Fotky našich Ibiz !
Fotky našich Ibiz !
Ahoj všichni, rád bych vás poprosil o fotky vašich aut, dávám je na svůj web a chtěl bych aby tam nebyly okoukané auta které už určitě znáte.
Fotky posílejte mailem jirimikus@volny.cz všem dííík
http://mujweb.cz/www/saw/index.htm
Fotky posílejte mailem jirimikus@volny.cz všem dííík
http://mujweb.cz/www/saw/index.htm
- Přílohy
-
- image.png (2.63 KiB) Zobrazeno 7832 x
Re: Fotky našich Ibiz !
já ti pošlu ale musím to vyfotit tak na konci srpna to máš
Koho je ta bílá Ibiza??? Má docela zajímavý změny v motorovým prostoru....!!!
$
to je tím že v tm je turbo a je to nějakýho němceJamesT píše:Koho je ta bílá Ibiza??? Má docela zajímavý změny v motorovým prostoru....!!!
Jo, tak to na mě působilo!!! Sakra, proč zrovna němec??? 13 let jsem se učil německy a stejně jim rozumim velký ho*no, tak s nim bych se nedomluvil !!! Nevíte o tom něco konkrétnějšího???
$
icespeed píše:tak sem dal do sveři nove repro ješte na tom delam ale iterier bude pěknej a dal sem jina kola
icespeed
pošli nějaké fotky dám je na web mikimaniak@gmail.cz
Nedřou ti trochu vzádu pneu o lemy? Prostě na Ibizu bez sportovního podvozku a vytaženejch lemů neuděláš nic...vím o čem mluvím, jednu mám doma a je to vopruz, ale teď tam mám 14/185/55 a zatím je to v cajku, nikde nic nedře...
zatim nedřou ale tlumiče budu měnit stejně zatim sem dal volant a delam na iterieruMaarty píše:Nedřou ti trochu vzádu pneu o lemy? Prostě na Ibizu bez sportovního podvozku a vytaženejch lemů neuděláš nic...vím o čem mluvím, jednu mám doma a je to vopruz, ale teď tam mám 14/185/55 a zatím je to v cajku, nikde nic nedře...
To mi neříkej, že ti to nedře.... Vždyť ta pneumatika na tý fotce je sedřená až to hezký není
15/195/50 ti zákonitě musej dřít
záleží na ET...Ale i tak to s tímto rozměrem vždy bude dřít..Buď o lem , a nebo o tlumič...je to vyzkoušeno...
standartní rozměr je 175/60/14... já tam mám 185/55/14 ET 35 a je to jen tak tak (a to mám nové tlumiče plynokapalinové)
15/195/50 ti zákonitě musej dřít
záleží na ET...Ale i tak to s tímto rozměrem vždy bude dřít..Buď o lem , a nebo o tlumič...je to vyzkoušeno...
standartní rozměr je 175/60/14... já tam mám 185/55/14 ET 35 a je to jen tak tak (a to mám nové tlumiče plynokapalinové)
TY sem mel taky 14/185/60 ty nedřeli a tyhle 15/195/50 sem koupil už takhle sedřene zatim sem koupil nove na předek na zadek teprve budu kupovat vzadu mam podložky takže nedřou ani o tlumič .
dik snazim se prez zimu asi predelam audio dam ho do laminatureskator píše:vypada to skvele ja jsem teprve v zacatku.