Názory na Fiat
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Názory na Fiat
Čua, máte nějaké skušenosti s Fiatem Bravo, potřípadě Brava?
Díky
Díky
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Názory na Fiat
si rikal ze se ti to nelibi a ze bys to v zivote nechtel co zase blbnes ty uz taky nevis co by si chtelnewman13 píše:Čua, máte nějaké skušenosti s Fiatem Bravo, potřípadě Brava?
Díky
Kolik to žere po městě s nefunkčním termostatem?
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
asi jako kdyz zapnes sytic u tavrieScully píše:Kolik to žere po městě s nefunkčním termostatem?
Diesel power
neni tam dobryho slova samy problemySojer píše:http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=234
E30 320
E34 525 24V
E34 525 24V
tomu se rika smula, mi sme meli uz par fiatu a kdyz nepocitam loziska tlumice oleje filtry tak sme akorat na brave davali snimac pedalu plynu jinak nic vsechno fungovalo jak melo u kazdyho, kdyz teda nepocitam Cromu pred 7 lety tam to bylo trochu horsi.
Diesel power
Tak to je potom jak malej tankSlavisimo píše:asi jako kdyz zapnes sytic u tavrieScully píše:Kolik to žere po městě s nefunkčním termostatem?
Ale jinak Bravo s 1.6-kou je moc pěkný autičko. A za ceny za který se prodává, je ještě pěknější
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
já mám nejlepší zkušenosti z fiatama
jinak máme v rodině fiat coupé 2,016vt
fiat bravo hgt
fiíat brava 1,2
lancia phedra 2,2 jtd bit power
alfa 147 1,6 tw
a mněly jsem lanciju kappu 2,4td
fiat punto 1,2 tuning
a tět moje auto budu prodávat a kupovat dalšího itala pač prostě dobrý zkušenosti
taky záleží co koupíš za auto většinou jsme mněly nový auta nebo koupení max 40tis km a já asi jsme mněl štěstí pač no problém zatím ale tět chci alfu 156 1,9 jtd z chipem
jinak jsme mněly ještě maluchy ritma tipa atd ale to už je snad před 100letama
fiat bravo hgt
fiíat brava 1,2
alfa 147 1,6 tw
fiat punto 1,2 tuning
a tět moje auto budu prodávat a kupovat dalšího itala pač prostě dobrý zkušenosti
taky záleží co koupíš za auto většinou jsme mněly nový auta nebo koupení max 40tis km a já asi jsme mněl štěstí pač no problém zatím ale tět chci alfu 156 1,9 jtd z chipem
jojo jede to pekne az se divim ale po tom meste si to papne tech 9lScully píše:Tak to je potom jak malej tankSlavisimo píše:asi jako kdyz zapnes sytic u tavrieScully píše:Kolik to žere po městě s nefunkčním termostatem?
Ale jinak Bravo s 1.6-kou je moc pěkný autičko. A za ceny za který se prodává, je ještě pěknější
Diesel power
A to jako lechká noha, nebo při městský eRZetě??
A jak je to jinak se spotřebou?? Mám totiž pocit, že to bere každýmu jinak
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
no v podstate klid akorat ty sprinty od semaforu k semaforuScully píše:A to jako lechká noha, nebo při městský eRZetě??
Diesel power
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kolik to bude mit po chipu ta alfa?mc-otka píše:já mám nejlepší zkušenosti z fiatama
fiat bravo hgt
fiíat brava 1,2
alfa 147 1,6 tw
fiat punto 1,2 tuning
Audi Coupe Quattro
videl bych to kolem 140 konikuTom_ píše:kolik to bude mit po chipu ta alfa?mc-otka píše:já mám nejlepší zkušenosti z fiatama
fiat bravo hgt
fiíat brava 1,2
alfa 147 1,6 tw
fiat punto 1,2 tuning
Diesel power
150ps na mněsto stačí stejnak jezdím čímdál pomalejš
s fiatem bravo sem byl totálně nespokojený, byl to sice ropák ale sral se každý týden..starter a alternátor se mi posral už po 3dnech ježdění!!! = NEDOPORUČUJU rozhodně bych se kouknul po jine značce auta.. - soukromý názor
blázen píše:s fiatem bravo sem byl totálně nespokojený, byl to sice ropák ale sral se každý týden..starter a alternátor se mi posral už po 3dnech ježdění!!! = NEDOPORUČUJU rozhodně bych se kouknul po jine značce auta.. - soukromý názor
nebudu to komentovat keci a keci ":)
4 mc-otka: jaky motor je vetsi drzek 1,9 JTD nebo 2,4JTD?
2,4JTD má kámoš na alfě 156 a neni moc dobrej co se kazivosti týká pár krát přijel domů na laně,ale síly má až dost..nebál bych se sním jezdit..ale možná bych pozjištoval tu 1,9JTD ale když tu napíšu svůj SOUKROMY názor na auto které sem vlastnil a se kterým sem jezdil tak se najde vysloveně ČURÁK kterej mi odepíše keci keci... prostě se mi kazilo tak sem ho prodal, ale už podle ceny a roku výroby je poznat co to je zač ,je levné je to prostě pro mě shit,ale je to jen můj názor.
Z vetsiny vasich prispevku je videt, ze fiat a celkove italske vozy nejsou asi moc dobre a i ja jim moc neduveruju.
Znamej - Alfa 156 (tusim 2.0 benzin/15oPS) odesel motor na klice
Jinej znamej - kleknul motor - taky neco s olejem
Chci jen rict, ze to nejsou zadny levaci co si neumi zkontrolovat nebo vymenit olej.
Na druhou stranu:
Tchyne ma Fiata mareu par mesicu, jezdi s ni denne do prace a bez problemu.
Ja osobne bych nechtel zadnyho itala. uz jen ceny Fiatu poukazuji na to ze sou levny, protoze se toho kazdej chce zbavit (nebo mne to aspon tak prijde)
Ale v dnesni dobe kdyz natrefis na "spatnej kus" tak je jedno jakou mas znacku...
Chci jen rict, ze to nejsou zadny levaci co si neumi zkontrolovat nebo vymenit olej.
Na druhou stranu:
Ja osobne bych nechtel zadnyho itala. uz jen ceny Fiatu poukazuji na to ze sou levny, protoze se toho kazdej chce zbavit (nebo mne to aspon tak prijde)
Ale v dnesni dobe kdyz natrefis na "spatnej kus" tak je jedno jakou mas znacku...
jj ceny fiatů sou lákavý,ale ty stížnosti nejdou od jednoho člověka,ale z více stran tak na to masi něco budeCAD píše:Z vetsiny vasich prispevku je videt, ze fiat a celkove italske vozy nejsou asi moc dobre a i ja jim moc neduveruju.
Na druhou stranu: