FOTKY R5 SEM
Moderátor: Ritchma
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY R5 SEM
fotky R5 origo i upravený sem
- Přílohy
-
- r5mimonIX.jpg (32.5 KiB) Zobrazeno 2783 x
-
- r5milovice.jpg (78.83 KiB) Zobrazeno 2783 x
-
- r5jhsprint.jpg (73.9 KiB) Zobrazeno 2783 x
- Mareeq GTI
- Kontaktovat uživatele:
- Mareeq GTI
- Kontaktovat uživatele:
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, stávám tam často, budoucí ta restaurace patří budoucí tchýni, tak tam jezdímeMirek999 píše:Moc pěkná R5,ale bez toho čumáku takhle je to parádní.Ale vím,že tam ten čumák nemáš jentak.Jo a nestojíš někdy tam pod Bílou horou jak je ten bazar užitkových vfozů??Myslim,že máš chladič na stojato,takovej velkej.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY R5 SEM
to MR.MODENA: vyžehlil si to dokonale )), ty turbínky nemaj chybu. jo to mít, to bych byl spokojenej... to se ani nemusí upravovat...to auto je výborný už takhle...
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
to MAREEQ: no jo. dycky někde něco vyhrabeš )) pětkopes je dobrej ) eště by moh vážit jen 5 kilo....
Ale je ta fotka hnusná, páč jsem to fotil z jedoucího autaredmenn píše:šikovnej to je jediná fotka mojí 5 z mimoně, poznáš kavlitní vůz!Trhyy píše:hehe tu první fotku jsem fotil já
A ty 5ky Turbo, maj motor před zadní nápravou ?
jo jo, ty turbínky, maj motůrek vzádu.....taky bych si ho tam dal.....ale hlodá myšlenka na V6....
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
to vůbec neva, aspoň nějaká.Trhyy píše:Ale je ta fotka hnusná, páč jsem to fotil z jedoucího autaredmenn píše:šikovnej to je jediná fotka mojí 5 z mimoně, poznáš kavlitní vůz!Trhyy píše:hehe tu první fotku jsem fotil já
A ty 5ky Turbo, maj motor před zadní nápravou ?
jo jo, ty turbínky, maj motůrek vzádu.....taky bych si ho tam dal.....ale hlodá myšlenka na V6....
já sem si svoje auto ještě ani jednou nebvyfotil, takže všechny fotky co mám sou z netu, co to vždycky někdo vyfotí...
redmenn: sežeň si V6 ze Safranu Baccara Biturbo. To už by mohlo docela jet
Speed kills. Drive Ford and live forever.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
už ten motor sháním asi rok a nic moc, buď za nesmysl nebo s celym autem za ještě větší nesmysl... ale i ta samotná V6 by mohla stačit, když se jí trochu pomůže....no, uvidíme, jak dlouhá bude zima, jestli se to uskuteční teď nebo až příští rok...bob ash píše:redmenn: sežeň si V6 ze Safranu Baccara Biturbo. To už by mohlo docela jet
ta bílá 5ka je k poblití a nechápu proč sem dáváš fotku Fabie WRC, když je to téma o Renaultu 5
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
Ma to v podpisu. Zas nejakej .........Trhyy píše:ta bílá 5ka je k poblití a nechápu proč sem dáváš fotku Fabie WRC, když je to téma o Renaultu 5
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
moje teda taky zatim není žádná krasavice, ale ta bílá to je mega přepláclý...
