Nejlepší BMW pro řidiče
Moderátor: T-O-M
Nejlepší BMW pro řidiče
Těžko si vybrat že? Jinak zadávám anketní otázku ohledně nejlepšího Bawora podle vás. Odpověď to neni rozhodně jednoduchá, ale jistě má každý z vás svého oblíbence.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
snažil jsem se dát skutečně nej auta.Ilegaltuner píše:chybí ti tam e36m3 a e34m5,jinak kromně jednoho z těchhle aut,ne které mám zálusk(jednou) tak je můj jasný kandidát e46 m3
i když bych se nestyděl v zádnem z těch vypsaných aut
E30 byla lepší ve svý době než E36, a E34 je velkej sedan, a já se snažil o nejlehčí sportovní verze....řikam neni to lehký, se koukni kolik krasavců je na těch fotkách - M1, M5 e28..... děsně se mi líbila E36 M3 sedan
T-O-M píše:neboj, během několika dní se speciálně k 635csi vrátimglof píše:a co takhle BMW 635 csi? taky nádherný vozítko![]()
![]()
![]()
to je sice hezký, ale budou pořád jen na obrázku. bouhež si tento sen asi nikdy nesplním. v bazar jich ještě nedávno bylo hodně, ale nějak rychle vymyzeli a já budu muset zas nějakej ten čásek počkat (asi tak 5let)

Re: Nejlepší BMW pro řidiče
Docela me tesi ze zatim nikdo nehlasoval pro tu obludu M6.. 

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Myslím že ta E36 tam opravdu chybí....T-O-M píše:snažil jsem se dát skutečně nej auta.Ilegaltuner píše:chybí ti tam e36m3 a e34m5,jinak kromně jednoho z těchhle aut,ne které mám zálusk(jednou) tak je můj jasný kandidát e46 m3
E30 byla lepší ve svý době než E36, a E34 je velkej sedan, a já se snažil o nejlehčí sportovní verze....řikam neni to lehký, se koukni kolik krasavců je na těch fotkách - M1, M5 e28..... děsně se mi líbila E36 M3 sedan
takhle je lehčí výběr, jinak platí co jsem už napsal - koukni kolik aut je těch obrázcích co jsem přiložil a věř mi že všechny by si to zasloužilyBMW_E30 píše:Myslím že ta E36 tam opravdu chybí....T-O-M píše:snažil jsem se dát skutečně nej auta.Ilegaltuner píše:chybí ti tam e36m3 a e34m5,jinak kromně jednoho z těchhle aut,ne které mám zálusk(jednou) tak je můj jasný kandidát e46 m3
Re: Nejlepší BMW pro řidiče
Určitě E30 M3
a ta nová 6ka je obluda, to je pravda:lol:

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!