START ENGINE????helpppp
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
START ENGINE????helpppp
nemáte prosím někdo zkušenost s montáží startovacího tlačítka???
mám vw caravelle a tam je v klíčku imob. jde mě o to jak to zapojit a nepoužívat klíček , jen třeba imobilizer na přívěsku a nebo něco tak .prosím poradte dííík
mám vw caravelle a tam je v klíčku imob. jde mě o to jak to zapojit a nepoužívat klíček , jen třeba imobilizer na přívěsku a nebo něco tak .prosím poradte dííík
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: START ENGINE????helpppp
klíček používat budeš muset leda že bys odstranil zámek ..
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejakej typek z AutoHifi to ma udelany na dalku ne? ma modry Toledo, mozna by ti poradil
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no nastartovatto půjde bez klíčku určo immo jde obejít, ale stejně pak přijdeš a budeš ho tam muset dát jinak máš zamklej volant ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
on prej ma imobilizer v dalce a startuje to z ni, aspon co sem slysel od ThomasewilliemseMarauderZ28 píše:no nastartovatto půjde bez klíčku určo immo jde obejít, ale stejně pak přijdeš a budeš ho tam muset dát jinak máš zamklej volant ....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
dělá se to tak že původní imo. se nechá být, jenom si najdeš co přerušuje(pal. čerpadlo, vstřiky,zapalování) to proklemuješ tak že ti to funguje i bez imo, a ten novej imo je zabudovanej v tom dálkovým startu(nepochybně magiccar 9000) A tam třeba rozpojuje 50tku, nebo taky pal. čerpadlo. se zamykáním volnatu taky není problém, tan zámek celej jde vyndat a toho ondoně co zamyká volant vyoperuješ nebo ubrousíš.Danecek píše:on prej ma imobilizer v dalce a startuje to z ni, aspon co sem slysel od ThomasewilliemseMarauderZ28 píše:no nastartovatto půjde bez klíčku určo immo jde obejít, ale stejně pak přijdeš a budeš ho tam muset dát jinak máš zamklej volant ....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
K těm alarmům, co mají dálkový start se dá přikoupit i tzv. bypass, kterým imob. obejdeš, je to krabička kam vrzneš klíč, ta si to načte z klíče a hodí kód, jako kdyby byl v zapalování.ty alarma mají i vlastní imob jak píše Dejv.Stejně když budeš chtít odjet tak musíš dát klíč do zapalování(takže musíš mít dva, aby jeden byl v bypassu) anebo jak bylo řečeno vybrakovat zámek volantu.
..a nezabudnut predtym nez vystupis z auta a budes to chciet potom startovat s dialkovym ovladanim, vyradit rychlost trochu komplikovane riesenie, teda musis stale na to mysliet.macomb píše:K těm alarmům, co mají dálkový start se dá přikoupit i tzv. bypass, kterým imob. obejdeš, je to krabička kam vrzneš klíč, ta si to načte z klíče a hodí kód, jako kdyby byl v zapalování.ty alarma mají i vlastní imob jak píše Dejv.Stejně když budeš chtít odjet tak musíš dát klíč do zapalování(takže musíš mít dva, aby jeden byl v bypassu) anebo jak bylo řečeno vybrakovat zámek volantu.
jo super díky za rady , já mám jeden imo v klíčku a druhý na přívesku, takže kdybych vypojil ten klíč a zrušil zamykání volantu tak by teoreticky to šlo nastartovat jen když budu sedet i s přívěškem ve voze ne?? protože mít startování na čudlik, a strkat do spínačky klíče a pak s nima točit a pak startovat čudlem je dost komplikovavany. no nějak to snad poladim .jinak dík za rady, kdyby měl někdo zkušenosti jak odpojit ten imo v klíči . tak at se svěří.
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sakra na to zamykani volantu sem uplne zapomnel, chtel sem u fava presunout spinacku a konektor na imobilizer dolu na stredovej sloupek pac v ty origo pozici je pred nim packa na blinkry a clovek se tam s tim krouti aby to tam dal
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
tak to zamykání je ten nejmenší problém né,??mechanický věci jsem schopen pochopit ale elektronika????to jde mimo mě
No to máš recht, ale ty alarmy na to maj funkci, která ti nechá bežet motor než vystoupíš z auta, abys tam tu rychlost neměl.slavoj píše:..a nezabudnut predtym nez vystupis z auta a budes to chciet potom startovat s dialkovym ovladanim, vyradit rychlost trochu komplikovane riesenie, teda musis stale na to mysliet.macomb píše:K těm alarmům, co mají dálkový start se dá přikoupit i tzv. bypass, kterým imob. obejdeš, je to krabička kam vrzneš klíč, ta si to načte z klíče a hodí kód, jako kdyby byl v zapalování.ty alarma mají i vlastní imob jak píše Dejv.Stejně když budeš chtít odjet tak musíš dát klíč do zapalování(takže musíš mít dva, aby jeden byl v bypassu) anebo jak bylo řečeno vybrakovat zámek volantu.
lumpick: No s tim přívěškem nevím, nemám sice zkušenosti, ale pochybuju, že by ten snímač měl takovej dosah, ale špatný by to nebylo, vyzkoušet to můžeš.
tak diky koukal sem na ten by pass- vubec jsem to neznal, člověk se pořád učí, tak ted snad už jen koupit přádnej čudl na start a bude to ok ,už se těšim jak to dopadne,doufámže to ještě někdy pojede,v každym případě --dobrá rada nad zlato--