Mr. Yaris píše:Nám je taky jasný že to bude asi o ničem, ale chcem se tam zajet mrknout a trochu se pobavit, trochu si zasprintovat a tak. I kdyby jsme tam měli být třeba sami. V Karviné nemůžeme dělat moc bordel, tady nás znají už dost. Tam na nás nikdo neuvidí
zdarec 17.? co kdy kde v kolik taky bych po dlouhe dobe nekam zajel.
cus tak jak pokracuje tuning jinak ten sraz je 17.7. ale nevim v kolik zacina a bude to v ostave na mosnove.my jedem uz 16 patek vecer tak jed snama.nevim ale jake to tam bude.zatim cus.
nezni to spatne, kazdopadne bych jel taky v patek ale do 17. jeste daleko, mozna ubijeme interes!
zatim cus.
Zrovna dneska mě Subarko předjelo, ale nevím jestli to bylo tvoje. Bylo to v Karviné kousek od nemocnice (zákeřné předjetí z prava ) Modrá metla, se žlutými nápisy, vzadu velký křídlo, byl to ten novější model.
Mr. Yaris píše:Zrovna dneska mě Subarko předjelo, ale nevím jestli to bylo tvoje. Bylo to v Karviné kousek od nemocnice (zákeřné předjetí z prava ) Modrá metla, se žlutými nápisy, vzadu velký křídlo, byl to ten novější model.
ne, ja mam jine svetla vpredu, jine polepy a jine svetla vzadu
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Já vím, mají tam spory. S Millhauzem jsme o tom mluvili.
Jo to tvoje auto už fakt viděl, včera mi to nechtělo načíst fotku. Je to paráda
Ty jedeš na ten Mošnov? S klukama se tam chceme kouknout, asi to nebude nic moc, ale jak si psal, tady unás je těch srazů strašně málo. Někdo jede už v pátek aby si tam mohli poblbnout dokud tam bude prázdno a někdo až v sobotu.
Mr. Yaris píše:Já vím, mají tam spory. S Millhauzem jsme o tom mluvili.
Jo to tvoje auto už fakt viděl, včera mi to nechtělo načíst fotku. Je to paráda
Ty jedeš na ten Mošnov? S klukama se tam chceme kouknout, asi to nebude nic moc, ale jak si psal, tady unás je těch srazů strašně málo. Někdo jede už v pátek aby si tam mohli poblbnout dokud tam bude prázdno a někdo až v sobotu.
jeste nevim, v patek a sobotu mam firemni fotbalovy turnaj v Lodzi(PL).... a jako sponzor hlavni ceny bych tam mel byt do konce a rozdavat medajle .... na druhou stranu v nedeli o pulnoci se letim dovolenkovat a tak uvazuji, ze bych se s toho firemniho fotbalu zdejchnul po patecno-sobotnim vecirku ve vcasnych rannich hodinach. Z Lodzi to mam domu cca 280 km a tak bych mohl byt kolem desate na ostrvsku.
Rad bych skouknul ty nektere karvinske kary ... hlavne Lancii a Celicu
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Hoj všichni,
EVO 500 jsem viděl začátkem týdne- je fakt brutal. Konečně jsem ho viděl na vlasní bulvy a nejen na netu.
Mošnov bude asi stát celkem za hovno.
Už aby byl Tuning Session in Ostrava city!
Cest , nechtěl bych předbíhat ale je na obzoru jedna pěkná zachoválka Lancie HF takže jestli všechno vyjde tak budu mít hromadu práce abych to celé znovu překopal do mých představ jen to nechci zakřiknout.
Ještě s tím bude mít dost práce než to vše přehodí a pak vyladí .Spatřit dvě lančky HF Turbo vedle sebe a ještě k tomu EVO 500 to se jen tak nevidí.A dnes to bylo k vidění u Martinové garáže!Takže se máme na co těšit.
Práce stim bude mít hodně,ale jen doufám ,že s tím začne brzy něco dělat. Jinač pro ostatní :LANCIA DELTA 1.6 HF TURBO,r.v.1991,jak jinač než červená,najeto poctivých 85000km!!!!Fakt dost dobrej kousek brzy určitě uvidíte,a hlavně uslyšite