tady je popis: http://www.czechferrari.cz/ferrarinews/ ... lenge.htmlBřéťa píše:leon4x4 píše:tak jestli jsi fotil "lehce upravenou Modenu" tak nám ji ukaž, ty fotky jsou 430tka a ne Modena 360Břéťa píše: Tohle je ta lehce upravena modena, jediny auto ktery jsem si tam vyfotil...
http://www.e-net.cz/lukash/Modena
A jestli říkáš lehce upraveno těch keramickejm brzdám za 0,5mega tak to potom nevím co by jsi nazval velkou úpravou
Sry ja mel za to ze KFJ mluvi o tomhle aute jako o Modene, jelikoz jen tohle a jeste jedno stejny tu GT3 pojizdelo... Ja jsem na ferka lama poznam akorat F40ku.. Jinak to "lehce upravena" byla ironie...
Mimoňské války - jak bylo
Moderátor: Hasis
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
s tim podcenovanim jsi zacal ty... taky jsi si mohl dat treba slalom, to neni o vykonu... a ta RZ taky... Ale po akci je kazdej majstrstyk proc me to neprekvapujepokorneo píše:Myslím že mě docela podceňuješ ... ...Co se týče motokár pro FUN nejsem proti můžem někdy zajít...KFJ píše:a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?pokorneo píše: Hmmm tak až budem na stejné motorické urovni tak pak můžem diskutovat ....
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Konečně sem přebral giga fotek z Mimoně, jsou na www.tuningcup.cz kdo má zájem....a nejen auta...
- Přílohy
-
- holky059.jpg (203.25 KiB) Zobrazeno 2170 x
No tak tohle mluvíš trochu scestně ne .Slalom a RZ je i o výkonu auto a o všech periferiích vozu (tlumiče,kola,pneu,brzdy,řízení). Protože osobně si myslím mohu se plést ale že bude docela rozdíl mezi posilovačem řízení a řízením samotným z roku 2000 a z vyšších roků a druhů řízení v různých automobilech který bude mít na vliv na projetí.Není to samozřejmě nějaký gigantický rozdíl ale rozdíl to pořád je.A to nemluvě o výkonu potřebném na voze na rozjetí na začátku trati a na konci kde se obracíš.KFJ píše:s tim podcenovanim jsi zacal ty... taky jsi si mohl dat treba slalom, to neni o vykonu... a ta RZ taky... Ale po akci je kazdej majstrstyk proc me to neprekvapujepokorneo píše:Myslím že mě docela podceňuješ ... ...Co se týče motokár pro FUN nejsem proti můžem někdy zajít...KFJ píše: a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?
Jo jinak abych ti sdělil informaci tak jak RZ tak i slalom sem jel …..proto sháním výsledky.
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
pjekné... taky je mám vyfocený...Alesh píše:Konečně sem přebral giga fotek z Mimoně, jsou na www.tuningcup.cz kdo má zájem....a nejen auta...
Re: Mimoňské války - jak bylo
pjekný to je určitě.:JoHnNy:. píše:pjekné... taky je mám vyfocený...Alesh píše:Konečně sem přebral giga fotek z Mimoně, jsou na www.tuningcup.cz kdo má zájem....a nejen auta...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Kontaktovat uživatele:
a pjekných tam bylo více že??Rudi píše:pjekný to je určitě.:JoHnNy:. píše:pjekné... taky je mám vyfocený...Alesh píše:Konečně sem přebral giga fotek z Mimoně, jsou na www.tuningcup.cz kdo má zájem....a nejen auta...
http://www.tuning4fun.net/photo/tuning/ ... kopie.html
byly tam i pjeknější.:JoHnNy:. píše:a pjekných tam bylo více že??Rudi píše:pjekný to je určitě.:JoHnNy:. píše: pjekné... taky je mám vyfocený...
VW - Very Wonderful
- Kontaktovat uživatele:
tak to kazdopadne... taky je mam nenápadně vyfocený...Rudi píše:byly tam i pjeknější.:JoHnNy:. píše:a pjekných tam bylo více že??Rudi píše:pjekný to je určitě
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Když já je chcuuuu, oběěAlesh píše:Konečně sem přebral giga fotek z Mimoně, jsou na www.tuningcup.cz kdo má zájem....a nejen auta...
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa ty hromado sádla, už dřív si tady tlačil že jsi velkej suprřidič.. ani nevíš jak bych si po těchhle kecech s tebou dal betl.. ale ani ne tak motokáry jako nějakej kopec, dolu.. Popřemejšlej o tom, já to beru vážněpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
též se přikláním k dotazu docela bych je chtěl vidět páč ani nevím komu jsem dal na prdel a komu ne ...
Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
Udělej pro mě laskavost.Popřemýšlej spíš ty nad sebou.Pak mi dej vědět k jakému závěru si došel jo!!!Bajza píše:Kurňa ty hromado sádla, už dřív si tady tlačil že jsi velkej suprřidič.. ani nevíš jak bych si po těchhle kecech s tebou dal betl.. ale ani ne tak motokáry jako nějakej kopec, dolu.. Popřemejšlej o tom, já to beru vážněpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
též se přikláním k dotazu docela bych je chtěl vidět páč ani nevím komu jsem dal na prdel a komu ne ...
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Hmm takže nic.. co jinýho bych od tebe taky mohl čekat.. to sou vždycky kecy.. a pakpokorneo píše:Udělej pro mě laskavost.Popřemýšlej spíš ty nad sebou.Pak mi dej vědět k jakému závěru si došel jo!!!Bajza píše:Kurňa ty hromado sádla, už dřív si tady tlačil že jsi velkej suprřidič.. ani nevíš jak bych si po těchhle kecech s tebou dal betl.. ale ani ne tak motokáry jako nějakej kopec, dolu.. Popřemejšlej o tom, já to beru vážněpokorneo píše:
Bajza
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
...skutek utek... je to o prachach, to je jasny... kdyz mas prachy tak je jasny ze ten sprint, slalom a RZ mas v kapse... koupit se dal v tom velkym stanu u organizatoru proto Pokorneo nedosahl na stupen vytezu, malo penez asi... jinak ten Radotin myslim vazne... pokud ti nedam aspon dve vteriny budu zklamanej... co tato sobota vecer? treba ve 20:00?
Re: Tuning Foto Mimoňské války
Pekne udelana strankaŠkoda Octavia Tuning píše:100 fotek z Mimoňských válek naleznete na http://www.foto.skodaoctavia.cz/
main menu - tuning srazy - Mimonske valky 9
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
machry machry a pak dělá, že tu neníKFJ píše:To Pokorneo: tak co bude s tim Radotinem? Je nedele dopoledne a reakce zadna...
VW - Very Wonderful
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Já to teď tady zabiju I ty motokáry sou o penězích Jen se přiznej Roberte kolik si už ojezdil desetiminutovek? Já tam byl jednou a jel sem dvakrtá a co kolo to zlepšení a je to taky dost o tom že se člověk vyjezdí a všechno. Musim zase někdy zajet, ale to zase bude ostudy
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jo bysme mohli
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
My chtěli jít teďka v Mimoni na motokáry, ale 200kč na 8min. za to opravdu nedám. To bych spíš šel na ty minibike (80-100kč na 10min.). Jináč kdo by chtěl, tak by mohl jít s náma na motokáry do Bobycentra, jen by musel přijet do Brna (se studentagengy - 100kč cesta) Co řikáte?
http://www.bobycentrum.cz/sport-relax/karts/
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
hele zrovna jsem ti chtěl napsat kdy teda půjdeme?kujon píše:My chtěli jít teďka v Mimoni na motokáry, ale 200kč na 8min. za to opravdu nedám. To bych spíš šel na ty minibike (80-100kč na 10min.). Jináč kdo by chtěl, tak by mohl jít s náma na motokáry do Bobycentra, jen by musel přijet do Brna (se studentagengy - 100kč cesta) Co řikáte?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Pred 20minutama jsem vstal a vcera jsem byl v clubu do 3 hodin.... dneska se budu ucit do skoly takze ti napisu na icq nejak v tydnu a nebo pristi wekend ale musime se nekde sejit nevim jak se tam jede nikdy jsem tam nebyl ...KFJ píše:To Pokorneo: tak co bude s tim Radotinem? Je nedele dopoledne a reakce zadna...
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
aha, a na jakych motokarach jsi byl? nebo na jakem okruhu? nebo jake zavody mas odjete? to jenom pro porovnani, kdyz mas odvahu tvrdit ze jsi prinejlepsim stejny jezdec jako nekdo jiny...pokorneo píše:Pred 20minutama jsem vstal a vcera jsem byl v clubu do 3 hodin.... dneska se budu ucit do skoly takze ti napisu na icq nejak v tydnu a nebo pristi wekend ale musime se nekde sejit nevim jak se tam jede nikdy jsem tam nebyl ...KFJ píše:To Pokorneo: tak co bude s tim Radotinem? Je nedele dopoledne a reakce zadna...