Hyundai Sonata
Hyundai Sonata
sou nekde tuningove dily narazniky, prahy lemy atd.. na Sonatu r.v. 94
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai Sonata
Teď tě tu sežerou, že to patří do stylingui.m.a.c píše:sou nekde tuningove dily narazniky, prahy lemy atd.. na Sonatu r.v. 94
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
ja chci tuningove dily tak to je tuning a hotovoŠigy píše:Teď tě tu sežerou, že to patří do stylingui.m.a.c píše:sou nekde tuningove dily narazniky, prahy lemy atd.. na Sonatu r.v. 94
nerejpej, sem na tuning foru tak je vsechno tuning neamogh píše:a co to je tuningovej naraznik?? ))
uříznouti.m.a.c píše:no tak netlacim to kola mam orig hlinik 15" a podvozek je serie s tlumicena KYB zadnej sportovni tam neni, chci to nechat jen snizittoitoi píše:a máš tam už nějakej podvozek a kola?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Jak u skodovky o 2 a pul otacky co s tim taky jinyho.....toitoi píše:uříznouti.m.a.c píše:no tak netlacim to kola mam orig hlinik 15" a podvozek je serie s tlumicena KYB zadnej sportovni tam neni, chci to nechat jen snizittoitoi píše:a máš tam už nějakej podvozek a kola?
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DaveS píše:Jak u skodovky o 2 a pul otacky co s tim taky jinyho.....toitoi píše:uříznouti.m.a.c píše: no tak netlacim to kola mam orig hlinik 15" a podvozek je serie s tlumicena KYB zadnej sportovni tam neni, chci to nechat jen snizit
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takhle te neznamamogh píše:a co to je tuningovej naraznik?? ))
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
tak vyraz "tuningovej naraznik" me dycky dostaval ))
ale jinak si tam imacu nakup co chces, ale az to snizis at pak ty narazniky zase nsundavas
ale jinak si tam imacu nakup co chces, ale az to snizis at pak ty narazniky zase nsundavas
Touran BMM
kdopak s tím má zkušenostamogh píše:tak vyraz "tuningovej naraznik" me dycky dostaval ))
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ja nastesti jenom trochu, protoze jsem mel zasadu ze dokud nesnizim tak tam plasty nechci a to sem dodrzel, jina vec je ze sem pak chtel snizit jeste vic
Touran BMM
jsme na tom stejně, po tom co se mně v přerově asi 3 lidi zeptali co mám za kola, a já zjistil že je skoro nikdo nemá, tak je mně líto se jich zbavovat, takže asi jen dám nižší gumy a pošlu to k zemi, ale zatím nevím jak, KWčko za 30 se mně kupovat nechce, ale vypadá to bombově:amogh píše:ja nastesti jenom trochu, protoze jsem mel zasadu ze dokud nesnizim tak tam plasty nechci a to sem dodrzel, jina vec je ze sem pak chtel snizit jeste vic
- Přílohy
-
- pcFiat_Panda_169_06.jpg (156.19 KiB) Zobrazeno 1383 x
-
- pcFiat_Panda_169_02.jpg (146.62 KiB) Zobrazeno 1383 x
-
- pcFiat_Panda_169_07.jpg (56.46 KiB) Zobrazeno 1383 x
no takle to je proste mrda, i se seriovejma naraznikama )
no ja mam vyhodu ze sem sehnal HPcko za 9000 ale zas to nejde tak k zemi jako treba eibach, ale 20000 nedam
no ja mam vyhodu ze sem sehnal HPcko za 9000 ale zas to nejde tak k zemi jako treba eibach, ale 20000 nedam
Touran BMM
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To já vim nejsem blbej ale na "čechiše štrase" nic mocamogh píše:ta panda klečí správně tak to má byt, tak je to správné ))
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
ja nevim tak mam snizeno o 6 a nemam problem (jasne kdyz jedu na stavbu nebo na chatu) tak musim opatrneji ale po praze nemam problem
Touran BMM