Polepy a podsvícení budíků a vše kolem toho
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Polepy a podsvícení budíků a vše kolem toho
Na tohle se tady taky každou chvilku někdo ptá, takže od teď všechno sem.
Naposledy upravil(a) Jardafox dne 21 pro 2006 14:27, celkem upraveno 1 x.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Naposledy upravil(a) Jardafox dne 21 črc 2005 15:46, celkem upraveno 1 x.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ahoj všichni, kdož by si chtěli trošku vylepšit vnitřek i zevnějšek Vašich miláčků. Nejdříve bych rád zjistil, zda by byl o to co tady nabídnu zájem...
1)Takže jsem schopen obstarat laserem vyříznuté a elektroluminiscenční technologií podsvícené přístroje do jakéhokoliv vozu. Jsou to vlastně fólie, které se jen nalepí na stávající přístrojovku a kabel se propojí s elektrikou dodávající štávu do osvětlení přístrojovky. Osvětlení může být dvojího typu - svítit mohou jen čísla a nebo čísla budou černá a svítit bude vše okolo. Firma, která to vyrábí se jmenuje Elmont, sídlí v Itálii a vyrábí přístrojovky například pro Bentley. Podobné věci vyrábí i v Polsku, ale kvalita není vysoká - rozhodně nepoužívají laser, který zaručí 100% přesnost.
2) Od té samé firmy jsem schopen dodat i luminiscenční pásky, ze kterých se dají udělat různé vzory a ty pak svítí buď v interiéru a nebo na karoserii.
3) Jsem schopen dodat i LED diody, které jsou přidělané na pásku. Lze je použít například místo neonů. Hlavní výhodou je, že nikde nepřesahují karoserii, tudíž policajti nemají důvod odebrat techničák. Diody jsou malinké, avšak svítivost je veliká.
V případě zájmu o bližší info mě kontaktujte na: kotlar@seznam.cz
1)Takže jsem schopen obstarat laserem vyříznuté a elektroluminiscenční technologií podsvícené přístroje do jakéhokoliv vozu. Jsou to vlastně fólie, které se jen nalepí na stávající přístrojovku a kabel se propojí s elektrikou dodávající štávu do osvětlení přístrojovky. Osvětlení může být dvojího typu - svítit mohou jen čísla a nebo čísla budou černá a svítit bude vše okolo. Firma, která to vyrábí se jmenuje Elmont, sídlí v Itálii a vyrábí přístrojovky například pro Bentley. Podobné věci vyrábí i v Polsku, ale kvalita není vysoká - rozhodně nepoužívají laser, který zaručí 100% přesnost.
2) Od té samé firmy jsem schopen dodat i luminiscenční pásky, ze kterých se dají udělat různé vzory a ty pak svítí buď v interiéru a nebo na karoserii.
3) Jsem schopen dodat i LED diody, které jsou přidělané na pásku. Lze je použít například místo neonů. Hlavní výhodou je, že nikde nepřesahují karoserii, tudíž policajti nemají důvod odebrat techničák. Diody jsou malinké, avšak svítivost je veliká.
V případě zájmu o bližší info mě kontaktujte na: kotlar@seznam.cz
pekny,nasel jsem i na to svy,jen tu cenu jsem nenaselBaurak píše:www.newman-tuning.com
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musis zavolat nebo je taky hodne na icq...ja od nej budiky mam a pohodaSkejT píše:pekny,nasel jsem i na to svy,jen tu cenu jsem nenaselBaurak píše:www.newman-tuning.com
ahoj lidi, snažim se na netu někde splašit předlohu na tachometr do Calibry (nejlépe Turbo do 280Km/h), ale nějak marně, nemůžu nic najít. Nemyslim nascanovaný budíky (ikdyž možná by se to dalo z toho obkreslit),ale chtěl bych je v nějakym programu jako je Corel nebo nějakej CAD. Neví někdo o něčem, nebo nemá někdo?
Díky Kadel
Díky Kadel
Opel Calibra Turbo
Tu montaz plazmovych budikov som prehodil na nasledujucu adresu :
http://www.tkpn.sk/plazma/
Re: Polepy budíků a vše kolem nich
něco málo... pro japonce Honda, Toyota, Nissan Mazda
http://www.dynamiitti.com/autodata/mpohjat.html
http://www.dynamiitti.com/autodata/mpohjat.html
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Pomoc s budikama
cau, chtel bych vas nekoho poprosit o pomoc s budikama. Chtel bych na plotru presne vystrihnout do cerne matne samolepici folie polep na stredový budik s kontrolkama za skody 105. Kdyztak se prosim ozvete na 607 527 608(staci sms), nebo mejl dan.drmla@worldonline.cz
diky
diky
Preji pekny den. Jsem majitelem vozu skoda Fabia. Dovolim se zeptat na nekolik veci.
Docela mi vadi osvetleni pristrojove desky, ktere je primo od vyrobce. Takova zlutozelena barva, vylozene skareda
Je mozno toto osvetleni nejakym jednoduchym zpusobem vymenit za jinou barvu? Vubec nemam predstavu,
jak osvetleni vypada a proto se ptam.
Dale jsem se docetl neco malo o tom, ze je mozno vymenit i vlastni plast v budiku a dat tam jiny. Sice uvadeji snadna, montaz
ale me to tak snadne nepripada.
A posledni vec, ktera me zajima je otazka zaruky. Auto mam cca mesic stare, pokud byhc si vymenil podsviceni palubni desky, muzu s
tim nejake problemy?
