calouneni interieru
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
calouneni interieru
cáááááuuu nemate nekdo zajem vycalounit interier sviho milacka??????mam autocalouneni a docela hezky ceny tak se podivejte na www.autocalouneni.wz.cz
Re: calouneni interieru
skoda,ze jsi tak daleko.
JInak pod pojmem hezky ceny,si mam predstavit co?
Ale podle fotek,je to hodne povedeny
JInak pod pojmem hezky ceny,si mam predstavit co?
Ale podle fotek,je to hodne povedeny
no povedeni nevim nevim v realu je to fakt hezci. Ceny jsou od 2000 za sedacku dvere od 500. Ale bude to fakt dobra prace!!! a odkad jsi ty asi morava vid??
presnejur píše:no povedeni nevim nevim v realu je to fakt hezci. Ceny jsou od 2000 za sedacku dvere od 500. Ale bude to fakt dobra prace!!! a odkad jsi ty asi morava vid??
okres Olomouc,ale pokud opravdu je slusna prace,tak tu vzdalenost bych neresil.Jak moc je to casove narocny,udelat 2 sedacky a zadni sedacky???
Dalo by se to stihnout pres vikend ...asi ne co
Lze videt nejake auto na srazu,ktere proslo pod vasima rukama
vypadá to fakt moc pěkně, přemejšlím nad tím, ty ceny jsou jak jsi tady psal jsou za práci nebo za materiál nebo za všechno?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Potřebuju potáhnout všechny čtyři tapeci na dveřích, středovej tunel s loketní opěrkou a k tomu manžetu + b sloupek.
Myslel jsem dát flock ale když tě vidím tak nahoď cca cenu. Je to na 626 GD.
Nepotřebuju žádnou drahou látku. Spíš mi jde o výdrž materiálu. Klidně něco jako semiš.
Nepotřebuju žádnou drahou látku. Spíš mi jde o výdrž materiálu. Klidně něco jako semiš.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
ceny jsou za praci. material je na tobe jakej si vyberes jestli to bude kuze nebo kozenka a nebo nejaka dobra latka.vetsinou na celi auto, sedacky +dvere kolem 4000(polokuze,kozenka,latka...)kuze je fakt draha jenom material kolem 12-15000.
- Tommy-cupra
co by me stalo tohle: přední skořepiny do kuže,prostředky alcantara,zadni sedacky kuže,středy opět alcantara,tapecy kuže. dik když tak pošli SZjur píše:cáááááuuu nemate nekdo zajem vycalounit interier sviho milacka??????mam autocalouneni a docela hezky ceny tak se podivejte na www.autocalouneni.wz.cz
SEAT LEON CUPRA
kolik pls dvě skořápky do takový tý obyč látky jako je na skořápkách normálně?
ďík
ďík
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ten pravopis na webu i tady je uzasnej asi solidni firma sry musel sem si rejpnout
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Když ti jde o výdrž materiálu nechápu jak jsi mohl uvažovat o flockuGeorgeos píše:Potřebuju potáhnout všechny čtyři tapeci na dveřích, středovej tunel s loketní opěrkou a k tomu manžetu + b sloupek.
ty woe, rok stary tema.. Proc mu nenapises rovnou?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
shanim priblizne ceny kuze ,ktere jsou vhodne na potazeni autosedacek.Myslite,ze se da tem castkam verit na tehle strance?Popriklade nema nekdo spocitano by vocko,kolik m2 je potreba na precalouneni klasickych sedacek + operky + 4 tapecy?diky a tady ten link
http://aknel.717.cz/menu/nase-nabidka/calounicke-kuze" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aknel.717.cz/menu/nase-nabidka/calounicke-kuze" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi Coupe Quattro
asi nelíp ti to poví woo-doo
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
sry za OT, ale kdybys potreboval, tak mam dve zvirata sedy autokuze na prodej..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
diky ,skoda ze nemas cervenou ja jen shanim pribliznou cenu kuze.Abych si dokazal spocitat kolik ji bude treba
Audi Coupe Quattro