notess do auta

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Big.Yoe.King

notess do auta

Příspěvek od Big.Yoe.King »

mam dotaz,mozna uz se to tady nekde resilo ale nic podobnyho sem nenasel.....chci napojit notebook na radio(sony CDX-S2000)neznate nekdo zpusob????....nebo jde ten notes napojit jen na zesilovace???

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Pokud máš na rádiu vstup můžeš to dát přímo do rádia

Big.Yoe.King

Příspěvek od Big.Yoe.King »

no prave ze to radio ho nema :(

Celica2.0GTI

V tom případě to budeš muset asi poslat přímo do zesů ale nevím co všechno přes ně máš honěný protože jestli třeba dveře máš z rádia tak by ti vůbec nehrály a hrál třeba jen sub nebo co máš přes zesák

escaper
Kontaktovat uživatele:

Re: notess do auta

Příspěvek od escaper »

šlo by to třeba FM modulátorem, to se tady taky před časem řešilo. Já sem vymyšlel něco podobnyho, jak dostat signál z notesu do rádia a nakonec sem dělal malej mixážní pultík a valim to přimo do zesu, na palubce je akorát přepinač, kterej signál to bude hrát, jestli rádi nebo notes (obecně jakýkoliv přehrávač s Jack výstupem)

blah

Příspěvek od blah »

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Celica2.0GTI

On aux nemá to psal.
Frekvenční modulátor je nekvalitní a co vím tak nejsou vůbec povoleny používat telekomunikační úřad na tom prý sedí jako žaba na prameni

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

Celica2.0GTI píše:
On aux nemá to psal.
Frekvenční modulátor je nekvalitní a co vím tak nejsou vůbec povoleny používat telekomunikační úřad na tom prý sedí jako žaba na prameni
ja jsem nemyslel FM vysílač, myslel jsem krabicku co zapojis mezi antenu a radio, to vuneb nc nevysila.
Neco jako

http://www.aprofi.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=562

Celica2.0GTI

escaper píše:
Celica2.0GTI píše:
On aux nemá to psal.
ja jsem nemyslel FM vysílač, myslel jsem krabicku co zapojis mezi antenu a radio, to vuneb nc nevysila.
Neco jako

http://www.aprofi.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=562
No tak to je něco jinýho ale pořád ta kvalita bude horší jak ze vstupu

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

escaper píše:2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.
přesně, lae udělat si ten modulátor není žádná sranda 8) aby se někde nechytali zákmity.aby to chodilo spolehlivě atd atd.... no nevím jestli bych tohle všechno podstupoval :P
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Celica2.0GTI

Dejv píše:
escaper píše:2 Celica2.0GTI -> Myslim si ze ten modulátor je takovy nejčistějši řešeni. Kvalita je na úrovni rádia a všechny parametra, jako jsou hloubky, výšky, balance, hlasitost... si mužeš komfortně nastavovat přímo na rádiu. A ten vnějši vstup ptostě akorát naladiš jako další stanici.
přesně, lae udělat si ten modulátor není žádná sranda 8) aby se někde nechytali zákmity.aby to chodilo spolehlivě atd atd.... no nevím jestli bych tohle všechno podstupoval :P
On myslej jinej druch modulátoru než jsem myslel já ale jepravda že pokud budeš v místě kde má na podobné frekvenci někdo vysílání tak sj iv prdeli

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

některý rádia maji vstup na konektoru od CD changeru, koukni jestli to u toho tvýho SONY jde. Prostě se použije kabel Rádio (konektor na CD changer) - 2x Cinch
Felda forever

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

2 Dejv: Jak jsem posilal ten link, tak to je hotova krabička a ničeho se bat nemusiš.

2 Celica2.0GTI: je tam volba z několika frekvenci na kterejch to mužeš na rádiu naladit, takze urcite se aspon jednou trefis do nejake mezery

2 OXiDE.cz: vetsinou to nejde tak jednoduse. Rádio komunikuje s CD changerem a aby se to tvářilo jako changer musely by tam byt nejaka elektronika ktera by namlouvala rádiu že je to changer.

