KV inzerce
Re: tuning inzerce
Sem si zvykl,ze mi davate vedet,jen kdyz potrebujete neco povolit,premistit,nebo tak...V12 píše:mno prisel si celkem o dost....
¨Mikael píše:Sem si zvykl,ze mi davate vedet,jen kdyz potrebujete neco povolit,premistit,nebo tak...V12 píše:mno prisel si celkem o dost....
coze?? dyt sem ti rikali at jdes se mnou na prohlidku ladovo bytu....kde sem mu sezral orisky, hermelin...mno a pak jsem jeli prubnout bawo..a pri finalnim testu z chranisova nahoru...nam uletel zaknaktel...
R6 twin turbo + V10 + V12
Aha...ja si predstavil prohlidku bytu jako..."prohlidku bytu"....V12 píše:¨Mikael píše:Sem si zvykl,ze mi davate vedet,jen kdyz potrebujete neco povolit,premistit,nebo tak...V12 píše:mno prisel si celkem o dost....
coze?? dyt sem ti rikali at jdes se mnou na prohlidku ladovo bytu....kde sem mu sezral orisky, hermelin...mno a pak jsem jeli prubnout bawo..a pri finalnim testu z chranisova nahoru...nam uletel zaknaktel...
Jinak k tematu....
Prodam svoje auto...
viewtopic.php?t=31074
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz je tady ta inzerce: (nahoda je blbec)
Koupim veskere hadice k sani, vyvukove svody s turbem, hadicema a ventilama k nemu z AR 164/166 2.0V6TB nebo GTV/Spider 2.0V6TB
Muze to byt klido borka, nebo potkany motor to je fuk
Nejlip kdybych si to mohl sam vymontovat
Koupim veskere hadice k sani, vyvukove svody s turbem, hadicema a ventilama k nemu z AR 164/166 2.0V6TB nebo GTV/Spider 2.0V6TB
Muze to byt klido borka, nebo potkany motor to je fuk
Nejlip kdybych si to mohl sam vymontovat
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaký oříšky?Byly to alespoň mandle?Hermelín nakládanej?Kdy je další exkurze?Musím se zapsat do pořadníku?V12 píše:coze?? dyt sem ti rikali at jdes se mnou na prohlidku ladovo bytu....kde sem mu sezral orisky, hermelin...mno a pak jsem jeli prubnout bawo..a pri finalnim testu z chranisova nahoru...nam uletel zaknaktel...
✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PRODÁNOEskláda píše:prodám radijko PIONEER deh p3590p 4*50w mp3 viz foto
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupim obed, mam chut na kure na paprice, zn. rychle
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Koupim nekoho,kdo rozumi Saabum a pomuze mi s rozvodama...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prodám čínskou polívku s rohlíkem!ARV6 píše:Koupim obed, mam chut na kure na paprice, zn. rychle
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to IN... Asi to tam mame foceny vsichni http://www.alfa164.net/fotoalbum/thumbn ... p?album=70Sádra píše:otazka znela jestli je to IN....odpoved dostacujici
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tak to je paradni....ne ze bych nevedela jak vypada tvoje auto...ale fotky fakt super,to ty?ARV6 píše:Ano je to IN... Asi to tam mame foceny vsichni http://www.alfa164.net/fotoalbum/thumbn ... p?album=70Sádra píše:otazka znela jestli je to IN....odpoved dostacujici
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj to ja a malej starej Canon IXUS V2...Sádra píše:Tak to je paradni....ne ze bych nevedela jak vypada tvoje auto...ale fotky fakt super,to ty?ARV6 píše:Ano je to IN... Asi to tam mame foceny vsichni http://www.alfa164.net/fotoalbum/thumbn ... p?album=70Sádra píše:otazka znela jestli je to IN....odpoved dostacujici
Je to tady asi nejfotogenictejsi misto, mozna jeste nekde na sachte nebo u nejakych ruin by to bylo pekny
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Naprosto souhlasim....Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja mam ted v planu udelat nejaky nocni foto s delsi zaverkou, tak jsem zvedav mohlo by to byt fajn...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
No nic jdu na zahradu vyzkouset elektrickou lesticku
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Ty to budes lestit tak dlouho,az to budes mit na plechu.ARV6 píše:No ja mam ted v planu udelat nejaky nocni foto s delsi zaverkou, tak jsem zvedav mohlo by to byt fajn...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
elektrickou lesticku a co se sni da vsecko vylestit treba i kolaARV6 píše:No ja mam ted v planu udelat nejaky nocni foto s delsi zaverkou, tak jsem zvedav mohlo by to byt fajn...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
He he...to asi ne.Ale na lesteni auta je urco supa...wrenklin píše:elektrickou lesticku a co se sni da vsecko vylestit treba i kolaARV6 píše:No ja mam ted v planu udelat nejaky nocni foto s delsi zaverkou, tak jsem zvedav mohlo by to byt fajn...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj to ja a malej starej Canon IXUS V2...ARV6 píše:Tak to je paradni....ne ze bych nevedela jak vypada tvoje auto...ale fotky fakt super,to ty?
Je to tady asi nejfotogenictejsi misto, mozna jeste nekde na sachte nebo u nejakych ruin by to bylo pekny[/quote]
Ixusy jsou kvalitní strojky! Tady okolo Varů by se našlo hodně pěknejch míst ale zaprvý kdo má kvůli tomu celej den projíždět nádrž,zadruhý ne všude se dá zajet a zatřetí ne všude se dá jen tak třeba na silnici zastavit na silnici aniž by jsi riskoval že tě někdo sundá!
Hodíme Saaba Stenlisovi za krosku a on ti ho tam vytáhne...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
✠Luftwaffle✠
a sakra tak to ja nejsem IN nemam fotky z Jimlikače..vetšina je bud z plataku nebo z garaže ach jo to me tak mrzííííí
BBS Motorsport
Jo a jinak koupím co nejvetší IC, průmer vstupu i vystupu 60mm.....
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na kola vrtacka nejlip flexa... tohle je fakt jenom na naneseni a rozlesteni lestenky, ma to maly otacky a a malej moturekwrenklin píše:elektrickou lesticku a co se sni da vsecko vylestit treba i kolaARV6 píše:No ja mam ted v planu udelat nejaky nocni foto s delsi zaverkou, tak jsem zvedav mohlo by to byt fajn...Mikael píše:Naprostej souhlas.A nejlepsi by bylo fotit to nahore na pisku.Ale tam se da dostat jedine pesky,nebo na motorce,kdyz ji ma nekdo v pazoure.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teď máš z plaťáku a brzo budou z plakátu!zvooky píše:a sakra tak to ja nejsem IN nemam fotky z Jimlikače..vetšina je bud z plataku nebo z garaže ach jo to me tak mrzííííí
Jinak neboj,já ti najdu nějaký hezčí místo než je Jimlíkov,aby jsi byl ještě víc IN než oni!
✠Luftwaffle✠