No podle otáček to ani není.. Třeba v serii ti spojka zabírá v 2t otáčkách mě ted zabírá až v 8t otáčkách a při rozejdu se to vytočí do 10,5 t a jakmile se to rozhejbe tak ty otáčky spadnou na 9,5-10 a v tom spketru se to pořád pohybuje.. Opravdu záleží jak si sladíš varitáro se spojkou. Dost taky záleží na tý pružině co ti povoluje řemenici aby ten řemen šel níž a do rychlejšího převodu. Je to jako na kole. Když stojíš tak ti u variátoru řemen běhá na spodku a u spojky to kontrastní pružina drží na vršku řemenice. čím jedeš rychleji tím ti jde na řemenici řemen níž a níž
foto pro lepší představu: http://www.scooter-tuning.cz/forum/albu ... ea77d00e17
Novej stroj ve stáji
Re: Novej stroj ve stáji
Jj dělá se i plexi-průhlednej kryt.. Já ho mám vyleštěnej do chromu a jsem taky spokojenej..
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to jeslti ho dělat,předstírat nebo dokazovat..hattori_hanzo píše:Hmmm...a já mám skůtra pořád pod plachtou...
Btw. kluci vy jste mi úplně rozházeli všechny věci co jsem se kde zatím doslechl o tom jak fungujou skůtry,asi se s váma přestanu kamarádit,děláte ze mě blbce!
Jinak v klidu,hold se máš ještě co učit synku
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: