asi takhle na motokarach jsem byl naposledy v nejakych 16 nebo 17 letech uz si to nepamatuju.Projezdil jsem na nich vice nez 8 hodin co jsme tam byli na dovoleny tak snad rychle to nemuzu zapomenout nebo jo ? jinak to byl nejaky postaveny okruh na sezonu ktery měřil tuším cca 500m a bylo to v Planý u Mariánských lázní ... od tý doby jsem nikde jinde nebyl ..... páč mě to ani neláká .Spíš právě autem mě to baví jenomže zase nemám finanční prostředky na to abych si postavil nebo nechal postavit a financoval nějaký lepší auto pro rally.Rád bych jezdil a myslím že špatný v tom nejsem.Jenom prostě nikde se zatím nenaskytla šance pro to abych se mohl prosadit.Proto se snažím teď v ČT makat co nejvíc aby byli prachy a pak třeba jim nabídnout jestly by neměli zájem o sponzoring......takže asi takhle ...KFJ píše:aha, a na jakych motokarach jsi byl? nebo na jakem okruhu? nebo jake zavody mas odjete? to jenom pro porovnani, kdyz mas odvahu tvrdit ze jsi prinejlepsim stejny jezdec jako nekdo jiny...pokorneo píše:Pred 20minutama jsem vstal a vcera jsem byl v clubu do 3 hodin.... dneska se budu ucit do skoly takze ti napisu na icq nejak v tydnu a nebo pristi wekend ale musime se nekde sejit nevim jak se tam jede nikdy jsem tam nebyl ...KFJ píše:To Pokorneo: tak co bude s tim Radotinem? Je nedele dopoledne a reakce zadna...
Mimoňské války - jak bylo
Moderátor: Hasis
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...pokorneo píše:asi takhle na motokarach jsem byl naposledy v nejakych 16 nebo 17 letech uz si to nepamatuju.Projezdil jsem na nich vice nez 8 hodin co jsme tam byli na dovoleny tak snad rychle to nemuzu zapomenout nebo jo ? jinak to byl nejaky postaveny okruh na sezonu ktery měřil tuším cca 500m a bylo to v Planý u Mariánských lázní ... od tý doby jsem nikde jinde nebyl ..... páč mě to ani neláká .Spíš právě autem mě to baví jenomže zase nemám finanční prostředky na to abych si postavil nebo nechal postavit a financoval nějaký lepší auto pro rally.Rád bych jezdil a myslím že špatný v tom nejsem.Jenom prostě nikde se zatím nenaskytla šance pro to abych se mohl prosadit.Proto se snažím teď v ČT makat co nejvíc aby byli prachKFJ píše:aha, a na jakych motokarach jsi byl? nebo na jakem okruhu? nebo jake zavody mas odjete? to jenom pro porovnani, kdyz mas odvahu tvrdit ze jsi prinejlepsim stejny jezdec jako nekdo jiny...pokorneo píše: Pred 20minutama jsem vstal a vcera jsem byl v clubu do 3 hodin.... dneska se budu ucit do skoly takze ti napisu na icq nejak v tydnu a nebo pristi wekend ale musime se nekde sejit nevim jak se tam jede nikdy jsem tam nebyl ...
y a pak třeba jim nabídnout jestly by neměli zájem o sponzoring......
takže asi takhle ...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mimoňské války - jak bylo
Robert je nejlepsi.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....KFJ píše:to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...pokorneo píše:asi takhle na motokarach jsem byl naposledy v nejakych 16 nebo 17 letech uz si to nepamatuju.Projezdil jsem na nich vice nez 8 hodin co jsme tam byli na dovoleny tak snad rychle to nemuzu zapomenout nebo jo ? jinak to byl nejaky postaveny okruh na sezonu ktery měřil tuším cca 500m a bylo to v Planý u Mariánských lázní ... od tý doby jsem nikde jinde nebyl ..... páč mě to ani neláká .Spíš právě autem mě to baví jenomže zase nemám finanční prostředky na to abych si postavil nebo nechal postavit a financoval nějaký lepší auto pro rally.Rád bych jezdil a myslím že špatný v tom nejsem.Jenom prostě nikde se zatím nenaskytla šance pro to abych se mohl prosadit.Proto se snažím teď v ČT makat co nejvíc aby byli prachKFJ píše: aha, a na jakych motokarach jsi byl? nebo na jakem okruhu? nebo jake zavody mas odjete? to jenom pro porovnani, kdyz mas odvahu tvrdit ze jsi prinejlepsim stejny jezdec jako nekdo jiny...
takže asi takhle ...
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
tak to cumim, pred rokem a pul jsem te svezl po parkovisti s Evem, asi dve minuty jsem se tam snazil hrnout predek nebo jsem jel slalom... nevim a ty z toho dokazes odvodit jak jezdim treba na motokarach? super tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?pokorneo píše:jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....KFJ píše:to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...pokorneo píše: asi takhle na motokarach jsem byl naposledy v nejakych 16 nebo 17 letech uz si to nepamatuju.Projezdil jsem na nich vice nez 8 hodin co jsme tam byli na dovoleny tak snad rychle to nemuzu zapomenout nebo jo ? jinak to byl nejaky postaveny okruh na sezonu ktery měřil tuším cca 500m a bylo to v Planý u Mariánských lázní ... od tý doby jsem nikde jinde nebyl ..... páč mě to ani neláká .Spíš právě autem mě to baví jenomže zase nemám finanční prostředky na to abych si postavil nebo nechal postavit a financoval nějaký lepší auto pro rally.Rád bych jezdil a myslím že špatný v tom nejsem.Jenom prostě nikde se zatím nenaskytla šance pro to abych se mohl prosadit.Proto se snažím teď v ČT makat co nejvíc aby byli prach
takže asi takhle ...
hold někdo má "dobrej" odhadKFJ píše:tak to cumim, pred rokem a pul jsem te svezl po parkovisti s Evem, asi dve minuty jsem se tam snazil hrnout predek nebo jsem jel slalom... nevim a ty z toho dokazes odvodit jak jezdim treba na motokarach? super tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?pokorneo píše:jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....KFJ píše: to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
chjo radši už to neřeš nevíš jak to myslím a tím to je na motokáry zajdem a hotovo ........ ozvu se ti ...KFJ píše:tak to cumim, pred rokem a pul jsem te svezl po parkovisti s Evem, asi dve minuty jsem se tam snazil hrnout predek nebo jsem jel slalom... nevim a ty z toho dokazes odvodit jak jezdim treba na motokarach? super tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?pokorneo píše:jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....KFJ píše: to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
no tak to pak sem napiš ať nás může jít víc ne
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?KFJ píše:tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše:Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?KFJ píše:tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?
na novom to asi lepsie nebudeKFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše:Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?KFJ píše:tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?
when I grow up, I want to be a racing driver
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
to ne, EVO mezitim nez postavili zpomalovaci sikanu zmenil tvar a majitelesic píše:na novom to asi lepsie nebudeKFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše: Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?
