červenec - folie na oknech
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
červenec - folie na oknech
čau tak by mě zajímalo, jak je to od bodového systému s foliema na oknech, slyšel jsem že musí mít 70% propustnost což už je většinou v základu nebo ne, nevím to - tak by mě to zajímalo co vy na to
myslím tí kdybych měl samozrejmě folie s atestem
myslím tí kdybych měl samozrejmě folie s atestem
už jsem to tu psal několikrát, ale dobře....
§ 36
Závady na vozidle, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích
(K § 2 odst. 5 , 6 a 7 zákona)
3b) zatemnění čelního skla na propustnost zjevně nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.[/i]
§ 36
3b) zatemnění čelního skla na propustnost zjevně nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.[/i]
vzdělání není zárukou inteligence
Re: červenec - folie na oknech
Boháček : děkuji ti moc, tak folie dávat nebudu, už jsem objednaný, tak to zítra ruším.
Jinak se omlouvám, nějak jsem to nemohl najít, tak admini to smažte. děkuju
Jinak se omlouvám, nějak jsem to nemohl najít, tak admini to smažte. děkuju
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
už je máme po víkendu ... http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... OH&begin=0
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No atest ti stejne mužou dát snad jenom když to tu propustnost splňuje ne? takže by nemělo bejt čeho se bát.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezměří to ani STK, nemají na to zařízení. Stažená okýnka ti vytáhnou.Black Racer píše:fízlové ti tu propustnost asi určitě nezměří, ale na STK jo, takže stáhnout přední okýnka nebo ne?!
Ne. Atestační nálepka znamená, že výrobek (folie) je schválená pro montáž na vozidlo - rozumněj kamkoli.PJ píše:No atest ti stejne mužou dát snad jenom když to tu propustnost splňuje ne? takže by nemělo bejt čeho se bát.
Jelikož je nereálné propustnost měřit, používá se pravidlo, že pokud je přes přední boční okýnka vidět do obličeje řidiče, je to OK.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ondras: kamos ma na bocnich prednich i zadnich ty samy, ale vzadu maj homologaci a vepredu ne protoze sou moc tmavy, nebo tak nejak to rikal
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky všude ty samé - Bruxsafol GR32, 32% propustnost tedy decentní zatmavení a štítky mám všude. Na atestační kartičce je propustnost uvedena jen u zadních bočních a zadních oken. U předních bočních je vtipně neuvedena. Na štítcích údaj o propustnosti není.PJ píše:Ondras: kamos ma na bocnich prednich i zadnich ty samy, ale vzadu maj homologaci a vepredu ne protoze sou moc tmavy, nebo tak nejak to rikal
a na zadnich bocnich muzu mit co chci?Boháček píše:už jsem to tu psal několikrát, ale dobře....
§ 36
VW Passat Variant 1,8 T
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Třeba překližkuSagi píše:a na zadnich bocnich muzu mit co chci?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, nebo klidně zatřít barvou, zaplechovat, cokoli.Sagi píše:ses si jistej????Takze tam muzu soupnout nehomologovany folie?Ondras píše:Jo. Třeba překližkuSagi píše:a na zadnich bocnich muzu mit co chci?
STK neresim a polise taky nee chce to znami vsude pak je pohoda a je lepsi vtom jeste delat
Bulda : to je jasný pokud máš známé všude není co řešit
Jinak jsem právě slyšel že tady u nás to něčím měří a dost lidí za to dostalo flastr a tak to sundavají a nechce se mi teď vyhodit 3500kč a za 1,5 měsíce to zase sundavat. Slyšel jsem že první chytnutí je za 1 bod a asi 1000kč pokuta a prej když tě chytnou podruhé tak 5 bodu a větší pokuta - sice se mi to zdá jako blbost, protože by to bylo pak horší než alkohol. ale nevím asi ještě počkám až to bude a pak co budou říkat lidi.
Jinak jsem právě slyšel že tady u nás to něčím měří a dost lidí za to dostalo flastr a tak to sundavají a nechce se mi teď vyhodit 3500kč a za 1,5 měsíce to zase sundavat. Slyšel jsem že první chytnutí je za 1 bod a asi 1000kč pokuta a prej když tě chytnou podruhé tak 5 bodu a větší pokuta - sice se mi to zdá jako blbost, protože by to bylo pak horší než alkohol. ale nevím asi ještě počkám až to bude a pak co budou říkat lidi.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj, bubáček bodů obchází a národ si vymýšlí pohádky. Jak by asi mohla být první pokuta 1000Kč, když minimální možná je 1500Kč.cendler píše:...Slyšel jsem že první chytnutí je za 1 bod a asi 1000kč pokuta...
Já to v Ostravě nechal dělat tady http://www.tonovaniautoskla.cz/Re5t píše:A mužete poradit kde ty folie dělají nejlevněji?? sem z OStravy!! dík...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky. Vstřícnost, skvělé jednání, cena i kvalita.Stingr píše:Já to v Ostravě nechal dělat tady http://www.tonovaniautoskla.cz/
PřesněOndras píše:Já taky. Vstřícnost, skvělé jednání, cena i kvalita.Stingr píše:Já to v Ostravě nechal dělat tady http://www.tonovaniautoskla.cz/
Mám to sice teprv od pondělí ale rychle si na to zvykám
to víš, jedna paní povídalaOndras píše:Ajaj, bubáček bodů obchází a národ si vymýšlí pohádky. Jak by asi mohla být první pokuta 1000Kč, když minimální možná je 1500Kč.cendler píše:...Slyšel jsem že první chytnutí je za 1 bod a asi 1000kč pokuta...
na pokovený jsem slyšel akorát nadávky, folie jsou lepší, když už se ti nebudou líbit tak je sundáš a je to
Je to jednoduchý, jak už tu bylo psáno, dozadu si dej co chceš třeba 100% a dopředu dej o tolik propustnější odstín abys byl vidět... Pak te benga nechaj v klidu.
ale chce to jeste homologaci!Dzanny píše:Je to jednoduchý, jak už tu bylo psáno, dozadu si dej co chceš třeba 100% a dopředu dej o tolik propustnější odstín abys byl vidět... Pak te benga nechaj v klidu.
VW Passat Variant 1,8 T