Napiste clanek o svem aute
-
Re: Napiste clanek o svem aute
no něco sem tu napsal ale nic tu pořád nevidím
koukal jsem na ten clanek je takovej trosku zmatenej, zkus to upravitMARKUSPRELUDUS píše:no něco sem tu napsal ale nic tu pořád nevidím
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze clanku je tu zaplava :( .....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
jo jedne tu mam, jen neni cas to sem hodit, ale do konce ledna snad ju, pekna kara !!!!!
Já něco pošlu někdy na jaře až hodim prahy do laku a trochu to dám do pucu....sice to nebude ultra tunerská recenze, ale jenom tak pro zajímavost o historii mýho auta, která je dosti zajímavá....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
az to bude hotovi tak urcite taky poslu clanek napsanej nakej
Škoda 120 tuning is best of
Planuju favorit 2.0 16v turbo
Planuju favorit 2.0 16v turbo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cokoliv, jen ne ty, qwer a stanleysupermanAlessio píše:az to bude hotovi tak urcite taky poslu clanek napsanej nakej
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
já bych asi taky něco zesmolil..tamoje kárka by si to zasloužila než ji rozstřelím...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jen do tohothomaswilliams píše:já bych asi taky něco zesmolil..tamoje kárka by si to zasloužila než ji rozstřelím...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
už to skoro někdo udělal za tebe co?thomaswilliams píše:já bych asi taky něco zesmolil..tamoje kárka by si to zasloužila než ji rozstřelím...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Kontaktovat uživatele:
NO MĚL TO RYCHLE NAPSAT A NEBO TO DOMLUVÍM S PANEM VELIKÝM (EIFELEM) ON JE TAKOVEJ SPISOVATELSKEJ TYPRudi píše:už to skoro někdo udělal za tebe co?thomaswilliams píše:já bych asi taky něco zesmolil..tamoje kárka by si to zasloužila než ji rozstřelím...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak kdy se sejdeme?thomaswilliams píše:NO MĚL TO RYCHLE NAPSAT A NEBO TO DOMLUVÍM S PANEM VELIKÝM (EIFELEM) ON JE TAKOVEJ SPISOVATELSKEJ TYPRudi píše:už to skoro někdo udělal za tebe co?thomaswilliams píše:já bych asi taky něco zesmolil..tamoje kárka by si to zasloužila než ji rozstřelím...
Taky bych měl článek o svém autíčku, ale nevím, kam to mám napsat a jak s fotkama.
Celej příběh i s fotkama mám na http://civicvt.wz.cz/pribeh.htm
Celej příběh i s fotkama mám na http://civicvt.wz.cz/pribeh.htm
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Ahojky.milosh píše:Diky Jergimu, ktereho toto napadlo, bychom mohli udelat na uvodni strane fora - portal.php psat take krome srazu i o autech clenu fora, pokud by o toto byl z vasi strany zajem. Osobne si myslim, ze peknych aut uz zde mame dost, tak pokud byste chteli svoji karu predstavit mnoha tunerum, co nase stranky navstevuji, napiste o tomto aute clanek, prip. se domluvte s nekym, kdo jej za vas napise a nafoti a vysledek mi poslete.
Tato stranka se bude jeste upravovat, bude vypadat lepe nez doposud, bude to takovy maly redakcni system, kde budou clanky pod sebou atd...
Ale hlavni je mit uz nejake podklady pripravene, at to muzeme rozjet.
Klidne mi napiste SZ nebo na ICQ, vestinou jsem na netu denne
Pokud jste nekdo z okoli UL, neni problem auto nafotit ode me a clanek nejak uz dame do kupy
Myslis ze by jsi byl ochotnej dat neco dohromady o me Impreze?
Bydliste Teplice. Ale to asi vis.
Napis, budu cekat
Ave Impreza
Zdárek - taky bych se přidal - kdyžtak mě kontaktuj po mailu nebo icqTroppic píše:Ahojky.milosh píše:Diky Jergimu, ktereho toto napadlo, bychom mohli udelat na uvodni strane fora - portal.php psat take krome srazu i o autech clenu fora, pokud by o toto byl z vasi strany zajem. Osobne si myslim, ze peknych aut uz zde mame dost, tak pokud byste chteli svoji karu predstavit mnoha tunerum, co nase stranky navstevuji, napiste o tomto aute clanek, prip. se domluvte s nekym, kdo jej za vas napise a nafoti a vysledek mi poslete.
Tato stranka se bude jeste upravovat, bude vypadat lepe nez doposud, bude to takovy maly redakcni system, kde budou clanky pod sebou atd...
Ale hlavni je mit uz nejake podklady pripravene, at to muzeme rozjet.
Klidne mi napiste SZ nebo na ICQ, vestinou jsem na netu denne
Pokud jste nekdo z okoli UL, neni problem auto nafotit ode me a clanek nejak uz dame do kupy
Myslis ze by jsi byl ochotnej dat neco dohromady o me Impreze?
Bydliste Teplice. Ale to asi vis.
Napis, budu cekat
VW CC RTDI snowflag
Vám něco sepíšu,jestli chcete...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Tak proč už to není hotové??? Já dám pak k dispozici fotkyBALI píše:Vám něco sepíšu,jestli chcete...
VW CC RTDI snowflag
Pokud zde nekdo chcete mit clanek, tak to sepiste a poslete, ja nikho prosit na mailu nebudu, VY ZDE CHCETE MIT CLANEK, ne ja...
Bali to by bylo supr, kdy se sejdem, co sobota?BALI píše:Vám něco sepíšu,jestli chcete...
Ave Impreza
V sobotu ho najdeš na omw - může ti rovnou umejt voknaTroppic píše:Bali to by bylo supr, kdy se sejdem, co sobota?BALI píše:Vám něco sepíšu,jestli chcete...
VW CC RTDI snowflag
Mno tak to mi neklaplo a na ktere OMW, aby jsme se aspon domluvily?
Ave Impreza
já to všechno do toho topicu postupně doplňuju, takže není třebamilosh píše:tak napis verzi 2Panda píše:už by to chtělo další článek nee?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ahoj chtěl bych se s někým domluvit aby mi napsal povídání o mém autě s kým se mám domluvit a koho můžu kontaktovat??Můj Email je Mivr@seznam.cz a chtěl bych ukázat Hyundai Scoupe GT. Děkuju za odpověď MichaelS
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
pis pis, budou naky odmeny za clanky asi
az budu vedet jaky tak se na to vrhnumilosh píše:pis pis, budou naky odmeny za clanky asi
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)