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

escaper píše:2 Dejv: Jak jsem posilal ten link, tak to je hotova krabička a ničeho se bat nemusiš.

2 Celica2.0GTI: je tam volba z několika frekvenci na kterejch to mužeš na rádiu naladit, takze urcite se aspon jednou trefis do nejake mezery

2 OXiDE.cz: vetsinou to nejde tak jednoduse. Rádio komunikuje s CD changerem a aby se to tvářilo jako changer musely by tam byt nejaka elektronika ktera by namlouvala rádiu že je to changer.
Já mam u Alpine, že dám kablík do zdířky pro CD changer, kterej má na konci Cinche a v rádiu zapnu AUX vstup a už to jede. Takhle mi to bylo podaný v prodejně a je to i tak popsaný v návodu. Kablík ale stojí asi 700 a momentálně potřebuju jiný věci než kablík za 700. 4asem na něj ale stejně přijde řada. Jde o to co umí rádio .....
Felda forever

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

2 OXiDE.cz: no to ze stoji 700 znamena ze neco v sobe ma co ti simuluje ten changer. Jenom holy draty tam nebudou, nebpj, to maji dobře ošetřeny

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

escaper píše:2 OXiDE.cz: no to ze stoji 700 znamena ze neco v sobe ma co ti simuluje ten changer. Jenom holy draty tam nebudou, nebpj, to maji dobře ošetřeny
já si myslim, že tu cenu dělá:
malá poptávka + spešl konektor co je na rádiu + značka
Felda forever

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

kdyby v tom byla elektronika, tak by se to nemuselo zapínat na rádiu, ne?
Felda forever

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

no a jak by potom to rádio poznalo že zrovna teď chceš poslouchat AUX, to bys musel ten kablik vždycky odpojit

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

escaper píše:no a jak by potom to rádio poznalo že zrovna teď chceš poslouchat AUX, to bys musel ten kablik vždycky odpojit
myslel jsem to tak, že když by v tom kablíku byla elektronika, tak by to mohlo detekovat, jestli je na konektoru připojenej CHanger nebo AUX-kablík. Já musim v nastavení rádia zapnout AUX-in.
No, to je jedno. Až ho pořídim, tak uvidim jak to fachá.
Felda forever

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

tak abych to zakončil, ten kablík vypadá takhle:
Obrázek
a vypadá to že je bez elektroniky :nono:
takže tenhle chcípák stojí cca 700 :lol:
Felda forever

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

se ani nedivim, vzdyt posledni dobou vsechny kabliky, prodluzovacky jsou super drahy, si zajdete do Datartu a uvidite jak super drahe to je, vyrobci pozlati konektory a hned to ma cenu dvakrat vetsi a podobne...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

OXiDE.cz píše:tak abych to zakončil, ten kablík vypadá takhle:

a vypadá to že je bez elektroniky :nono:
takže tenhle chcípák stojí cca 700 :lol:
Podle čeho usuzuješ že je to bez elektroniky? Že na kabelu nikde není černá krabička velikosti krabky cigaret? V dnešní domě smd součástek ti veškerou elektroniku potřebnou pro funkci schovají do toho konektoru na changer ;-)
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

matiz

Příspěvek od matiz »

nemusi tam nutne byt elektronika,ale samo ze muze.poznat to muze ridici radio jen pouhou zmenou odporu na konkretnich pinech.Ale spis tam bude nejaky malinky procesor ktery bude emulovat changer....

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

matiz píše:nemusi tam nutne byt elektronika,ale samo ze muze.poznat to muze ridici radio jen pouhou zmenou odporu na konkretnich pinech.Ale spis tam bude nejaky malinky procesor ktery bude emulovat changer....
právě že to musim zapnout v rádiu
Felda forever

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“