NISSAN 200SX

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

street.racer píše:
rufe píše:
Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.
To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...
Spatne auta po tom co udela clovek papiry jsou jsou 120tky, favority apod. plecky, ktere jsou radi ze drzi pohromade a jsou v dezolatnim tech. stavu, a ne auta, ktere Pustil jmenoval. Silne auto jede podle toho, jak ho clovek ridi, nejezdi samo. A pokud clovek neni totalni kreten a ma rozum, tak nevidim problem si koupit jako prvni auto Supru ci EVO IX.
Tot muj nazor, a lidi co si mysli, ze nejlepsi zacinat na 120tce, budiz, at si to mysli, ja jim to nevymlouvam. :wink:

souhlasím že začínat na fáčkácha120 na našich silnicích je blbý,a le na rovinu, když si uvědomíš v kolik a letech lidi dělaj řidičák ( 18let ) a kolik z nich má skutečně rozum ( desetiny procent ) tak tímto způsobes bys jen urychlil vymírání čechu, ..

je to o sebekázni a když si vezmu sebe před deseti lety ( bože to je to tak dlouho ? ) a svoej okolí - řeknu jedno NEDOPORUČUJU..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

Já netvrdil, že s tím chci lítat jako kretén. Prostě jsem přemýšlel a napadlo mně tohle. Je jasný že bych mohl sehnat i nějaký jiný auta, ale tyhle tři mně dostali nejvíc. A jak si to myslel s tím rozumem???

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

a hlavně pokud si na tědlech starejch sporťácích neuděláš 90% sám, nebo s pomocí kamarádů, tak si moc nezajezdíš, auta to jsou relativně levný, ale provoz a udržba stojej podstatně víc než třeba u astry 1,6
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

Squere
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squere »

jj, já bych se přikláněl třeba k tomu Swiftovi :) pokud si ještě nic neřídil tak budeš koukat jak to jede (GTi) ale zase stačí to někde ťuknout a mačká se to jako papírová krabice :mad: . Teď si holka pořídila Suz. Baleno (63kW) a jeto super pohodlny autíčko a pro začátečníka je ideal...

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“