dobrá hláška ..KFJ píše:to ne, EVO mezitim nez postavili zpomalovaci sikanu zmenil tvar a majitelesic píše:na novom to asi lepsie nebudeKFJ píše: nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše:Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?KFJ píše:tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bodejť bys nevěděl, když má v avataru fotku A nebejt sebevědomej, tak by Robert dneska nejspíš nebyl tam, kde je. Ber to taky jako zamyšleníUDO BIERHANZEL von RS píše:Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše: Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
ty vole mně by teda zajímalo co jako zrovna na tom cos citoval mělo bejt sebevědomýho? prostě konstatnování joudoUDO BIERHANZEL von RS píše:Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše: Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
luci tak uz se nehadejte me stacilo dneska videt Robiho na Sosnovy a nikomu nerikam jakej je nebo neni... ale preci jen to s M3 fagt umiKFJ píše:tak to cumim, pred rokem a pul jsem te svezl po parkovisti s Evem, asi dve minuty jsem se tam snazil hrnout predek nebo jsem jel slalom... nevim a ty z toho dokazes odvodit jak jezdim treba na motokarach? super tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?pokorneo píše:jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....KFJ píše: to je super, ale porad nikde nevidim srovnani pro to aby jsi mohl tvrdit ze muzes byt stejne rychlej jako nekdo jinej. chapal bych kdyby jsi vedel ze treba na motokarach jsi vzdy rychlejsi nez ten a ten... ale to nikde nevidim a na to aby jsi porazel ostatni ve slalomu na srazech (treba) nemusis mit postaveny special... ja jsem tam porazil tu RS ktera byla na slickach, total odlehcena, skrin, udelanej motor, ram atd atd... a s autem s kterym jezdim sluzebne... co mam info tak moje auto vazi o 500 kg vic, mam o 100Nm min a o 80 PS vic... takze vse mluvi pro RS... a presto dostala... A na te RZ jsem byl o 2 sec pomalejsi, coz je super vzhledem k delce trati... druhe nejrychlejsi bawo bylo o 7 sec za mnou... a x ctyrkolek, pro ktere je tahle trat postavena... Takze porad si myslis ze by jsi zajel v mem aute stejne rychle? jako je to mozne, ale nikde nevidim duvod a dukaz pro tvoje tvrzeni...
moooc velký černý letadlo
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Ty mě řiiikáš joudo? Máš přezdívku plastovejch hajzlů, jezdíš (teda dle avataru) ve špagetce ( italské nákupní tašce). A házíš rozumy?toitoi píše:ty vole mně by teda zajímalo co jako zrovna na tom cos citoval mělo bejt sebevědomýho? prostě konstatnování joudoUDO BIERHANZEL von RS píše:Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše: nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54
Ty KARIX prober se::::::
nevím co má to s čím jezdím nebo jakej mám nick společnýho s tím co jsem napsal, takže by ses měl probrat spíš ty, ale takhle je to s takovejma bezmozkama jako seš ty vždycky, jak dojdou argumenty tak si začnou vymejšlet podobný píčoviny, já se tě na něco ptal tak odpověz a nemel sračky, a tu svou šílenou škodárnu hoď ze skályUDO BIERHANZEL von RS píše:Ty mě řiiikáš joudo? Máš přezdívku plastovejch hajzlů, jezdíš (teda dle avataru) ve špagetce ( italské nákupní tašce). A házíš rozumy?toitoi píše:ty vole mně by teda zajímalo co jako zrovna na tom cos citoval mělo bejt sebevědomýho? prostě konstatnování joudoUDO BIERHANZEL von RS píše: Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?
Ty KARIX prober se::::::
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Byl to úlet. Moc lidí mě nevytočí ale toitoi mě trochu nakrk. Ale nechci se již hádat a protože uznávám, že tvé (co to je? Fiat? Pinda?Panda?) autí je super, tak tedy omlouvám se. A omlouvám se i KFJ neb jak řekl ZEMI "Robert je nejlepší" a tím to hasne.
víš ono to většinou tak je, že jediný co ty dokážeš, tak je hned nadávat...ale pokud si myslíš, že máš pravdu, tak nám to tady dokaž a předhoď opravdu dobrý argumenty. Ikdyž ono asi fakt bude lepší, když si tu svojí škopku nebo škodku vezmeš a hodíš radši ze skály co? stejně to nemá žádnou cenu...UDO BIERHANZEL von RS píše:Byl to úlet. Moc lidí mě nevytočí ale toitoi mě trochu nakrk. Ale nechci se již hádat a protože uznávám, že tvé (co to je? Fiat? Pinda?Panda?) autí je super, tak tedy omlouvám se. A omlouvám se i KFJ neb jak řekl ZEMI "Robert je nejlepší" a tím to hasne.
