Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
hoodne zajimavy...
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
No je to opravdu hodně zajímavý, ty přední světla se mi na tom docela líbí
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
nebo bilou. i treba bilou perlet. a kdyby to melo doplnky ve stajovych barvach skododvky (zelena a cervena nebo modra a cervena - starsi auta) tak by to byla bomba. ))BooM píše:strasne se mi to libi, bude to masakr!! jen doufam ze to nezpizdi nejakym flipflop lakem, todle by chtelo spis nejaky ostrejsi barvy.. ale jako fakt se mi to strasne libi uz ted
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
to by bylo superKomár 1981 píše:nebo bilou. i treba bilou perlet. a kdyby to melo doplnky ve stajovych barvach skododvky (zelena a cervena nebo modra a cervena - starsi auta) tak by to byla bomba. ))BooM píše:strasne se mi to libi, bude to masakr!! jen doufam ze to nezpizdi nejakym flipflop lakem, todle by chtelo spis nejaky ostrejsi barvy.. ale jako fakt se mi to strasne libi uz ted
KEHO rennsport
Tak otazka je proc ne... Odpadavat z toho asi nic nebude a to ze se v tom majitel muze zabit je jen a jen jeho problem.Žigi píše:No Volvo Globettroter má takovýhle světla.)) (nákladák)
jinak auto asi bude fajn, na pohled...jinak to nemá co dělat na silnici. A kamenujte si mě jak chcete....inženýři trávěj dost času vývojem. A to co si kdo spíchne v garáži i když to bude mooc pěkný, sladěný, vkusný a pecka...tak na silnici ne. Můj názor.
Uplně stejně jako revilo je bez TP. Proč by ho mělo mít.
Jinak to vypada moc pekne, lec muj salek caje to bohuzel neni...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli se to ubírá správným směrem. Je to šílené železářství. Takový vozík bych asi tvořil jako prostorový rám + kompozitová (třeba lamino) kastle. Ale z fotek těžkou soudit. Každopádně si auto mělo zachovat více z Rapida. Je to ale věc majitele / tvůrce. Ať si dělá, co se mu zlíbí a v čem si myslí, že se povozí a přežije to.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
vypada to mrte zajimave,jeste zajimavejc nez predtim
zatim se me libi,tesim se az to bude!!!
takhle to vypada dobre : http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF1878.jpg
zatim se me libi,tesim se az to bude!!!
takhle to vypada dobre : http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF1878.jpg
VW Passat Variant 1,8 T
tak jsem to ted zkouknul a libi se mi to cim dal vice.......jen tak dal.
fandim.....
fandim.....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jestli to bude i něco jinýho než styling pak poklona, nicméně to by musely pršet hovna aby to bylo i něco jinýho ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Aby ses nedivilMarauderZ28 píše:jestli to bude i něco jinýho než styling pak poklona, nicméně to by musely pršet hovna aby to bylo i něco jinýho ...
Vaše starosti bych chtěl mít...
BTW pro Ondráše: Železářství je každé auto kromě hliníkových Audin A2 a A8, a to včetně toho plechového pekáče od Hondy, co si v něm vozíš prdel, jestli sis stačil všimnout...
BTW pro Ondráše: Železářství je každé auto kromě hliníkových Audin A2 a A8, a to včetně toho plechového pekáče od Hondy, co si v něm vozíš prdel, jestli sis stačil všimnout...
Gr33N MoNsT3R
No,jem zvědav na tvé výtvory,jestli u nich také budou platit ty hovna nebo ne, no necháme se překvapit...MarauderZ28 píše:jestli to bude i něco jinýho než styling pak poklona, nicméně to by musely pršet hovna aby to bylo i něco jinýho ...
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož máš v příspěvku smajla, tak to beru jako žoviální rýpnutí, ale předpokládal jsem, že bude pochopeno, že tím "železářstvím" jsem nenarážel na použití kovových materiálů s valným podílem železa, ale něco kapku jiného...Shr3k píše:BTW pro Ondráše: Železářství je každé auto kromě hliníkových Audin A2 a A8, a to včetně toho plechového pekáče od Hondy, co si v něm vozíš prdel, jestli sis stačil všimnout...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
myslím že v tomto případě to šlo jiným směrem - prvně tuning, poté stylingThomas píše:No,jem zvědav na tvé výtvory,jestli u nich také budou platit ty hovna nebo ne, no necháme se překvapit...MarauderZ28 píše:jestli to bude i něco jinýho než styling pak poklona, nicméně to by musely pršet hovna aby to bylo i něco jinýho ...
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine