Vyjeli na Příbram
Re: Vyjeli na Příbram
to Rko je luxusniii!!
A koukam, ze pristi rok bude celkem dost menavek
A koukam, ze pristi rok bude celkem dost menavek
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
to se světlama z ibizi a pežotu s tou měňvakou je co? podle těch B sloupků vůbec netuším, jinak polo stejně jako všechny KR auta masakr, akorát by mě zajímalo jak dlouho mu vydrží zadní gumy páč tam má kurevský áčka....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
i jáLibas píše:Bych to viděl na Citróna ZXtoitoi píše:to se světlama z ibizi a pežotu s tou měňvakou je co? podle těch B sloupků vůbec netuším, jinak polo stejně jako všechny KR auta masakr, akorát by mě zajímalo jak dlouho mu vydrží zadní gumy páč tam má kurevský áčka....
ale to eRko je fakt luxus
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
je to kamarada,je to ZX
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
to Polo je masakr největší
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
JJ toho kokota se ZX spz PJH ... zastřelit, sebrat řidičák a 5x přejet tatrou stejěn jako ty pitomce co jeli s ním.. s celou kolonkou si to valil přes vesnici cca 100km/h a začeli se předjíždet bez ohledu na to že v protismeru u silnice parkovalo auto u kterého stáli lidi, vč matky s malým dítětem, o tu s etéměř otřeli..
Celkově mne Plzenáci ( teda většina z nich ) dost nasrali když se vraceli z PB ... Bože chovejte se na silnici trošku z rozumeme ne jako hovada - obzvlást ve vesnici ( a seru na to že konec vesnice je o dalších 100m dál... )
Celkově mne Plzenáci ( teda většina z nich ) dost nasrali když se vraceli z PB ... Bože chovejte se na silnici trošku z rozumeme ne jako hovada - obzvlást ve vesnici ( a seru na to že konec vesnice je o dalších 100m dál... )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm ten proi mě jel v neděli na jižnáku dobrá tuc tuc ale vzhled zlatej ten modrej co byl předtimtoitoi píše:mně se nelíbí ten shmotor
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
to eRko je hezoučký ale jen ze třech stran, ten zadek je fakt odfláknutej bez fantazie bez nápaduRudi píše:i jáLibas píše:Bych to viděl na Citróna ZXtoitoi píše:to se světlama z ibizi a pežotu s tou měňvakou je co? podle těch B sloupků vůbec netuším, jinak polo stejně jako všechny KR auta masakr, akorát by mě zajímalo jak dlouho mu vydrží zadní gumy páč tam má kurevský áčka....
ale to eRko je fakt luxus
koukám pinky ze ty ses primo fascinovan autama co maji svetla z jinych modelu ))
Touran BMM
jj,asi jsem uchylamogh píše:koukám pinky ze ty ses primo fascinovan autama co maji svetla z jinych modelu ))
ale zajimaji mě takovy přestavby,hlavně zpracováním a provedením...
jenze leckdy i kdyz se to zrpacovanim povede tak designove je to prisernost
no me se libi jen maly procento takovych aut (asi jenom retro rapid, ibiza ze svetlama spola (co mel kdysi ten kluk co ma ted zlatozelenypolo, corrola ze svetlama s punta a kubiho M6 na sharanu)
no me se libi jen maly procento takovych aut (asi jenom retro rapid, ibiza ze svetlama spola (co mel kdysi ten kluk co ma ted zlatozelenypolo, corrola ze svetlama s punta a kubiho M6 na sharanu)
Touran BMM