Avon ZZR
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avon ZZR
Myslím,že zzrko a cupka stojí právě uplně stejně.Až to někdo testnete proti sobě,dejte vědět,taky by mě to zajímalo....Myslím,že avon přišel s novou gumou(která možná bude lepší),ale nemohl si dovolit přesáhnout cenu,kterou stanovil michelin jako leader na trhu...jen hypotéza.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
Vyrabějí je v Hostinym ... do toho bych nešel.....
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2
Nejlevnější ZZR co jsem viděl stojí v mým rozměru 11300. Nevíš kde by se daly sehnat líp?MarAt píše:Myslím,že zzrko a cupka stojí právě uplně stejně.Až to někdo testnete proti sobě,dejte vědět,taky by mě to zajímalo....Myslím,že avon přišel s novou gumou(která možná bude lepší),ale nemohl si dovolit přesáhnout cenu,kterou stanovil michelin jako leader na trhu...jen hypotéza.
A co to má co společnýho s kvalitou?rufe píše:Vyrabějí je v Hostinym ... do toho bych nešel.....
Zvolil bych ekonomickou variantu, za tejden budou holý
A jaká je ta ekonomická varianta?martin píše:Zvolil bych ekonomickou variantu, za tejden budou holý
No když oboje teda jak sem se tu dočet stejně tak nejspíš barumkybarbucha píše:A jaká je ta ekonomická varianta?martin píše:Zvolil bych ekonomickou variantu, za tejden budou holý
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
To je asi nejlepší maloobchodní cena,stejně tak jako u michelin cup. Můj dodavatel mi řekl,že mu mám zavolat zítra dopoledne,tak kdyby to bylo aspon litr na jedné dolů,tak bych dal vědetbarbucha píše:Nejlevnější ZZR co jsem viděl stojí v mým rozměru 11300. Nevíš kde by se daly sehnat líp?MarAt píše:Myslím,že zzrko a cupka stojí právě uplně stejně.Až to někdo testnete proti sobě,dejte vědět,taky by mě to zajímalo....Myslím,že avon přišel s novou gumou(která možná bude lepší),ale nemohl si dovolit přesáhnout cenu,kterou stanovil michelin jako leader na trhu...jen hypotéza.
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
OK kdyby to šlo tak bych 4ks vzal, díkMarAt píše:To je asi nejlepší maloobchodní cena,stejně tak jako u michelin cup. Můj dodavatel mi řekl,že mu mám zavolat zítra dopoledne,tak kdyby to bylo aspon litr na jedné dolů,tak bych dal vědetbarbucha píše:Nejlevnější ZZR co jsem viděl stojí v mým rozměru 11300. Nevíš kde by se daly sehnat líp?MarAt píše:Myslím,že zzrko a cupka stojí právě uplně stejně.Až to někdo testnete proti sobě,dejte vědět,taky by mě to zajímalo....Myslím,že avon přišel s novou gumou(která možná bude lepší),ale nemohl si dovolit přesáhnout cenu,kterou stanovil michelin jako leader na trhu...jen hypotéza.
Nbo nějaký měkčí protektoryRitchma píše:No když oboje teda jak sem se tu dočet stejně tak nejspíš barumkybarbucha píše:A jaká je ta ekonomická varianta?martin píše:Zvolil bych ekonomickou variantu, za tejden budou holý
normál gumy jsou super bridžky S03, ale jestli chceš semi slicky tak bych asi zůstal u těch A048ček. mám doma test z německýho Sport auta kde je testovali proti čtyrem dalším a nejvíc doporučovali tyhle yoka, micheliny sport cupy a nějaký hakooky ventus RSS.barbucha píše:A jaká je ta ekonomická varianta?martin píše:Zvolil bych ekonomickou variantu, za tejden budou holý
martin píše:
normál gumy jsou super bridžky S03, ale jestli chceš semi slicky tak bych asi zůstal u těch A048ček. mám doma test z německýho Sport auta kde je testovali proti čtyrem dalším a nejvíc doporučovali tyhle yoka, micheliny sport cupy a nějaký hakooky ventus RSS.
No já bych si ty A048 vzal znovu, ale sada vyjde na 60tis a měnit je každejch 1500-2000km.....na to se můžu vysrat. Navíc nejsem žádnej profi pilot a na moje blbnutí budou ZZR nebo Cupy bohatě stačit
tak zkus 888 od toya. nemusela by to být taková morda. rob je má na cecilovy a neni to špatný.
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Tak velkoobchodní cena je 11000,- takže myslím nic ...bohužel,jak mi dodavatel řekl,internetovým obchodům se těžko konkuruje...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Já to řešil s Martym a nakonec se asi rozhoupnu pro slicky. Jsou docela levný a navíc s autem v provozu skoro jezdit nebudu, tak je to docela fukMarAt píše:Tak velkoobchodní cena je 11000,- takže myslím nic ...bohužel,jak mi dodavatel řekl,internetovým obchodům se těžko konkuruje...
