notess do auta
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Big.Yoe.King
notess do auta
mam dotaz,mozna uz se to tady nekde resilo ale nic podobnyho sem nenasel.....chci napojit notebook na radio(sony CDX-S2000)neznate nekdo zpusob????....nebo jde ten notes napojit jen na zesilovace???
- Celica2.0GTI
- Celica2.0GTI
Re: notess do auta
šlo by to třeba FM modulátorem, to se tady taky před časem řešilo. Já sem vymyšlel něco podobnyho, jak dostat signál z notesu do rádia a nakonec sem dělal malej mixážní pultík a valim to přimo do zesu, na palubce je akorát přepinač, kterej signál to bude hrát, jestli rádi nebo notes (obecně jakýkoliv přehrávač s Jack výstupem)
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- Celica2.0GTI
ja jsem nemyslel FM vysílač, myslel jsem krabicku co zapojis mezi antenu a radio, to vuneb nc nevysila.Celica2.0GTI píše:On aux nemá to psal.
Frekvenční modulátor je nekvalitní a co vím tak nejsou vůbec povoleny používat telekomunikační úřad na tom prý sedí jako žaba na prameni
Neco jako
http://www.aprofi.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=562
- Celica2.0GTI
No tak to je něco jinýho ale pořád ta kvalita bude horší jak ze vstupuescaper píše:ja jsem nemyslel FM vysílač, myslel jsem krabicku co zapojis mezi antenu a radio, to vuneb nc nevysila.Celica2.0GTI píše:On aux nemá to psal.
Frekvenční modulátor je nekvalitní a co vím tak nejsou vůbec povoleny používat telekomunikační úřad na tom prý sedí jako žaba na prameni
Neco jako
http://www.aprofi.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=562
2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.
přesně, lae udělat si ten modulátor není žádná sranda aby se někde nechytali zákmity.aby to chodilo spolehlivě atd atd.... no nevím jestli bych tohle všechno podstupovalescaper píše:2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- Celica2.0GTI
On myslej jinej druch modulátoru než jsem myslel já ale jepravda že pokud budeš v místě kde má na podobné frekvenci někdo vysílání tak sj iv prdeliDejv píše:přesně, lae udělat si ten modulátor není žádná sranda aby se někde nechytali zákmity.aby to chodilo spolehlivě atd atd.... no nevím jestli bych tohle všechno podstupovalescaper píše:2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.
2 Dejv: Jak jsem posilal ten link, tak to je hotova krabička a ničeho se bat nemusiš.
2 Celica2.0GTI: je tam volba z několika frekvenci na kterejch to mužeš na rádiu naladit, takze urcite se aspon jednou trefis do nejake mezery
2 OXiDE.cz: vetsinou to nejde tak jednoduse. Rádio komunikuje s CD changerem a aby se to tvářilo jako changer musely by tam byt nejaka elektronika ktera by namlouvala rádiu že je to changer.
2 Celica2.0GTI: je tam volba z několika frekvenci na kterejch to mužeš na rádiu naladit, takze urcite se aspon jednou trefis do nejake mezery
2 OXiDE.cz: vetsinou to nejde tak jednoduse. Rádio komunikuje s CD changerem a aby se to tvářilo jako changer musely by tam byt nejaka elektronika ktera by namlouvala rádiu že je to changer.
Já mam u Alpine, že dám kablík do zdířky pro CD changer, kterej má na konci Cinche a v rádiu zapnu AUX vstup a už to jede. Takhle mi to bylo podaný v prodejně a je to i tak popsaný v návodu. Kablík ale stojí asi 700 a momentálně potřebuju jiný věci než kablík za 700. 4asem na něj ale stejně přijde řada. Jde o to co umí rádio .....escaper píše:2 Dejv: Jak jsem posilal ten link, tak to je hotova krabička a ničeho se bat nemusiš.
Felda forever
2 OXiDE.cz: no to ze stoji 700 znamena ze neco v sobe ma co ti simuluje ten changer. Jenom holy draty tam nebudou, nebpj, to maji dobře ošetřeny
já si myslim, že tu cenu dělá:escaper píše:2 OXiDE.cz: no to ze stoji 700 znamena ze neco v sobe ma co ti simuluje ten changer. Jenom holy draty tam nebudou, nebpj, to maji dobře ošetřeny
malá poptávka + spešl konektor co je na rádiu + značka
Felda forever
kdyby v tom byla elektronika, tak by se to nemuselo zapínat na rádiu, ne?
Felda forever
no a jak by potom to rádio poznalo že zrovna teď chceš poslouchat AUX, to bys musel ten kablik vždycky odpojit
myslel jsem to tak, že když by v tom kablíku byla elektronika, tak by to mohlo detekovat, jestli je na konektoru připojenej CHanger nebo AUX-kablík. Já musim v nastavení rádia zapnout AUX-in.escaper píše:no a jak by potom to rádio poznalo že zrovna teď chceš poslouchat AUX, to bys musel ten kablik vždycky odpojit
No, to je jedno. Až ho pořídim, tak uvidim jak to fachá.
Felda forever
se ani nedivim, vzdyt posledni dobou vsechny kabliky, prodluzovacky jsou super drahy, si zajdete do Datartu a uvidite jak super drahe to je, vyrobci pozlati konektory a hned to ma cenu dvakrat vetsi a podobne...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Podle čeho usuzuješ že je to bez elektroniky? Že na kabelu nikde není černá krabička velikosti krabky cigaret? V dnešní domě smd součástek ti veškerou elektroniku potřebnou pro funkci schovají do toho konektoru na changerOXiDE.cz píše:tak abych to zakončil, ten kablík vypadá takhle:
a vypadá to že je bez elektroniky
takže tenhle chcípák stojí cca 700
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
nemusi tam nutne byt elektronika,ale samo ze muze.poznat to muze ridici radio jen pouhou zmenou odporu na konkretnich pinech.Ale spis tam bude nejaky malinky procesor ktery bude emulovat changer....
právě že to musim zapnout v rádiumatiz píše:nemusi tam nutne byt elektronika,ale samo ze muze.poznat to muze ridici radio jen pouhou zmenou odporu na konkretnich pinech.Ale spis tam bude nejaky malinky procesor ktery bude emulovat changer....
Felda forever