Predem dekuji za pripadne rady.
Docela mi vadi osvetleni pristrojove desky, ktere je primo od vyrobce. Takova zlutozelena barva, vylozene skareda
Je mozno toto osvetleni nejakym jednoduchym zpusobem vymenit za jinou barvu? Vubec nemam predstavu,
Dale jsem se docetl neco malo o tom, ze je mozno vymenit i vlastni plast v budiku a dat tam jiny. Sice uvadeji snadna, montaz
A posledni vec, ktera me zajima je otazka zaruky. Auto mam cca mesic stare, pokud byhc si vymenil podsviceni palubni desky, muzu s
tim nejake problemy?
-
- Kontaktovat uživatele:
no to podsvetleni se zmenit da, ale tim ze rozeberes celou pristrojovou desku a vymenis diody. Neudela to kdokoliv, ale jen clovek, kterej to uz nekdy delal, vi co a jak a ma na to vybaveni, ale jde vsechno...
a problemy? Myslim, ze urcite jo, protoze je to do zasah do auta a ztratis tim zaruku...jestli se pletu, opravte me nekdo
a problemy? Myslim, ze urcite jo, protoze je to do zasah do auta a ztratis tim zaruku...jestli se pletu, opravte me nekdo
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
nejlepsi zpusob,ktery ti muzu poradit je ten.Ze se pokusis sehnat jeste jedny nahradni budiky(cely pristrojovy set) na kterem si zmenis poklad budiku,nebo udelat proste upravy dle sveho zameru.Puvodni budiky lze kdykoliv zamenit a tim predejit problemum.Cena celeho pristrojoveho setu by se mela pohybovat,tak do 2000,-Hawki píše:Preji pekny den. Jsem majitelem vozu skoda Fabia. Dovolim se zeptat na nekolik veci.
tim nejake problemy?
Existuje prosim nejaky netovy obchod, kde bych se na to mohl podivat?nejlepsi zpusob,ktery ti muzu poradit je ten.Ze se pokusis sehnat jeste jedny nahradni budiky(cely pristrojovy set) na kterem si zmenis poklad budiku,nebo udelat proste upravy dle sveho zameru.Puvodni budiky lze kdykoliv zamenit a tim predejit problemum.Cena celeho pristrojoveho setu by se mela pohybovat,tak do 2000,-
Toto reseni se mi docela zamlouva
Ahoj všem.Nemáte někdo kontakt, nebo internetovou stránku na někoho, kdo by udělal plasmové budíky.Díky za radu...mishenko píše:Tu montaz plazmovych budikov som prehodil na nasledujucu adresu :
kvalitni budiky jsou celkem dost drahe a urcite se nedaji vyrobit jen tak na kolene, treba v USA se cena pohybuje okolo 35-60 USD, nase firma je muze privest, ale je to opravdu jen na objednavku, tady je jeden typ treba na toho golfa 1995-1998 VOLKSWAGEN GOLF SILVER REVERSE GAUGES -INCLUDES 2-COLOR BLUE/GREEN INVERTER SWITCH -NUMBERS & MARKINGS WILL GLOW AT NIGHT 4 TOTAL COLORS-RED,LIGHTGREEN,BLUE,HYPERBLUE -SCRATCH RESISTANT,ANTI-GLARE SURFACEFOX-RADEK píše:Nazdárek lidičky,kde se daj sehnat polepy budíků.Nějaké dobré internetové stránky kde je mají!!Scháním na golfa III ale nějaké luxusní!!
- Přílohy
-
- VW95GF-5656RGX.gif (71.89 KiB) Zobrazeno 4524 x
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
-
Tuningové samolepky
Ahoj chtěl bych Vám nabídnout samolepky na auta, motorky atd.., Zhotovujeme samolepky na počkání, i na dobírku. Pro náročnější ZDARMA zhotovíme váš návrh. Máme budíky a Alu. rámečky na všechny typy aut. Pokud je nenajdete na netu stačí zaslat šablony nebo kopie a máte to za poloviční cenu. Karbon v různých barvách. více na www.tuningsamolepka.cz.
- Jehoun
- Kontaktovat uživatele:
Jukni sem:)FOX-RADEK píše:Nazdárek lidičky,kde se daj sehnat polepy budíků.Nějaké dobré internetové stránky kde je mají!!Scháním na golfa III ale nějaké luxusní!!
www.autosamolepky.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo dík.Scháním něco levného a né jen barvu!
někdo tady z fóra to dělal, ale bohužel si nevzpomenu na nick, jinak nabízeli mně to ještě tady: www.freak-design.org, ale moc dobrý zkušenosti s něma nemám (dělali mně nárazník a budíky který docela vodflákli, slíbili že to napraví ale teď dělají mrtvýho brouka)
Hmm, to jsi mi moc nepomohl, ale přesto díííky.toitoi píše:někdo tady z fóra to dělal, ale bohužel si nevzpomenu na nick, jinak nabízeli mně to ještě tady: www.freak-design.org, ale moc dobrý zkušenosti s něma nemám (dělali mně nárazník a budíky který docela vodflákli, slíbili že to napraví ale teď dělají mrtvýho brouka)
Dyž nende o život, tož ta to de o ....
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skus www.bluetuning.cz
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
jak na kterým autě, třeba u mě tuším samoM&R píše:Hele, a jak je to s kalibrací budíků, když sundám ručičky, tak jak je nasadím zpátky??? Abych pak neměl všechny hodnoty úplně rozhozené. Bo to se zkalibruje samo??