VW - Very Wonderful
já tě nechtěl vytočit akorát jsem se zeptal co se ti na tý KFJho větě zdálo tak sebevědomýho, stačilo odpovědět a nemít hned kecy na moje autoUDO BIERHANZEL von RS píše:Byl to úlet. Moc lidí mě nevytočí ale toitoi mě trochu nakrk. Ale nechci se již hádat a protože uznávám, že tvé (co to je? Fiat? Pinda?Panda?) autí je super, tak tedy omlouvám se. A omlouvám se i KFJ neb jak řekl ZEMI "Robert je nejlepší" a tím to hasne.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
směju se
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
nechapu te... konstatuju ze do Brna nejezdim, Most ma vice volnych hodin pro verejnost a je to pro me bliz... neco mi uniklo???UDO BIERHANZEL von RS píše:Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše:nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54barbucha píše: Mě by spíš zajímalo zakolik by se s tím Evem dalo zajet Brno. Zkoušel jsi ho někdy celý?
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
ze jsem si dovolil Barbuchovi odpovedet asi...toitoi píše:ty vole mně by teda zajímalo co jako zrovna na tom cos citoval mělo bejt sebevědomýho? prostě konstatnování joudoUDO BIERHANZEL von RS píše:Ty seš trochu vůlíček ne? Promiň ale seš trochu mooc sebevědomej. Vím kdo seš. Neber to jako urážku. Ale zamyšlení nad sebou.... Ted sem si rejpnul do pěkně vzteklého hovna co?KFJ píše: nemam tucha... jezdim hlavne do Mostu, muzu jezdit x-krat do mesice a kdyz je volno tak treba nekolik hodin... ne jako v Brne jednou za mesic pul hodky... se seriovkou EVO8 na normalnich gumach na starem okruhu jsem mel cas 1:54
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
dikyChester píše:luci tak uz se nehadejte me stacilo dneska videt Robiho na Sosnovy a nikomu nerikam jakej je nebo neni... ale preci jen to s M3 fagt umiKFJ píše:tak to cumim, pred rokem a pul jsem te svezl po parkovisti s Evem, asi dve minuty jsem se tam snazil hrnout predek nebo jsem jel slalom... nevim a ty z toho dokazes odvodit jak jezdim treba na motokarach? super tak mi rekni jak bych zajel s F3000 treba Severni smycku Nebo za kolik jezdim Mosteckej okruh s M3... nebo za kolik jsem zajel Most s tim Evem (total seriovka) na obyc gumach... A co Radotín, za kolik jezdim motokary? A jakej mám rekord? Jen me to zajima, cca He?pokorneo píše: jasný tak ale vezmi to z téhle strany když ti budu říkat že jsem lepší než támhle Pepa z Jeseníka o 3vteřiny co se mnou na té trati jezdil tak tobě to neřekne nic, když bych řekl že jsem pomalejší o 5vteřin než Jirka Mičánek na téhle a tamté trati tak budeš vědět jak zhruba jezdím. Co se týče mě tak jsem tě neviděl jenom jednou jezdit s Evem.Na motokárách nikdy ale podle toho jak jezdis autem si odvozuju tvuj styl jizdy a dravost.Jel jsem s tebou a vím jak najíždíš do zatáček jakým stylem brzdíš jak reaguješ atd takže na základě těhlech faktů si já odvozuju tvojí jízdu na motokárách je to možná blbý ale mě tyhle informace stačej......a přeci furt to jsou čtyři kola .....
- Přílohy
-
- 01.jpg (151.92 KiB) Zobrazeno 2751 x
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, tohle je téma o Mimoni, ale mluví se tady úplně mimo téma, tak to zamču.