMikael píše:Silnice nekomentuju.Clovek vymeni silentbloky,pak uhne rychlymu tunerovi,trefi diru a muze menit znova.
Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
Cože?Hlídku antipokut?Wtf?georgzkulny píše:dneska vymnenim vodní pumpu a budu zase moc jezdita budu hledat hlídku sazky antipokut. budu ve mneste jezdit 90 kmh a až mne zastaví tak řeknu že chci stotisíc. když ten frajer v reklamne dostal 50 tisíc za to že jel 45Kmh, tak to ja chci dvakrat tolik protože sem jel dvakrat rychleji
To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?zvooky píše:ješte že jezdim jako pan Klobouk...pak nerešim takovy veci hehe
V12 píše:pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše: Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?
mno je to celkem hukotzvooky píše:V12 píše:pane, jezdite jako hovado.....myslim, ze Verci mely asi celkem nahnanozvooky píše: To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukasi jo ale musi to byt celkem show sledovat zezadu jak se vali ten platak a předjiždí
Pardón,to mělo bejt pro Mikaela!zvooky píše:To byl asi omyl a dnes byl i V12 svědkem jak se da s platakem jezdit jako pan Kloboukhattori_hanzo píše:Jo?A co těch tvejch 140km/h před Chodovem s náma?