no tak take Micheliny Pilot Sport N1 Z sa daju u nas kupit za 12.159,- Skbarbucha píše:Znáte někdo tyhle pneu? Dělá se víc druhů směsí a jak se liší ve značení? A nevíte kde by se u nás daly sehnat za nejlepší cenu, potřebuju 265/35/18. Nebo se ještě rozmýšlím nad Michelin Pilot Sport Cup
z tych lacnejsich by to mohli byt napr. Dunlop Sport maxx za 10.246,- Sk
teda neviem ake su ceny u vas v CZ
slavoj píše:no tak take Micheliny Pilot Sport N1 Z sa daju u nas kupit za 12.159,- Skbarbucha píše:Znáte někdo tyhle pneu? Dělá se víc druhů směsí a jak se liší ve značení? A nevíte kde by se u nás daly sehnat za nejlepší cenu, potřebuju 265/35/18. Nebo se ještě rozmýšlím nad Michelin Pilot Sport Cup
a Avon ZZ3 za 11.890,- Sk teda zhruba 9.147,- CZ korun
teda neviem ake su ceny u vas v CZ na pultoch
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
tak to vás teda litujem,u nás jsou ZZ3 v tom rozměru(265/35/18) za 4500,-CZKslavoj píše:no tak take Micheliny Pilot Sport N1 Z sa daju u nas kupit za 12.159,- Skbarbucha píše:Znáte někdo tyhle pneu? Dělá se víc druhů směsí a jak se liší ve značení? A nevíte kde by se u nás daly sehnat za nejlepší cenu, potřebuju 265/35/18. Nebo se ještě rozmýšlím nad Michelin Pilot Sport Cup
teda neviem ake su ceny u vas v CZ na pultoch
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
tak to vás teda litujem,u nás jsou ZZ3 v tom rozměru(265/35/18) za 4500,-CZK
a to je ako kde u vas?
a to je ako kde u vas?
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Většinou tam,kde se prodávají pneumatiky ,pokud bys potřeboval poradit,tak otevři českej prohlížeč a zadej avon zz3,pochybuju,že hned na prvním odkazu bude vyšší cena,než 4500 a pokud ano,tak je to i s dopravou po celé ČR...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
To je sice hezký, ale já nechtěl ZZ3 ani Pilot Sport N1, ale ZZR nebo Sport Cupslavoj píše:no tak take Micheliny Pilot Sport N1 Z sa daju u nas kupit za 12.159,- Skbarbucha píše:Znáte někdo tyhle pneu? Dělá se víc druhů směsí a jak se liší ve značení? A nevíte kde by se u nás daly sehnat za nejlepší cenu, potřebuju 265/35/18. Nebo se ještě rozmýšlím nad Michelin Pilot Sport Cup
S cenou nic nekonkuruje slovenskejm šprckám
A grip bude ''malinko'' lepčí.
A grip bude ''malinko'' lepčí.
Tady najdeš všechny podrobnosti DC.
http://www.motorsport-kopecky.cz/images ... atador.pdf
http://www.motorsport-kopecky.cz/images ... atador.pdf
tak ZZR v tomto rozmere som u nas nenasiel a ani Michelinu v tomto rozmere okrem PS N1. Tak skus si to preverit ci je dostupny tento ZZR u vas.barbucha píše:To je sice hezký, ale já nechtěl ZZ3 ani Pilot Sport N1, ale ZZR nebo Sport Cupslavoj píše:no tak take Micheliny Pilot Sport N1 Z sa daju u nas kupit za 12.159,- Skbarbucha píše:Znáte někdo tyhle pneu? Dělá se víc druhů směsí a jak se liší ve značení? A nevíte kde by se u nás daly sehnat za nejlepší cenu, potřebuju 265/35/18. Nebo se ještě rozmýšlím nad Michelin Pilot Sport Cup
nebud blazon Matador by som v zivote v takom rozmere nekupoval. sice lacnejsie ako konkurencia ale tu plati cena = kvalita. Ked chces nieco lacnejsie a dobre tak ti mozem poradit znacku SAVA, tuto korporaciu odkupil dunlop-goodyear a je to uz citit na kvalite. U nas stoji tato pneu 91W 4517,- Sk. Najlacnejsia Matadorka v tomto rozmere je MP41 AQUILLA za 6115,- Sk podla cennika Matadoru a to uz u nas stoji tolko aj napr. spickova Dunlop SP 01 91W za 6448,- Sk alebo teraz mame v akcii DUNLOP Z SPORT 9000 za 5603,- Sk alebo MICHELIN 91Y SPORT PS2 6587,- Sk tak si to porovnajDC píše:jaký sou cenovky matadorů? něco ekvivalentu 225/45/17 nebo 255/40/17
střední okruhová směs
tady se ale bavíme o slickách fešákuslavoj píše:nebud blazon Matador by som v zivote v takom rozmere nekupoval. sice lacnejsie ako konkurencia ale tu plati cena = kvalita. Ked chces nieco lacnejsie a dobre tak ti mozem poradit znacku SAVA, tuto korporaciu odkupil dunlop-goodyear a je to uz citit na kvalite. U nas stoji tato pneu 91W 4517,- Sk. Najlacnejsia Matadorka v tomto rozmere je MP41 AQUILLA za 6115,- Sk podla cennika Matadoru a to uz u nas stoji tolko aj napr. spickova Dunlop SP 01 91W za 6448,- Sk alebo teraz mame v akcii DUNLOP Z SPORT 9000 za 5603,- Sk alebo MICHELIN 91Y SPORT PS2 6587,- Sk tak si to porovnajDC píše:jaký sou cenovky matadorů? něco ekvivalentu 225/45/17 nebo 255/40/17
střední okruhová směs