a jééžiš, zase nějaký pakoMr.Bean píše:Ma to v podpisu. Zas nejakej .........Trhyy píše:ta bílá 5ka je k poblití a nechápu proč sem dáváš fotku Fabie WRC, když je to téma o Renaultu 5
a co si mel zatim za nabidky samotnyho motoru a celyho auta? podle me by bylo asi jednodussi si to biturbo udelat z normalni V6, pac kdyz sezenes celej bimotor tak stejne nejspis bude mit v prdeli turba a jedno stoji myslim 40 litru a jsou tam KKK, takze by asi lepsi bylo koupit normal V6, dat do toho jiny pisty a par dalsich nesmyslu a koupit nejaky jiny, levnejsi turba... kdyztak tu V6ku mam jednu navic, s prdlim tesnenim pod hlavou, ale to bys stejne asi daval novyredmenn píše:už ten motor sháním asi rok a nic moc, buď za nesmysl nebo s celym autem za ještě větší nesmysl... ale i ta samotná V6 by mohla stačit, když se jí trochu pomůže....no, uvidíme, jak dlouhá bude zima, jestli se to uskuteční teď nebo až příští rok...bob ash píše:redmenn: sežeň si V6 ze Safranu Baccara Biturbo. To už by mohlo docela jet
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
a co by si za ní chtěl? co k tomu všechno je?NeviM píše:a co si mel zatim za nabidky samotnyho motoru a celyho auta? podle me by bylo asi jednodussi si to biturbo udelat z normalni V6, pac kdyz sezenes celej bimotor tak stejne nejspis bude mit v prdeli turba a jedno stoji myslim 40 litru a jsou tam KKK, takze by asi lepsi bylo koupit normal V6, dat do toho jiny pisty a par dalsich nesmyslu a koupit nejaky jiny, levnejsi turba... kdyztak tu V6ku mam jednu navic, s prdlim tesnenim pod hlavou, ale to bys stejne asi daval novyredmenn píše:už ten motor sháním asi rok a nic moc, buď za nesmysl nebo s celym autem za ještě větší nesmysl... ale i ta samotná V6 by mohla stačit, když se jí trochu pomůže....no, uvidíme, jak dlouhá bude zima, jestli se to uskuteční teď nebo až příští rok...bob ash píše:redmenn: sežeň si V6 ze Safranu Baccara Biturbo. To už by mohlo docela jet
Nic ve zlým ale na toho co takhle zprznil Super pětku GTT.
To redmenn: Samotný motor na přestavbu neseženeš za lidský peníz. Co bych ale doporučoval je R25 V6 Turbo. Celý auto koupíš za směšný peníz (5 - 15 tisíc), použiješ jen motor a zbytek rozprodáš na díly.
Ale osobně bych zůstal u původního GTT motoru, když máš filipa a správny postupy od správnych lidí tak z GTT vytáhneš i 180 koní turbových a vydrží to tolik co série.
Teďka jsem na svým GTT dělal komplet G.O až ho zaběhnu a hodím tam to správny nádobíčko tak sem hodím nejaký fotečky.
Jinak naprostý souhlas s NeviM. Nový biturba mají většinou poddimenzovaná malá turba která toho moc nevydrží. A navíc KKK je šrot.
To redmenn: Samotný motor na přestavbu neseženeš za lidský peníz. Co bych ale doporučoval je R25 V6 Turbo. Celý auto koupíš za směšný peníz (5 - 15 tisíc), použiješ jen motor a zbytek rozprodáš na díly.
Ale osobně bych zůstal u původního GTT motoru, když máš filipa a správny postupy od správnych lidí tak z GTT vytáhneš i 180 koní turbových a vydrží to tolik co série.
Teďka jsem na svým GTT dělal komplet G.O až ho zaběhnu a hodím tam to správny nádobíčko tak sem hodím nejaký fotečky.
Jinak naprostý souhlas s NeviM. Nový biturba mají většinou poddimenzovaná malá turba která toho moc nevydrží. A navíc KKK je šrot.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
já sem měl původem gte, ale už tam mám 1.8 16v, sem zatim asi na 150, na těch 180 se taky dostanu a to je pořád "jen" atmosféra. kamarád gtt měl pořád dělal něco na motoru, ale je pravda, že to jede jak bejk...Anarki píše:Nic ve zlým ale na toho co takhle zprznil Super pětku GTT.
a hoď se nějaký fotky tvý r5